Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 17
irinabungau spune:
Saluti,
eu am slabit fix 2 kg de cand am inceput sa tin Monti din nou, adica de 2 sapt, deci sunt multumita, avand in vedere ca n-am murit de foame si am mai si calcat pe alaturi...
Meniul de azi:
MD: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 chifla cu gem fara zahar
ora 11: un iaurt mic degresat
P (dupa ora 15): friptura de pui cu rosii
C: iaurt degresat
Pupam si spor la slabit
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
acusor spune:
Ralu, eu am inceput Monti de la 1 ianuarie, anul trecut. Avem 90. Cand m-am inscris in tabel aveam 87. In 6 luni slabisem 16 kg. Am mai facut si abateri, dar faceam miscare mai multa. Vara ma plimbam si cate 6 ore pe zi cu carutul. Cand am ajuns la 70 a inceput sa mearga mai greu slabitul ca nu prea sunt cuminte in week-end . Oricum, nu renunt . Tine-te de treaba, ca o sa reusesti .
Irina, felicitari.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
andanii spune:
AICI sunt , am facut o criza de fiere acuma doua zile de nu mai pot, abia imi revin , nu pot sa mananc decat paine prajita cu branza sarata si ceai , halal monti ....... nici nu mai stiu ce sa mananc sa nu fac criza de fiere , sunt obosita, nervoasa , cred ca nu aveti nevoie de cineva care sa va descurajeze pe aici nu? hai ca imi revin eu pana la urma.
Am o perioada nasoala, problemele mele de sanatate iau amploare si nu prea sunt cu un psihic prea bun, cred ca si pe baza nervoasa fac crize de fiere.
In fine , va pup pe toate
ANDANII
caterina71 spune:
Buna fetelor
E doar a doua zi, dar deja nu mai poftesc la nimic. E adevarat ca ma mobilizeaza faptul ca vreau sa-mi caut servici peste vreo luna - doua, ca in iulie mi se termina CIC, as ca tre sa-mi recastig increderea in imaginea mea... asa ca azi:
MD: lapte 0,1 % cu fulgi de cereale si cafea decaf
P: vinete cu rosii, usturoi si cascaval, la cuptor
G: un mar
C: amestecul bomba cu albus, branza degresata si lamaie...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
crisstinuta spune:
Ralu,trei mese am avut la 8,30 la 12,30 si la 17,30.
Incerc sa le devansez putin ca sa iau cina pe la 17.30-18.
Andanii, imi pare rau ca nu te simti bine.Probabil n-ai chef de prea multe.
Fetelor tocmai le-am facut la ai mei niste "fornetti" ce-as manca una...
caterina71 spune:
Fetelor, vreau si eu cartea lui Monty, cea noua. Cui sa-i trimit si eu PM cu adresa de mail?
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
acusor spune:
Cati, ti-o trimit eu, ca sunt pe fir .
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
olim spune:
de cand e cartea noua?Mi-o da cineva si mie, multumesc
andaniirecuperare rapida, noi suntem alaturi de tine
fetelor, eu ma duc sa imi cumpar un iaurt ca nu am chef sa ma duc la masa, plus ca is nervoasa ca sotul nu ajunge pana maine acasa
va pup pe toate
ariel_7000 spune:
scuze fetele, nu am mai putut intra de cateva zile, am avut muuuulta munca si nu am respirat...
so, raportul meu de azi, 59.65 kg (cu burta plina:)), dar azi e ziua de cocktail, asa ca maine promit ca voi putea sa schimb ceva la tabel:)).
meniul meu:
dimineata: 2 mandarine oribile + 4 felii ananas compot fara zahar
pranz: 1 pulpa de pui cu ciuperci pleurotus la cuptor (am pus putin vin alb in sos si a iesit miam miam frageda si buna!!! zeama am aruncat-o:))
seara: 1 iaurt.
stiu ca e iar putina mancare, dar nu mi-a prea ars de mancare...stresul, bate-l vina!
abia astept sa mai slabesc putin, ca tot lucrez la schimbare de look :)) m-am tuns scurt (cum nu am mai fost de cand aveam 14 ani:)), m-am vopsit rosu foc....si trebuie sa mai slabesc 4 kg, ca sa arat a pustoaica:))
alina si alexandra
ralu spune:
Buna fetele!!
Cristina-scuze! Am citit tot mesajul tau, dar nu stiu de ce am ramas in cap ca ai mancat doar 2 mese. Cred ca stau mai bine cu memoria vizuala. Scuze!
Andanii-imi pare rau ca esti bolnavioara. Incearca sa nu te mai stresezi. Tatal meu spune: ca la orice problema exista o solutie, doar sanatate sa avem. Incearca sa pui lucrurile rele la spate ca, uite, iti strica sanatatea si nu castigi nimic daca te stresezi! Noi te sustinem aici si te asteptam sa reiei regimul cu forte proaspete si cu ganduri pozitive.
Ariel--4kg. ce putin.....!!! Eu mai am cale lunga pana acolo! Spor la slabit!
Caterina-cred ca cele mai grele sunt primele zile, apoi este mult mai usor!
Va pup!