Montignac : ce am mancat azi (83)
Raspunsuri - Pagina 18
irinabungau spune:
Acusor, sa ma treci si pe mine la tabel cu progresele facute, deci 55 kg actualmente, te rog mult!!!
Andanii, sanatate multa, ai grija de tine!!!
Cati, bine ai venit in clubul nostru!!! Spor la slabit!!
Ariel, vorba Cristinutei, vrem poze "before" si "after"!!! Hai ca mai ai putin!!!
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
sanse spune:
Buna fetelor slabanoage!
Acusor multumesc pentru tabel .Cand ai timp vreau si eu a doua versiune a lui Monti.
Ieri mi-am facut un ghiveci de legume in care am pus rosii la cutie.Scria ca sint decat rosii+suc de rosii.MERG?
Meniu ieri:
MD:branza feta cu 1 ou fiert
P:ghiveci cu 2 bucati de oaie fripta
C:salata bulgareasca(rosii,ardei,ceapa,castraveti,ou fiert,sunca,branza rasa si putin ulei de masline)
Andanii sanatate multa
Voi fetelor spor la slabit si pupici.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
andanii spune:
Mesaj off topic
Va multumesc din suflet pentru urarile voastre, doamne ce bine imi prinde sa va stiu aproape de mine
Problema mea de sanatate destul de urata, este o boala care din pacate nu prea mai are nici o rezolvare , pe baza de tensiune si circulatie periferica proasta am facut hipoacuzie la urechi ,adica sunt cam surda, nu de tot dar destul (celulele nervoase nefiind irigate au murit si gata nu se mai refac , asa spun medicii ) partea cea mai rea este ca se agraveaza in loc sa fie mai bine, chestie care pe mine ma termina psihic ........ nu prea stie multa lume chestia asta , v-am dezvaluit voua pentru ca va simt aproape.
Sunt groaznic de stresata, nu dorm noptile , cred ca pe baza de stres m-am ingrasat 50% , asa mi-a spus endocrinoloaga , ca nu e hormonal ci pe baza de stres.
De-as slabi pe baza de stres as fi miss.
Hai ca m-am intins prea mult
Va pup pe toate si va multumesc inca odata ca sunteti aproape de mine
ANDANII
Laura T spune:
Andanii, imi pare rau sa aud asa ca ai probleme de sanatate, dar incearca sa fii optimista si o sa vezi ca daca slabesti iti creste moralul...Hai, ca stiu ca tu ai ambitie!
Eu va urmaresc mereu, dar mi-a fost tare greu sa ma apuc iar de Monty. Anul trecut, din septembrie pana in noiembrie am tot pus cateva kg, din noiembrie incoace tot ma invart pe la 55-56.5kg. De luni, 12 februarie m-am reapucat de Monty, in we am avut o abatere (inghetata), dar in rest merge bine deocamdata. Desi, de scazut, scad greu (in 12 februarie aveam 56.5kg, acum am 55.5kg, deci nesemnificativ inca...). Primul hop ar fi sa scad sub 55, si imi doresc tare mult ca pana in iunie sa ajung iar la 50-51kg, greutatea la care ma simt bine.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
crisstinuta spune:
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+branza 0% +ceapa verde
P(ora12.30): - fasole verde scazuta cu piept de pui
C(ora18) : - un bol de salata verde cu telemea si marar verde
Andanii sunt alaturi de tine si te rog incearca sa nu pui totul la suflet ,stresul se acumuleaza si darama organismul ,te rog ,eu am avut episoade groaznice de depresie acum 7 ani de nu mai stiam cine sunt.Si totul a inceput de la servici ca prea vroiam sa le fac pe toate.A urmat oboseala cronica si alte manifestari specifice si am ajuns ca nu ma puteam spala singura pe fata dimineata.
Ai un copil si e cel mai important lucru , sa stii ca nimeni la servici nu o sa-ti ridice statuie.Mai invata sa spui si NU.Iar cu boala,orice ai avea incearca sa o faci cat mai suportabila.Avem doar o viata Andanii.....uite o floricica sa-ti incepi ziua cu un zambet
caterina71 spune:
Neatza fetele!
Andanii, ma alatur si eu fetelor si-ti spun s-o lasi mai moale cu serviciul, bine, in limite... menajeaza-te si bucura-te de fiecare moment petrecut cu copilul. Viata e frumoasa daca reusim noi s-o infrumusetam!
Eu aseara am bagat amestecul minune si de dimineata nu s-a cunoscut nimic la cantar. Mai sper sa se cunoasca maine, poate am organismul mai intarziat, ce sa mai zic acu...
Meniul de azi:
9.00: 2 felii de paine haiduc (grau expandat) cu branza 0% si magiun de prune fara zahar, 1 pahar de lapte degrezat
14.00: vinete cu rosii si cascaval, la cuptor (mi-au ramas de ieri)
18.00: un mar
19.00: un ou fiert cu cas de vaca si smantana
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele!
andanii, imi pare rau sa aud ca ai probleme, dar e o vorba "ce nu ne omoara, ne intareste". sigur vei constata si tu ca din experienta asta negativa, va iesi ceva bun pana la urma. fruntea sus, caci moralul ridicat este cel mai important, cu el putem muta muntii din loc:). cel mai bine este sa vezi darurile pe care ni le-a oferit Dumnezeu si nu ce e rau in viata.
imi pare rau ca nu am inca poze cu mine "cea noua", dar promit ca pana ajung la cele 55 kg mult visate, imi voi face cateva.
deci, am baut potiunea si iar am mai putin:))) aseara aveam 60 kg fix, azi dimineata 59.4 kg:))).
acusor, ma modifici si pe mine in tabel, nu de alta, dar face bine la moral:)
meniul meu de azi:
dimineata:1 para, cafea slaba, 3 felii graham cu gem
pranz:ultima pulpa cu ciuperci (uraaaaaaa)
seara:1 iaurt+cascaval+branza
bonus:4 patratele de cioco heidi cu portocale 65 % cacao....oops, nu-i asa ca este ok? (chiar conteaza alea 5 procente?)
alina si alexandra
ralu spune:
Buna fetele!!
Andanii, draga mea, eu te inteleg perfect prin ceea ce treci. Ai dreptate, boala ta nu este atat de simpla (ca o raceala), dar eu cred ca exista solutii. Bunica mea, de la varsta de 4 ani nu mai aude. Are acum 85 de ani si toata viata a stat cu aparate auditive. Din cate stiu eu, acum au aparaut cele mai performante aparate. Din cate vad eu esti din Timisoara. Eu in locul tau as veni si in Bucuresti pentru un diagnostic si as incerca sa gasesc solutii. Te cred ca esti super stresata si panicata pentru ca si eu acum vreo 5 ani am fost la fel. Am aflat ca am o vertebra rupta si ca exista posiblitatea ca in viitor sa ajung chiar in scaunul cu rotile. Mi s-a spus ca exista sanse minime sa mai fac al doilea copil si asta daca stau la pat toata perioada si evident nasterea sa fie prin cezariana. Eram ingrozita. Eu sunt o pesoana foarte sportiva si-mi place sa fac sport... mult sport. Dar acum 5 ani mi s-a aspus ca sa stau linistita si sa evit sportul, sa evit tot ce implica efort fizic. Deci deja ma consideram o persoana handicapata. Iata ca am ajuns in Franta si aici am fost la alt doctor care mi-a spulberat toate fricile. Intr-adevar nu pot sa fac foarte mult efort, dar totusi pot sa fac inot, sa merg, sa fac bicicleta si multe altele. Am facut cel de-al doilea copil. Nu am stat nici un pic la pat si l-am adus pe lume pe cale naturala cu epidurala. Intr-adevar in primele zile dupa nastere, am fost blocata de spate. Nu ma puteam misca deloc, dar incetul cu incetul mi-am revenit. Nu pot sa-ti spun ca sunt la fel de "noua" cum eram sa zicem in tineretile mele, dar incerc sa merg mai departe asa cum pot sa-mi fac si treburile casei (chiar daca dupa o jumatate de ora de stat in picioare trebuie sa stau jos 10 min ca altfel mor de spate), incerc sa traiesc cu aceasta chestie. Poate nu este acelasi lucru, dar ceea ce vreau sa-ti spun este ca trebuie sa cauti o solutie la problema ta, sa nu te lasi doborata de boala ta si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca poti trai pana la adanci batraneti cu aceasta boala!!!Te pup mult si ai grija e tine!
andanii spune:
Dragele mele, of ce bine mi-au prins cuvintele frumoase si incurajarile voastre, nici nu am cuvinte sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Ralu da stiu ca sunt aparate auditive performante acuma, chiar am o cunostinta care are aceeasi problema, putin mai grava , si are aparate la ambele urechi. Doamne prin ce ai trecut si tu draga de tine, un pusi de la mine
ariel , crisstinutza , caterina si laura mare dreptate aveti in ceea ce spuneti , Ar trebui sa nu mai pun la suflet totul, sa ma bucur ca pot trai cu o asemenea boala toata viata, cred ca e chestie de obisnuinta pana la urma, sa ma bucur de fiecare moment alaturi de copil si de sot, of cat imi impun sa nu imi pese, dar inca nu reusesc sa fiu indiferenta la servici, si sa nu ma mai gandesc la problema mea
Oricum cuvintele voastre au insemnat foarte mult pentru mine.
Va pup pe toate
Azi am papat asa
biscuiti cu ceai
sunca, branza, rosii, ridichi
mai incolo inca nu stiu
Nu am mai slabit nici un gram, imi vine sa arunc pe geam cantarul ala
ANDANII