Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

alinus, ti-am trimis reteta pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Teo , felicitari!!! Sarcina usoara!Ma bucur mult pentru voi!

Lavi , unde scrie ce carduri primesc pe La Redoute? Ca m-am tot chinuit sa gasesc , m-am uitat peste tot (zic eu), dar nu am vazut.Eu am mastercard, sper sa primeasca.

Veronica , la multi ani!

Ma duc la bucatarie ca am supa pe foc si rufe de scos din masina. Revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mamaaaa, ce epidemie de gravide!
teo, bine ai venit in club ;)
noi am fost in we la munte. voiam sa pun poze, da' cred ca mi-a sterpelit gabi cd-u' sa se dea maret cu fi-su pe la servici. oricum, a fost foarte frumos, si zapada multa. (m-am gandit ca la munte sunt mai putini virusi).
eu am citit cam pe diagonala, ca ati scris gramezi. si nu prea stiuce sa zic, ca mi-am pierdut concentrarea - deh, gravidenia.
azi am intrat in luna a saptea
va las, ca poate ciu[pesc si io un fir de somn. poate mai intru diseara

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, Alina, Cata, multumesc de urari

Eu am cumparat protectoare de prize de la chicco dar inca nu le-am montat.
Aseara am zis ca fac infarct: ii faceam la Steff de papa. Scaunul de masa poly era in sufra langa coltar. Steff s-a urcat pe coltar si din el in poly......cand venisem ce vazui, steff statea comod si astepta papica. Sa mor nu alta. Putea sa cada...mai ales la 13600 kg cat are...bine ca n-a cazut.
----------
Cata, felicitari pentru luna 7

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
Pitic si Teo felicitari pt samburei!!!!! sa aveti o sarcina usoara.

Catutza uite aici la punctul 3 : en ligne ŕ la commande par carte bancaire (Carte Bleue, e-cartebleue, Visa, Eurocard, Mastercard, Carte American Express) ;
http://www.laredoute.fr/Help/Conditions.aspx

Hilde, LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa si fericita. (PS : esti nascuta in aceeasi zi cu soacra-mea )

Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hilde, la multi ani cu sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri si din partea noastra!

Wow, ce de vesti despre burtici!
Teo, felicitari si un bebe sanatos, voios si cuminte!
Corap, incredibil ce trece timpul!!

Eu una sper sa inchei cu bine luna asta, de viitoarea intarim masurile de siguranta ca deja prea ma stresez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by ilenutza
Cristina, acu zici ca e frumos cu 2 copii? Ca pana nu de mult ziceai ca nu stim ce ne asteapta si la ce ne inhamam?

korect!! e f f frumos! dar nu am zis ca e usor... si da... n-aveti idee la ce va inhamati , mai ales pt cine nu are nici un ajutor!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Felicitari Teo pentru noua sarcina, sa ai un copil frumos si sanatos!
Veronica, La multi ani! Multa fericire si bucurii alaturi de cei dragi!

Fetele referitor la echilibru as spune sa luati in calcul si faptul ca ei acum isi schimba foarte des centru de greutate. Ei se inalta si o perioada incep sa se clatine ca nishte betivani, ca nu mai au acelasi centru de greutate si pana reusesc din nou sa se restabileasca, dureaza cam o saptamana.

Opritoarele la noi sunt elasticele de bani. Trag vreo patru si efectiv leg doua usi una de alta. Nu le poate deschide.

Aparatoarele de priza- am dat 1,5 lei pe 10 si le-am cumparat de la un magazit de menaj. Sunt super si nici scumpe. Sunt ca nishte capacele ce au doua picioruse si se baga in priza. Ca sa le scoti au in mijloc o gaurica si acolo se introduce o cheie si tragi capacele afara. Nu le poate scoate deloc.

Joy despre blitz eu sppun ca nu ar trebui sa te ingrijoreze, deoarece si noi oamenii mari inchidem ochii la blitz. Ca sa ai fotofobie, inseamna ca Vladutz ar inchide ochii la o lumina normala de bec, si ar plange. Asa ca ... pollul cu blitzul nu e de luat in calcul. Parerea mea...

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare si de la noi.
Eu tocmai am scapat de o mica criza de fiere , ca n-am mai avut de mult si trebuia sa recuperez. Ideea e ca nu m-am dus azi la job si am stat...ghiciti voi unde.

Teo, felicitari pentru sarcina, sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme iar bb sa fie bine. Chiar ca e epidemie de bebelaci.
Noi aseara am fost la niste prieteni in vizita.Au o fetita de o luna si jumatate.Scumpica foc. E atat de mica incat efectiv mi-a fost frica sa o iau in brate. Sincer eu nici nu imi amintesc ca a fost Kriszti atat de miculut. In schimb sotul meu a luat fetita in brate si a giugilit-o pret de cateva minute...cred ca ii e dor de vremurile de mult apuse.
Joy, desi aveam doar 3 ani cand am facut meningita, tin minte cu claritate ca ma durea ingrozitor capul si vomam foarte mult. Nu stiu ce sa iti spun, dar e important sa il vada un dr.
Corap, deja in luna a saptea, wow, ce mai trece timpul.

Fetele care si-au luat de curand apartamente, vreau sa va intreb daca se face Contrcatul de Vanzare Cumarare pe numele ambilor soti sau numai pe numele unuia din ei?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Adineauri, la chiuveta, punea Silvia apa in lighean, o intreb:
-Ce faci mami, de ce pui apa in lighean?
-Ca sa-mi racoresc picioarele!

nu stiu ce racorire de picioare ii trebuie.

Zilele trecute cand i-am pus Vibrocil in nas m-a tot bombanit ca nu-i placea. Ieri mi-am pus mie si cand mi-a ajuns pe gat m-am strambat. Se aude Silvia din spatele meu: "Vezi?"

Mergi la inceput