Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_77 spune:
Teo, felicitari!!!!
V-am zis eu ca-i treaba buna cu lipsitul asta de pe forum!
SA-MI TAIE SI MIE CAREVA NET-UL!!!!!!!!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
bb_alinus spune:
Ce de noutati, cate s-au mai intamplat ca iar nu tin pasul cu voi!
Tania, felicitari pt casuta, ce rapid v-ati miscat!!
Teo felicitari pt bebe2!! Chiar ca nu ai mai intrat demult pe la noi!
Ca de altfel nici Fee sau Ina! Ce mai faceti fetelor?
Noki vad ca Sararici devind terorista lu' mamica, imi imaginez ce soc ai avut sa vezi totul alb in camera . Sper ca ai reusit sa cureti!
Feli wowww cred ca o sa ai o guraliva de fata la cate vorbeste deja!
Joy eu cred totusi ca Vladut v-a prins punctul slab si profita: ca nu se poate cu atatea urlete, adica e imposibil sa aibe ceva de fiecare data cand urla!
Despre patut, clar il tinem pe asta pana pe la 2;5 ani incolo, ca si asa doar de cateva luni il foloseste. Acum serios mie mi se pare ca e prea mica sa o pun in patut de donsoara, zau ea nu intelege ca daca se fataie cade lata, si apoi cand cade tot la mine se uita acuzator si urland
La blitz intoarce capul cand il vede de aia nu prea am poze cu ea in prim plan.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Joy ti-am mai scris o data pe PM cum ajungi la mea. Daca nu mai ai PM-ul spune-mi, si-ti mai scriu o data. Cel mai devreme o gasesti miercuri.
Daca suspectezi ca are meningita du-te cu el la un medic cat mai repede!
Teo felicitari!
Revin.
camelia_daniela spune:
Helo !
Teo, yupiiiiiiiiiiiiiiiii ! Felicitari pentru bb2!!!!
Pai, mai intra si mai povesteste-ne despre Stefania !
Feli, da' ce vocabular bogat aveti ! Bravo!
Joy, bravo pentru Vladutz care sta singurel in patutz!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Mamici ,ieri a facut bubu kk de 4 ori ,normal ,tare si azi de 2 ori iar al doilea cu niste mucus ,oare care sa fie cauza???
Opritori n-am luat inca dar nici nu face jale mare ,am lasat in sertarele de jos numai lucruri cu care nu se poate rani ,taia etc
La munte tinjesc si eu sa merg de mult timp iar mama si socrela ma roaga sa plec si sa las piticu' acasa dar nu ma indur deloc ,asa ca asteptam caldura sa mergem impreuna !
Feli ,ce fata vorbareata ai ,al meu zice decit:mama ,tata ,gool ,alo,papa ,cind cade zice toc sau tac si cam atit..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Opritori la sertare - am montate de pe vremea Silviei - sunt prinse in suruburi; din pacate sunt potrivite numai la sertarul care are deasupra scandura, nu daca deasupra e alt sertar.
maria_alexia spune:
Tare pe fuga, vreau sa va spun doar experientele noastre cu 'securizarea':
- am luat protectii de prize: cele de la Nuk sunt mortale, au niste clapete care vin in dreptul gaurilor din priza si ca sa bagi ceva acolo trebuie sa le ridici simultan, ceea ce e cam greu chiar si pentru un pitic indemanatec, dar noi avem acces la priza permanent.
In prizele ramase goale am pus protectii de la chicco - astea acopera gaurile cu un plastic transparent, dar trebuie scoase cu o cheita speciala de cate ori vrei sa bagi ceva in priza. Sper sa mai gasim cheita si peste 2 sapt . Dar sunt de 2 ori mai ieftine decat Nuk (15 RON / 10 buc, fata de 5 Nuk-uri...)
- am fost nevoiti sa protejam si coltul si laterala biroului, era locul in care dadea cu capul cel mai des (si camd ma gandesc ca atunci cand incepuse sa mearga intra tot sub birou... . Acum priveste deja deasupra si ... trage tot ). Aici am lipit cu skotch dintr-un tub de burete pentru izolat termic tevile. Refacem skotch-ul periodic
- protectii de sertare n-avem caci ... n-avem mobila de PAL si sertarele noastre merg mai greu . Dar ne trebuie ceva la usa dulapiorului in care tinem UC-ul calculatorului, probabil o sa-i punem cheie
- si am ma insirat ceva perne in locuri sensible, intre mobile, spre calorifere...
alexandrina spune:
Feli, asta face parte din semnatura ta?
"Warning: may contain traces of sarcasm"
Teo, sa va aduca si mai multa bucurie si veselie in casa!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
madau imi raspunzi te rog - te rog la intrebarea pe care ti-am adresat-o: de ce zici ca numai card Visa e acceptat pe La Redoute? Pe site-ul lor scrie ca si Mastercard. Stii tu ceva ce nu am vazut eu pe site?
Mie de pe La Redoute tot de-alea din colectia noua mi-au placut
bb_alinus spune:
Hilde la multi ani! Deci azi schimbi prefixul...welcome in the club! Si la multi ani si sotului ca inteleg ca si el se sarbatoreste zilele astea. Abia astept sa ne arati ce ai gatit!
Cu protectii la sertare, sincer missa nu prea le deschide, i-am tot zis noi nu si am luat-o de la locul faptei acu' ceva vreme si vad ca a mers. Are un singur sertar, in care stie ca sunt baveticile ei si pe ala il scormoneste mereu. Deci inca nu am investit in protectii nu stiu de care.
Cristina Negara mi-a facut Elise o pofta cu omleta ei a la Lavi...o are cineva salvata sa mi-o trimita si mie pe PM daca se poata ca sa nu o mai pierd. Multumesc.
Anda si celelalte fete care aveti tobogan de plastic acasa ne puteti zice si noua cum e, daca inca sunt interesati si deci daca merita investitia? Ca in parc cand mergem, Amalia vrea numai la tobogan de ma doare spatele de cat am urcat-o si coborat-o de acolo!
Si sa inchei cu meniul de pranz, pt ca miss s-a lins pe degete: piure de spanac, cartofi, si un pic de gogosar rosu ( toate fierte la abur) cu smantanica, lapte si un pic de cascaval ras+ o bucatica ( de 40g) de peste prajit (dupace in prealabil l-am oparit). Sincer am luat si eu 2 furculite ca tare imi facea pofta.
Desert: branza topita de capra
+ un somn bun de amiaza!
Gata ma duc la lecturile mele
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii