Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am culcat si eu puiul maraitor, nu-i in apele ei. I-am deschis gura si se vad doua liniute in locul incisivilor de sus, gingia iese din gura de umflata ce-i (bravo, Feli, ai avut dreptate). Da' io m-am invatat cu binele si nu imi prea convine cand maraie

Bulucel, am ramas restanta cu un raspuns. Maria merge f bine in picioruse, a inceput sa ia si viraje singurica, de sambata a inceput sa circule prin toata casa. Poate vi se pare destul de tarziu, dar noi avem niste praguri sanatoase la usi si ea, mititica abia ce-a invatat sa le treaca in siguranta. Oricum, e SUPER sentimentul sa vezi cum circula cineva mic printre picioarele tale pe la bucatarie. In aceeasi masura iubeste mersul in patru labe
Alinush, ce peisaj fain si calm se vede de la voi de la geam!

Asa, legat de marea petrecere: ma gandesc daca sa nu-l trimit pe George inainte la locatia stabilita (cu un prieten, sub pretextul de a bea o bere) si sa vina restul lumii ulterior, ca daca ajunge el ultimul vede masinile si adio surpriza. Voi ce ziceti?
Oricum, sunt suuuper fericita ca am gasit si cadou potrivit, i-am cumparat o chitara, ca el in facultate era pasionat de asa ceva si nu a mai zdranganit de ani buni. Sambata ne-am uitat la un concert cu un chitarist renumit si mi-a povestit exprientele lui greieresti oftand intr-una ca ce-ar mai canta si el. Va dati seama ca imi crestea inima ca un cozonac cand il auzeam. Chitara-i pitita bine la unchiu-meu si i-o dau de ziua lui, il tin dintr-o surpriza in alta. Sper sa aiba inima rezistenta

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ioana, de ce nu-i zici ca vreti sa fiti singuri de ziua lui... si-l duci undeva, ii faci tu cinste? chiar crezi ca pe intuneric remarca masinile? il legi la ochi la nevoie...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Eu as pune oamenii sa parcheze pe o strada mai ferit, asa...
Ca misto faza e sa fie deja lumea la locul faptei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am iesit din sedinta. Kriszti nu are febra, mama i-a dat deja Smecta iar doctorita nu raspunde la telefon.Tipic. Mai incerc sa dau de ea.Plec spre casa.

V-am pupat.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Warning: a nu se citit de catre gravidoase sau mari pofticioase!

Hilde faci tu si dau la schimb niste cremsnit???? Ca io asta am prestat acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ionikka de cand am vazut pozele cu Aron am vrut sa-ti zic ceva si uitasem...super haios DARTH VADER

De Leea si Mihaelutat mai stie cineva ceva? Sper ca sunt bine si ele si piticii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ne-am intors si noi de la asa zisa bulgareala, ca pana am ajuns noi (adica la o jumate de ora dupa ce am facut pozele) nu mai era decat o ciorofleasca mare de tot. Am fost nevoita sa o tin pe miss in carucior si sa ii pun si protectia de ploaie ca ninsoarea se transformase intr-o ploicica in toata regula...Si eram inarmata cu aparatul foto croita sa filmez marea sub zapada...pana la urma am ajuns la magazinul de jucarii de pe malul marii si i-am luat lui fii-mea niste popice. Asa ca Noki peisajul meu de basm...s-a topit rapid.Singura amintire inainte de ciorofleasca.

Da, e ciudata vremea, am avut un weekend primavaratec cu mult soare iar azi o splendoare de zapada!

Ionikka absolut superbe foto faci, si ce idei iti mai trec prin cap!

Mandy ce bine ca nu are Kristi nimic, imi inchipui cum ai stat ca pe ace la sedinta!

Cazatura de pe topogan nu a speriato foarte tare dovada ca dupa cateva minute cerea iarasi sa se dea, insa acuma suntem mai vigilenti cu ea. Si da Cristina ai dreptate cu topoganul in casa, cred ca o sa astept sa il pun in curte la soacra-mea sau chiar la noi daca ne gasim ceva cu gradina. Trebuie sa ma apuc de cautat...

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noah, am lansat la apa si eu o comanda pe La Redoute de 83 de euro cu tot cu taxe, pentru amandoua fetele. Sunt curioasa cum sunt hainutele, sper ca OK. De acum de abia astept sa soseasca.

Deci tot cam de 40 euro pe cap de sugubeata, ca si Madau .

mandy tot ce puteti face pana ajungeti la e sa-l treceti de urgenta pe regim si sa-i dati saruri de rehidratare. Laptele neaparat inlocuit cu:
-Nan fara lactoza (asta l-a acceptat Nati) sau:
-Milupa sau Humana HN. (Milupa am incercat la Nat si nu i-a placut deloc).

Multa sanatate lui Albert, Boscu, Nichita, Krisztian si cine mai e bolnavior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am dus de dimineata la spital copro. chiar, care e diferenta intre coprocultura si coproparazitologic, pls? giardia se vede in cea de-a doua, nu? oare cat dureaza? nu m-am intalnit cu pediatrul la spital asa ca nu am avut pe cine sa intreb. am lasat borcanelul la poarta, cum mi-a zis dr:))
io in seara asta l-am tinut pe nic in tarc deoarece pe parchet parca e beat. sunt f. suparata.

mdt, numai io astept toata saptamana cardul ala de la finans.....cumparati voi tot, sa nu ne mai ramana si noua nimic...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Tania, schimb-o mama draga, gasesti tu alta mai buna, doar ca nu din prima.asta e!

Oricum eu vad in parc destul de multe "bone" si vreau sa va spun ca cele mai multe, 90 % nu dau 2 bani pe copii, saracii.si sunt unele super super rele, ma si mir cum naiba parintii aia chiar nu isi dau seama ce scorpii sunt.eu m-as duce la ele sa le spun vreo 2 dar nu vreau sa mi le pun in cap!

Mey, este una care are grija de un copil de 10 luni acum, il are de pe la vreo 6.Va spun sincer ca nu am vazut-o sa il dea pe copilul ala jos din carucior.daca plange il zgaltaie efectiv cu caruciorul, care din acest motiv scartzie si zici ca a facut razboiul .I se misca capul copilului de zici ca o sa i se zmulga din gat, pe cuvantul meu,iar saracul copil zici ca este tembelizat, daca vorbesti cu el parca nici nu te vede.Moama ce i-as face eu asteia!!!!

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput