Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Am atatea sa va spun nu stiu cu ce sa incep. Nu ma ajuta deloc mainile astea parac sunt doua stangi desi scriu foarte repede nu e suficient ca sa cuprinda tot ce vreau sa va spun ....
Joy vreau sa itti spun ca nici eu nu stiu dac sunt pregatita sau nu daca vom face fata financiar sau psihic....dar nu mai conteaza...voim muncii mai mult si ne vom bucura pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Teo ,felicitari!!
Madau si noi ne urcam singuri in pat de vreo saptamina , nu e nici prea inalt ce-i drept...

Mai fetelor ,cu echilibrul asta si eu imi fac griji,de citeva zile parca-i beat baiatu' meu ,una,doua se pune in cur si maraie ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza,Madau, Lavinia, Camelia multumesc de urari. Moama, ce de urari!Ce bine ma simt!
Da...sunt obosita dar nu ma gandesc la asta
------------------------------------------------------
Teo, sa ai sarcina usoara, bebe sanatos si tot ce iti doresti!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de la noi!

Cristina, acu zici ca e frumos cu 2 copii? Ca pana nu de mult ziceai ca nu stim ce ne asteapta si la ce ne inhamam?

V. se urca de vreo luna singur in pat, iar de vreo 2 zile spune pa cand face cu mana si spune apa!Da' mai avem pana o ajungem din urma pe Chitzi!

Io nu i-as fi schimbat patul daca nu era vb de fratello!

Ile 16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

teo-felicitariiiiiiiiii,sa ia o sarcina usoara nastere la fel si un bb sanatos

madau-si voi brutus

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau vecina ta o ia zilnic?
Eu cu bunicii sunt iar la extrema cealalta, perspectiva revenirii la munca m-a facut iar sa fiu geloasa pe relatia dintre ei.... Si iar incerc sa le-o dau cat mai putin
Poate parea ciudat pentru unele dintre voi care va chinuiti singure cu copilasii, cred ca ati zice mersi sa va ia cineva copilul de pe cap 2-3 ore, dar ce sa fac, asta simt.... Imi trece mie.

Joy mama, pai cum sa nu cedez nervos? Si eu as cere sfatul altui dr.
Noki dar Sarah a reusit sa desfaca si tubul... Ehei, e cazul de opritori ptr sertare.

Apropo, si-a pus cineva opritori la sertare? Roxi (mama Alexiei) mi-a zis ca cele de la Bebeconfort sunt bune, o sa iau si eu in curand, ca deschisul sertarelor e unul dintre sporturile preferate ale Ilincai.

Am mai invatat noi cuvinte:
- cum face gasca - "gaga"
- "a mi" - a mea - cand iei un lucru al Ilincai, deh, simtul propritatii
- "haitzi" - aici - cand vrea s-o urcam undeva
- "nini" - nani - asa leagana papusile
- "mi-mi" - mai-mai.

Proadelina sanatate lui Albert!
Silvia dar asa repede te-ai intors de la munte, de si postezi la 8 seara?
Cu mancatul e la fel - la socrii mananca de sparge tot ce au ei. Ei gatesc de regim (ca sunt mai batrani) si mancarea e usor dulceaga, asa ca rade tot - mancare de telina, de praz, ciorbitza nu mai zic...

Gata, iesim afara. Restul citesc cand ma intorc.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Warning: may contain traces of sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Eu cu bunicii sunt iar la extrema cealalta, perspectiva revenirii la munca m-a facut iar sa fiu geloasa pe relatia dintre ei.... Si iar incerc sa le-o dau cat mai putin
Poate parea ciudat pentru unele dintre voi care va chinuiti singure cu copilasii, cred ca ati zice mersi sa va ia cineva copilul de pe cap 2-3 ore, dar ce sa fac, asta simt.... Imi trece mie.

eu mereu zic ce bine ar fi sa mi-l ia si mie cineva macar 2-3 ore pe zi, dar in acelasi timp nu cred totusi ca l-as da.

socrella zice ca sta ea cu el 2 zile sa plecam si noi la munte, dar nu ma indur sa plec fara plod!!!
nu-s normala, asa-i???

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli eu am pus opritori la sertare, la usi si la dulapuri, dar au rezistat fix 2 zile...apoi si-a dat seama Miruna ca daca trage mai tare de ele se dezlipesc, si-s din alea de la Chicco si bebeconfort...ca am zis sa iau din alea mai scumpe, ca sa fie mai rezistente. Aiurea, ele-s rezistente, nu zic...dar ptr un copil mai cuminte

Nici eu N-AS PLECA FARA COPIL nicaieri, adica ma refer la plecat din bucuresti, nu asa prin oras sau in vizita cateva ore..ca asa o las cu mama, dar sa stau noaptea fara ea....NO WAY..sigur n-as dormi nici un minut si oricum nu mi-ar prii nimic.

Vecina mea trece si o mai ia aproape zilnic, sta acolo si se joaca cu nepotelul ei care are 7 ani si o iubeste pe Miruna de nu mai poate. Ii opreste din cerealele lui cu lapte, ii aduce jucariile...cum sa nu-i placa fiica-mii acolo..cu sclav la nas???? O tine cam 1 ora, timp in care imi mai fac si eu de lucru prin casa..sau pe forum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca am reusit sa aspir toata casa, am facut de papa, mai am de smotruit cand se culca Titi de pranz si sa zicem ca e gata curatenia, asa...de ochii soacrei!

Veronica- La muuuulti ani fericiti, plini de iubire si impliniri!

Feli- io-s invers: asa ma bucur cand o duc pe Titi la mama...ieri am stat cu ea toata ziua- cu Sarah, ca mama a avut un party, a a fost destul de ok, dar greu sa ma reobisnuiesc cu stat non-stop cu ea.Dar azi scap iar...

Opritori la sertare - sa vedem ce e de capul celor de la bebeconfort, ca de-alea am luat. le instalez azi dupa-amiaza. ce nu-mi place la ele e ca lasa sa se deschida sertarul - normal..altfel cum???- dar problema e ca poate sa-si prinda degetul in gaura aia. Sa vedem. daca nu-s bune, le scot!

Echilibru+cazaturi- noi stam bine la capitolul asta. cadem rar si doar cand suntem obosite...Aaa...ca se arunca intentionat pe genunchi, asta e altceva. E banditism pur..si face chestia asta mai ales in parc, ca reaqctie de protest fatza de ceva ce nu-i convine!

Joy- of...din ce-ai sintetizat tu, cam par indeplinite conditiile de meningita. Sau chiar daca nu sunt - doamne ajuta sa nu fie, tot ar trebui sa mai mergi la un alt doctor!

Teo- yuuuupiiii, felicitari pentru bebelacul mic si scump. presimt ca e fetitza! Sa ai o sarcina usoara si plina de bucurii!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fimiu s-a trezit de 10 minute si inca sta lungit in patut!!!!
nu-mi vine sa cred. eu vroiam sa intru sa-l iau de acolo, dar il mai las.

nu-mi vine sa cred!!!

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput