Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Am tras si noi o tura scurta pe afara, ne-am dat in tobogane, leagane, si ne-am tarat orin nisip, acum cine doarme dusa?????
Lavi nu vazusesm intrebarea ta, asa e, accepta si Mastercar (pe langa VISA) numai ca atunci cand i-am zis Andei eram sub influenta cardului lui tati de salariu care e Maestro..asa ca eram convinsa ca doar astea 2 exista la noi. Uitasem de Mastercard, scuze
Sigurante la prize eu am de la Tigex, sunt tot din alea cu cheita, insa nu e interesata deocamdata de prize. le las acolo ptr siguranta, cine stie ce idee ii vine? Deocamdata i s-a pus pata pe o floare..i-a scos pamantul deja de 5 ori de dimineata pana acum.
cuvinte noi mai avem si noi...
"tatai" - asta e vecinul nostru..probabil de la tataie vine
"citete" - (am evoluat de la titete) = citeste
"coco" = orice pasare
cand cade spune "opa"..sau "aoleu"..e criminala
"tiu-tiu" = masina
"goooo" = mingea (cred ca de la gol vine)
"a mea" = a mea...mama ce-si stie drepturile...si ce le mai striga
Astea pe langa deja invechitele : papa, apa, bei, caca, tudeta, ham-ham, uite, mama, tata, alo-da, si uta.
Tasu' mereu zice ca daca si ea o sa vorbeasca cat vorbesc si eu...isi cumpara antifoane ptr urechi cand vine acasa
Corap mama, luna a 7 a deja....ce rapid a trecut timpul...bravo, sunteti mari de acum
Fug ca am mancare pe foc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Aparatoare de priza ca si canuta avem si noi.
Mandy noi l-am luat acum 3 ani - pe numele ambilor soti e contractul.
cuscrulina asteptam poze .
Unde la munte ati fost?
madau m-ai linistit, ca Virgil tocmai a facut un card Mastercard pt plata pe internet. Abia astept sa vina ca vreau si eu cate ceva de pe La Redoute.
mandyksch spune:
Lavi, mersi de raspuns, am eu ceva de rezolvat cu soacra-mea...de aia intrebam.
Mey, fetelor vad ca v-ati apucat de cumparaturi de pe siteuri straine...n-ati avut probleme, nu tre sa platiti nicio taxa suplimentara? Si chiar accepta astia de afar sa livreze in Romania? Ca stiu ca intr-o vreme era problema ca cardurile noastre ca nu le prea acceptau...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
Madau, felicitari pentru Miruniciul guraliv !!!
Corap, felicitari pentru cele sase luni de sarcina implinite!!! Asteptam poze de la munte!
Si Daria zice mai nou:
- mincea= minge
- "u u u " - imita maimutza -
- moooo- ursul "mor"
- muu - vaca
- bubu - buburuza
- tai - stai !
- aide - haide!
- ash - arsh! pentru ceea ce-i fierbinte
- buba - cand se loveste
- pui - puii
- diiii - calul, poneiul, magarul ...
- chie - scrie
- che - cheia
- teci - treci (cand ii spun eu "treci la tine in camera!", cand mai face cateo poroboatza!)
... cam atat imi amintesc!
Lavi, super tare Silviuca !
Aparatori pentru prize noi nu avem inca! Dar probabil ca o sa iau si eu la fel ca Aura.
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
mandyksch spune:
Bagati un ochi aici, poate aveti idee:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93799
madau spune:
Mandy cum sa nu ne apucam de cumparaturi de pe site-uri straine cand eu personal cu 40 euro i-am facut ditai garderoba Mirunei ptr primavara-vara (2 fuste, 4 pantaloni, 3 tricouri, 3 helanci, 3 dresuri si o pereche de ghete). Calitatea e super, nu mai alerg prin magazine de nebuna, sa ma dau si peste vreo vanzatoare sictirita..
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bubamara spune:
La multi, multi ani, Hilde! Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti doresti!
Teo, felicitari pentru bb2! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!
Corap, ! 7 luni, ce trece timpul...
Vreau si eu sa iau de pe "La Redoute", nu stiu boaba de franceza , intrebare: pot plati cu mastercard in lei? Fac ei conversia sau imi trebuie neaparat card in euro? Multumesc
Anda, ce facusi cu bulinul la doctor?
mandyksch spune:
Io te cred, Mada, ca e o idee f buna...mai ales ca mie imi plac cumparaturile pe Net. Preturile sunt cu TVA, nu? Noi pana acum am cumparat numai de pe siteuri romanesti. Poate e timpul sa ne europenizam...banuiesc ca o fi buna si Visa Electron de BCR.
Gandacel spune:
Buna!
Uite, imi fac timp sa mai dau pe aici, dar la noi s-au cam intetit necazurile in familie, asa ca o sa cam lipsesc.
Teo, felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun si cu sanatate.
Joy, modul in care se manifesta Vladut nu trebuie sa-ti aduca in minte intrebari de genul daca e bine sa faci bebe 2. Ia-le ca atare, fac parte din dezvoltarea lor. Cam toti bebeii fac la fel acum, ori au facut, ori urmeaza sa faca! Ai sa vezi. Tine aproape!
Corap, dupa cartea mea de gravizenie eu am intrat astazi in a saptea luna. Nastem deodata???!! Eu dau startul la intrecere peste fix 8 saptamani. Numai ca eu doresc sa ajung cat mai departe. Tu cum te-ai gandit sa faci cu nazdravanul cand apare cea mica? Cine te ajuta?
Inchei, din pacate gandacul meu e de o ora inchis in camera lui sa doarma, insa aud ca se joaca la greu, cam cuminte... dubios. Ii dau drumul, ca se pare ca azi e una din zilele fara somn de dupa-amiaza.
Pupic si sanatate tuturor.
Gandacel 29+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Mandy preturile sunt cu tot cu TVA, deci in afara de suma pe care ti-o calculeaza la finalul cosului nu mai platesti nimic in plus. Decat taxa de magazinaj la posta daca nu-l ridici in timp util. Probabil sa mearga si Visa electron, n-am habar..incearca si vezi.
Bubamara eu am card in lei, fac ei conversia in euro