Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 28
ralu spune:
Cristina, Ariel-merci de raspunsuri!
Mai vroiam sa va intreb ceva: la prajitura Irinei in care se foloseste ciocolata 70%, as putea inlocui ciocolata cu cacao direct si sa pun , evident, mai putina cacao decat gramajul de ciocolata care se spune in reteta? Nu stiu daca m-am exprimat bine ...![]()
Va pup!
caterina71 spune:
Gata, am facut pizza. Si am si mancat un sfert din ea, asa ca schimb pranzul cu cina... Am folosit faina de naut, ca de-asta am gasit la magazinul de la mine de la parter. Si a iesit gustoasa, un usor gust de mamaliga are blatul, dar merge. Oricum blatul la mine e un pretext pentru umplutura...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
tlaura spune:
Revin si eu...am zis ca de azi ca-i intai! sa vedem daca de data asta ma tine!
D: cafea cu fructoza si biscuiti integrali= un suc din mandarine
P: 1 copan pui cu salata de varza
G: un mar, un kiwi si o cafea
S: cred ca o salata verde cu rosii, castraveti, ardei cu o bucatica de branza
Pentru maine ca e post as vrea la micul dejun sa fac niste fasole batuta; dar merge cu ulei? Adica ceapa calita in ulei? ca asa fara e nashpa!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
crisstinuta spune:
Ralu,eu zic ca poti pune cacao in loc de ciocolata in reteta .Chiar am vazut nu de mult pe culinar la retete Montignac cum o montignaca veterana a pus cacao in loc de ciocolata la o tarta ca nu avea in casa momentan ciocolata cu peste 70% cacao.Dar nu mai stiu unde exact am vazut ca-ti dadeam linkul.Si apoi incercarea moarte n-are.Daca pui cacao rezultatul tot Monti iese ,poate difera putin gustul.Si e si mai economic.
irinabungau spune:
Ralu, a iesit numai cu cacao??? Ca data viitoare.... as baga si eu in loc de cioco....
Gagici, nici la mine nu a mai coborat acul..... fir-ar!!! Dar nu ma las....
Meniul de ieri:
MD: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 cu gem fara zahar
P: mancare de bame cu pui prajit
C: branza si cascaval, bucatzele (de ros la TV)
azi:
MD: fulgi de orz cu lapte degresat si fructoza
cafea cu fructoza
G: un mar
P: o felie de branza, una de cascaval si una de muschi tziganesc
C: nu stiu inca....
Vreau sa incerc si eu pizza, dar tre' sa gasesc faina de soia...
Va pup,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
ralu spune:
Irina-inca nu am facut prajitura... am asteptat sa-mi scrie fetele daca pot sa folosesc cacao! Dar in we o sa-l fac (PROMIT)!!
Off-topic -pe fetita mea cea mare o cheama tot Ioana Alexandra!!
Te pup!
rall spune:
Am facut eu prajiturea
(o gasiti cu numele de Cocoa brownies), ca trebuie sa fac un drum de 24 de ore (dus-intors) cu trenul.. si mi-e ca ajungeam sa pap porcarioare nepermise.
Iat-o:
http://i8.tinypic.com/30wphtf.jpg
E buna!