Colectia de toamna-iarna 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
madau spune:
Cuscra la pranz a dormit 2 ore doar, acum a dormit doar jumatate de ora, ca si-a decalat somnul de la ora 18 si asta a fost. Deci nu din cauza asta e pasare de noapte![]()
Gata...acum chiar ca fug...nu va mai plictisesc 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
feli, a venit bona. sotul are o coasta scoasa de tot si nu stiu ce fracturi la o mana:)))) va dau voie sa radeti cat poftiti:)) nici nu mai stiu care e adevarul, dar nici nu ma mai intereseaza. nasul meu imi spune ca are grija de copil. acu' ce sa fac, s-o omor ca-i mitomana si neserioasa...
dk vreti sa cititi despre giardia, aveti aici: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Gastroenterologie/Giardioza_659.htm
io cu asta ma delectez, in asteptarea rezultatului la analiza
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
anda nu rad deloc, poate ca la inceput femeia s-a speriat, or fi exagerat si cei de la spital... Nu stiu de ce, dar nu prea imi vine sa cred ca a mintit chiar asa, sa-si fi bagat sotul in coma singura?
Gata, va las.
Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Feli
multam de intrebare, dar nu Nati si-a spart buza ci, ca de obicei (ca nu-i prima si probabil nici ultima oara) Silvia.
Eu dadeam linistita cu aspiratorul in dormitor si Silvia (de azi-maine 5 ani) manca in bucatarie, pe scaun normal. Deodata aud un urlet disperat; prima oara am crezut ca i-a stricat Nati vreo jucarie. Cand ajung in bucatarie - Silvia se ridica de pe jos, plina de sange. Zice ca a vrut sa ma cheme sa-i mai tai o felie de cozonac, s-a intors in scaun si... eu suspectez ca cine stie cum statea ea pe scaun...
roxisialexia spune:

Seara buna tuturor, mi-e dor de voi fetelor, o sa scriu rapid cateva randuri (sunt super obosita azi am avut al doilea examen, mi s-a facut si rau de la atita lume si caldura...au stat foarte rau la capitolul organizare, s-a intrat cine cand a vrut)
nokiuta, multumesc mami drag pentru gandurile tale uite am scos nasul din cursuri, azi am avut marketing -luat cu 9, am acumulat atata oboseala azi m-a fost atre rau si asa "mica" cum ma stii era sa lesin azi, si colac peste pupaza m-am pricopsit si cu o raceala .Iti multumesc mult de tot pentru hainute sunt numa bune, si scuze pentru duminica insa energia mea fusese consumata si poate ti-am parut lipsita de interes, hainutele sunt tare faine abia astept sa se faca primavara sa le poate purta.
multi pentru tine si pentru micuta ta frumoasa
de la alexia
gandacel, chiar m-am gandit la tine zilele astea ca nu ne-am mai auzit de mult, cum termin cu sesiunea promit ca ne auzim,sanatate multa si pup buticuta cu samburica ioana
anda, imi pare tare rau sa aud ca iar e bolnavior nichita, iti doresc putere multa si sanatate multa nichitutului.IN caz de otita se scoate copilul afara?
ioana, felicitari pentru ideea ta..iti doresc sa iasa super fain ..LMA si multe bucurii, si poate peste cateva zile ne dai vreo veste cu doua liniutee 
lavi, ti-ai mai revenit saptamana trecuta am vazut ca nu ai fost in apele tale sau doar mi s-a parut avandinedere ca micutele au fost bolnavioare?Spuneai ca nu vrei sa te intorci la serviciu lasand la o parte aspectul financiar, de ce te-ai razgnadit?
noki sa iti fie sanatoasa mama, sa aiba numai bucurii...si multi multi ani fericiti
feli sa stii ca m-am uitat sa vad ce marca sunt aparatoarele de la dulap si scrie "Canpol", eu sunt tare multumita de ele.
dordia, felicitari pentru reusita profe.., sa imi spui si mie cum ti se pare integrarea? Ca mie mi-a luat cev atimp sa imi intru in ritm.Mult succes!
alina, doamne in ce locuri frumoase traiesti
, e tare dulcica amalia la sanius 
leea, sunte-ti bine? ti-am scris ceva pe Ym sambata, ai primit? ce face tudor, cum se simte?
mimi-dumy, stiu ca esti foarte prompta(tu i-ai raspuns catalinei cand intreb ade reclame), stii unde o gasesc pe cea de la pepsi cu cele doua lamai?
Iti multumesc anticipat.
Inchei aici pana nu ajung ca pluto sa mi pun scobitori la ochi.
sanatate multa tuturor, ne reauzim curand 
(adica dupa sesiune
)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Salut fetelor....!!!
Am citit pe megadiagonala ca...nu mai am timp. La serv e ok, cerintele sunt chiar mici...ma asteptam la mai multa munca...dar pb cand ma voi apuca efectiv....va fi mai greu! O sa vad...ca deocamdata stau pe langa cineva!
Buluci, Felicia ms de intrebari!!! Am net dar...acum nu mai am timp ca ajung la 19.00 acasa....offf! Dar cand oi avea biroul meu...am aces la net si poate o sa mai bag un ochi si in timpul zilei!!
Hilde scuze de intarziere deci..."La multi ani" sa fii sanatoasa si fericita!!!
Noki "la multi ani" mamei tale!!! si felicitari pt tonaj!!! Noi ne indreptam spre 13 kg. Acu 3 saptamani avea 12.700!
