Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ralu,Caterina in cartea a II-a MM da liber la combinatia de fasole uscata,linte ,naut si mazare proaspata cu grasimi.Doar mazarea din conserva are IG ridicat si se consuma fara grasimi.
Am sapat destul de mult pe internet ca sa ma conving de asta.Nici eu n-am mancat pana acum doua saptamani si culmea tocmai acum am slabit!Si au trecut cinci luni si nu slabisem nimic.
Azi chiar am facut fasole frecata gratinata cu un strat de ceapa calita si ciuperci.
Nu vreau sa va induc in eroare dar cred ca odata la doua trei saptamani se poate manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Merci Cristina!!! Probabil ca este tolerata combinatia, dar nu sa mananci in fiecare zi. Eu nu am citit cartea a II-a si incerc sa tin dupa regulile primei carti (cat pot)!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Azi m-am cantarit si am 67,2kg.In 11 zile am slabit 2,3kg.

Sper sa ma treaca si pe mine cineva in tabel...va rog
Ralu multumim pentru reteta

Meniu ieri:
MD:2 oua fierte cu branza
P:cam aiurea..putina varza de la sarmale,2 buc.carnat de casa,putin mezel(am fost in vizita si am ciugulit ce am crezut ca e permis)
c:3-4 ardei capia cruzi(pedeapsa pentru pranz)

Cine are cartea nr.2 va rog sa mi-o trimiteti si mie ca nu o mai am.

Multumesc si spor la slabit.
Mirela

Mergi la inceput

Buna seara fetele!

sanse-felicitari pentru kilogramele pierdute

Meniul meu din azi:

dim: 2 felii de paine wasa+iaurt0%+lapte0%+cafea
Pranz: 2 bucati de carne de vita prajite intr-un pic de ulei+fasole verde facuta la cuptor cu usturoi
Seara: capsuni, sau daca imi este foame o rosie cu o bucata de branza feta

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+branza 0% P(ora12.30): - fasole uscata gratinata cu un strat de ceapa si ciuperci
C(ora17.30): - jumatate carnat de casa , o rosie ,un iaurt mare natur

Bravo,Sanse!

Mergi la inceput

Buna ziua fetele!!!

Cam liniste pe aici!!!

Andanii, Acusor, Ariel si celelalte fete care "lipsesc", pe unde sunteti?
Cristina-ieri ai avut doar 2 mese? Eu daca sar o masa intr-o zi se duce naibii tot regimul pe ziua respectiva pentru ca seara imi este o foame de-as manca si pietre. Te pup.

Va pup si revin pe seara cu meniul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ralu, p-aici sunt. Ieri n-am fost deloc acasa, am tot umblat sa-mi fac niste analize si prin vizite si n-am avut timp de net.
Eu stagnez ca in week-end o iau pe aratura . Sport n-am mai facut ca sunt in sesiune si ma scol devreme sa invat. Sper sa ma mobilizez dupa sesiune.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
eu am mancat ieri spanac si oua, la amiaz, si piept de pui la gril aseara, cu usturoi, iar azi cred ca tot ceva pui.
Imi dati niste idei
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

!Acusor-multumim de modificari in tabel! Tu esti in sesiune? BAFTA la examene!!! Si mai reusesti sa te si mentii?!wow, felicitari. Eu cand eram in sesiune puneam 6-7kg pe mine. Tot timpul rontaiam ceva (de nervi)!!! Apropo in cat timp ai reusit sa slabesti 22 de kg? Oricum felicitari pentru mentinere intr-o perioada atat de stresanta!
Olim-eu as pune langa pui un portie de fasole verde cu usturoi si alte mirodenii (+ulei) facuta la cuptor. Sau daca iti plac ciupercile, poti sa faci ciuperci la cuptor in sos tomat cu marar sau alte ierburi.Pofta buna!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai chiar mi-ai dat idee.Am sa manac cu fasole verde
ralu, multam

Mergi la inceput