Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

este cineva care plimba copilul in parculetul obor? sa-mi spioneze si mie bona?:)

ilenutza, dar poti sa le spui parintilor. pe care ii vezi in parc in we, la aceleasi ore. delicat asa.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, ati fost grozave cu raspunsurile privind bona, clar ca ma gandesc sa o schimb! problema e ca in ziar nu exista anunturi, eu am tot incercat pe recomandari, in fine, ieri gasisem o studenta care ar fi vrut sa vina, urma sa treaca azi pe aici sa ne vedem, in schimb mi-a dat mesaj ca s-a razgandit.

Azi "bona" a fost mult mai cuminte, ca eu am fost extrem de ciufuta si cred ca am speriat-o. M-a intrebat de n ori de ce nu sunt in apele mele, dar nu am stat la povesti cu ea. In schimb, a avut loc si o chestie buna, in semnsul ca Stefan a stat cu ea la plimbare - si inca destul de mult - fara scandal. Stiu sigur ca am sunat-o de mai multe ori sa ma asigur ca e bine si il auzeam cantand, ceea ce inseamna ca e ok. Va ramane cu noi pana gasesc altceva, oricum nu ma opresc din cautat aici.

Eu nu ma voi intoarce la servici (asta e, m-am impacat cu ideea) dar am de lucru de acasa plus doctoratul care ma ucide asa ca am nevoie de alea 4 ore in care sa mi-l ia cineva de pe cap. Cu atat mai mult cu cat, Che si-a facut super-program, doarme dupa masa de pranz de la 15 la 18 si apuc si eu sa ma odihnesc, chiar am reusit sa dorm cu el!

Anda il pup dulce pe Nichitutz, tare rau imi pare sa se chinuie asa. Imi dau seama ce poti sa simti, nu-i usor sa-it vezi puiul tot bolnav!

Ionikka m-ai dat pe spate. Din nou! Aron e un super-scump. Ei, ce zici, acum sesiunea noastra de foto (aia prognozata in viitor) va include si burtici?

Noki sa stii ca te admir cum poti invata. Mai ales cu Saraliciul-Miscariciul prin preajma.

Alinush a fost bine miss dupa cazatura aia? Ca mi-a stat inima in loc! Sa-i faci pozici in zapada.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alina, super poze!

Cine s-a uitat la link!

Hilde, eu as gati, dar daca ma iei iar ca trebuia sa mai adaug eu un ingredient si ca trebuia sa ma duca capul sa pun nu stiu ce ,care oricum nu era in reteta, ma las pagubasha!le las pe altele ...

Anda, i-am vazut o data doar si m-am gandit la asta dar cred ca iti dai seama ca o sa afle ca eu le-am spus, daca aia se pierd cu firea nu o sa ma apere pe mine, iti dai seama.Dar m-am gandit sa le las o scrisoare in cutia postala! dar pentru asta trebuie sa o urmaresc pe bona sa vad unde stau1

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ilenutza parca te si vad stand dupa bona sa vezi unde intra...James Bond nu alta. Acum sincer...io as prefera sa-mi spui daca as fi in locul parintilor, apoi cred ca sunt si ei diplomati incat sa nu spuna bonei de unde stiue, ce stiu

Lavi Doamne ajuta cu comanda, sa va fie de folos si sa va placa!

Anda eu i-am facut Mirunei si coprocultura si coproparazitologic cand era mai mica...parca parazitii se vad doar la cel din urma...oricum a durat 1 sapt pana am luat rezultatul.

Tania hai ca poate se da pe brazda "bona" si o sa va intelegeti pana la urma.
-----------------------------------------------------------------------
Vad ca toata lumea s-a apucat de invatat, aveam si eu de gand sa-mi incep masterul incepand din toamna, insa Marius m-a anutat oficial ca in iunie deschidem din nou biroul (ca acum e blocul in renovare, bla, bla) si trebuie musai sa fiu acolo de la 8.30 pana pe la 12-12.30. Of, sper sa ma descurc, va trebui sa iau si fata cu mine, o sa-i amenajez acolo o camera sa stea cuminte. Mai e pana atunci, insa ma cam sperie gandul

In alta ordine de idei, vara-mea si-a facut azi programarea ptr cununie, pe 17 febr...pe 14 ii facem vaccinul Mirunei, sper sa nu faca febra, sa o putem lua si pe ea la party, ca n-am cu cine s-o las.

S-a trezit mandra, merg la ea. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ionikka, aveti studio foto acasa???Vazui ca pozele sunt facute cu un EOS , cu reflectoare, tot tacamul...Superbe

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamaa ,mi-a sters fi'miu frumusete de mesaj ,ma hotarisem si eu sa scriu mai mult ,sa raspund si na ,ca mi-a tras-o :((( ,revin dupa ce-l adorm!
Madau ,Miruna s-a trezit acum din somnul de dupa amiaza?Daca-i asa ,de ce te miri ca-i pasare de noapte??:))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

coproparazitologic = se cauta paraziti - se uita cineva cu microscopul in el, atata tot. Stiu un loc unde afli rezultatul in 30 de minute.

coprocultura = ca si urocultura, etc. Se insamanteaza un mediu de cultura, se lasa sa se inmulteasca si apoi se vede ce bacterii au "crescut". Asta dureaza mai mult si se face in caz de diarei (grave) cautandu-se salmonella, shigella, etc. (sau cum s-or scrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt-merci

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Lavi, BB_alinus exact acelasi lucru gandesc si eu, asa ca in apropierea momentului potrivit ii voi schimba programul.
Noki ma gandesc sa ma intorc, dar nu sunt sigura... M-as cam oftica sa plec acum, cand pot sta cu chiti afara, vor veni zilele frumoase... Ma mai gandesc, dar n-am cum sa nu-mi pun intrebari.

Lavi asa e, e imposibil sa nu te gandesti la Vladutz chiar ma incita problema, cum de zic doctorii ca nu are nimic? L-o deranja pe el ceva, chiar asa sa bazaie un copil de florile marului?
Si da, e imposibil sa nu gandim colectiv, deja ne-am implicat in problemele grupului (cel putin asa zic eu).

imi pare rau ptr Natalici, sper sa-i treaca repede! Dar ea sta singura pe scaunel? Sau era scaunul de masa?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ionikka felicitari pentru maselutze!
BB-Alinus hai ca din poze vede fiecare ce-l intereseaza: cat are o camera (in medie, bineinteles) in acele cladiri? Judecand dupa ferestre sunt maaaaari!
Ce bine ca ati prins zapada, noi nema! Sambata seara ningea, Ilinca privea fascinata, dar inca nu se depusese. Duminica dimineata ma inarmez eu cu camera si iesim toti pe usa dar... zapada ioc! Mai ramasese putin pe masini. Nu cred ca o sa avem poze cu chiti inzapezit.

Cristina cum mai e Iris?

Dordia ce se intampla, iar nu ai net?

Mandy alt sfat fatza de ce au scris fetele nu am. Cum mai e Krizsti?

Noki sa-ti traiasca mamica!

Ioana_77 hai ca esti mortala cu cadoul, cred ca va fi George incantat. Imi dau seama ce va fi la voi, G cantand la chitara si Maria vocal.
Cand stateam la bunici (pana la 6 ani m-au crescut parintii tatalui) mai zdranganeam si eu la o mandolina ascunsa sub pat de nu stiu ce unchi... Hi, hi, ce amintiri!

Anda sa inteleg ca a revenit bona la munca? Sotul ei ce mai face?

Mergi la inceput