Teo sarcina usoara si nastere si mai usoara!!!
Roxi cu integrarea...a mers. Adica luni am fost cam zombie dar azi...am fost chiar fresh. Dupa ce am venit de la serv....am venit, dragalit bb dulce care nici nu imi duce dorul...si am si gatit iar acuma astept sa se raceasca lapticul sa il pun la frigi...deci...o harnicutza!!!
Gata ca m-am intins. Eu cred ca mai intru maine seara dar...sa vedem cum stam cu timpul!!!
Va poop si sanatate multa bolnaviorilor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
canuta-om-sucit spune:
Da mai Anda am citi si eu despre viermii aia, m-am cam ingrijorat si eu un pic, ca Dimitrie bea o gramada de lapte, ca 1,5 l pe zi, si la fel suntem si noi cu lipsa de calciu. Maine am dat ordin in Imparatie sa se stranga kk si sa se duca la teste. Eu i-am facut coprocultura si a iesit negativ totul. Acum sa vad si de paraziti. Hemograma nu i-am mai facut ca astia in Mures iau din vena, ori eu nu imi chinui copilul, cand se poate lua si din deget, il aduc la Cluj.
Sanatate multa copiilor bolnavi!
Joy ati descoperit pana la urma cauzele, citeste si tu articolul ala poate vezi ceva simptome.
Mie imi e destul de frica de viermii astia, pentru ca la varsta asta ii pot lua atat de usor... si mai ales ca ei nu au flora intestinala super formata, taman un loc bun pentru viermi. Eu m-am inspaimantat de viermi atunci cand copila unor prieteni de-ai nostri a fost diagnosticata la un an cu rahitism si distrofie de gr.II. Apoi ca nu e asta ca are intoleranta la gluten, ca dupa cateva luni bune sa i se faca copropaazitologie si sa se descopere ca fetitza are giardia.
Offf!!! Bine a spus cine a spus, ca cat e mai mare copilul cu atat problemele sunt mai mari.
Va dorim la toti sanatate!!!
Somn usor!
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
catutza spune:
Buna!
Veronica , nici vorba sa ii amestec laptele. Cred ca voi renunta la milumil si ma sa-i dau nestle.Si eu stiu ca trebuie sa bea 500ml pe zi, dar ea nu bea nici inainte de ai schimba lapticul, dar acum...
Noki , felicitari pentru luat in greutate!
Nu am incercat inca sa-i dau lapte de vaca pentru ca noi in vara plecam in Bulgaria si nu vreau sa ma car cu el acolo si sa fiu stresata ca poate se strica si apoi nu mai am ce sa-i dau fetei sa bea. Asa ca pana ne intoarcem de la mare va dea lapte praf, apoi daca nu ii va merge bine il voi schimba cu cel de vaca.
Sarah bea lapte de vaca? De care? Ii place?
Pisi , multa sanatate lui Sebi! Asa febra mare avea de delira???
Tania , eu in locul tau as schimba bona! Faza cu mirositul gurii e urata rau , dar nici cu aranjatul vaselor in dulap nu sunt de acord. Pai ce faci acum? Cauti un ibric 5 min???
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bic spune:
Pisi, pro-bioticele refac flora bacteriana din intestine care de obicei se distruge o data cu adminstrarea de antibiotice. Sint foarte bune de luat in paralel cu antibioticele tocmai de aceea.
Ioana, cind e ziua lu' barbata-tu? A mea pe 17. ![]()
Noki, eu nici n-am mai spus ce greutate are Smaranda, ca nu ne putem compara cu alde Pufoasa si Bianca a lu' catutza, asa ca stam pitite si poate nu ne observa nimeni. Da' acum ca voi v-ati dat in fapt, va spunem si noi ca la controlul de la 13 luni aveam fix 9 kg!
Si la pantofi cit purtati? Ca noi sintem tot la masura 3 US/ 18 EU., ce mai mica posibil.
Madau, foarte serios vorbesc si te rog cind ai timp trimite-mi pe e-mail reteta de cremsnit, ca nu am mai mincat de secole si e prajitura mea preferata!!!
Alinush - ce mistoooo ca ninge ! Va invidiez, stii tu doar ca nici tu n-ai avut zapada citiva ani, asa-i?
Dordia, eu cred ca am ratat mesajul cind spuneai ca te=ai intors la serviciu, dar asa deduc din mesaje. Bravo tie!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Dordia, bafta in continuare !
Deci iti place, nu?!
Noki LA MULTI ANI mamei tale si sanatate multa ! 

Alina frumoase poze ! Macar ai avut zapada pentru poze ...Amalia e bine, dupa cazatura??? Saracutza!
Roxi felicitari pentru examenul de azi!
Ai grija de tine si de pui si BAFTA MULTA in continuare!
Cristina, cum se simte Iris?
A aparut vreo eruptie-ceva?
Lavi pupici Silviei ! Of-of, bine ca n-a fost mai rau !
Hilde, super reteta ... cum au iesit? Eu n-am mai apucat sa fac nimic, ca am vazut reteta abia acum, insa dau la schimb (vrba lui Madau) chec proaspat!
Anda tin pumnii in continuare pentru Nic!! Sa dea Domnu sa afli exact ce-si-cum si sa te linistesti!!!
Cam atat pentru acum ... ca-mi pica ochii in gura!
Noapte buna!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)