Colectia de toamna-iarna 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel- Cu incaltamintea e asa la noi: i-am luat 21 care cred ca-i sunt putin mari. dar are dres ff gros dedesubt si sosete idem. Deci nu are cum sa fie nici prea larg, dar nici satrans. Alta trebe sa fie cauza.

Ionikka- ce ma bucur ca ai ai intrat cu vesti si pe la noi!

Feli- dar de ce vrei s-o duci de la 7? te referi la atunci cand incepi munca, nu? Si de fapt, ce? Vrei sa incepi curand?

Sa nu uit:

Ioana- tinem pumnii pentru party sa iasa de nota 10!

Taniuk- votez schimbare de bona. mai bine acuma, cand nu s-a obisnuit cu ea, decat mai incolo...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

M-a sunat mama sa imi spuna ca bb a mai avut doua scaune diareeice astazi, adica 4 in total. Sper sa nu fie ceva grav. Si io nu pot pleca de la serviciu ca am sedinta acum de la 3 cu Directorul.
Ce sa ii dau?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ninge ca in povesti! Si se pune! Yupiiiiiiiiiiii!
Nu m-am abtinut si am facut 2 poze de la mine din geam: Fulgi

Si ca tot vorbeam de topogan, www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20070206&ctime=050622" target="_blank">avem prima cazatura in direct fix de pe el!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mandy, daca are febra, sa se duca mama ta cu el la dr, mai ales daca s-a si "inmuiat" el...
daca nu vrea, ii poate da smecta... rau nu-i face, dar depinde despre ce e vb. mai bine sa-si dea un dr cu parerea.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am aterizat si noi acasa, am fost afara la plimbare, am papat si acum Miruna face nani, iar eu "balotez" o salata

Noutati n-avem, asa ca ma rezum doar la a raspunde:

Noki i-am luat exact hainutele pe care le-am enumerat de 40 euro..ma rog mai precis 42. Sigur n-am luat-o razna, ca i-am comandat si CATUTZEI ptr Bianca aceleasi lucruri, cu mici exceptii, ea are un pulover, eu am avut 2 pantaloni, etc..si ale ei tot 40 euro au fost. Eu am si prins perioada mare de reduceri, de ex am luat 3 dresuri cu 1.5 euro.

Aaa, si mamei tale, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-si doreste! Petrecere frumoasa!

Feli noi suntem fani suc de mandarine...las' ca o bea si Chiti. Bine ca are de unde, ca noi...ne doream si degeaba

Tania nu stiu ce sfat sa-ti dau, fa cum iti dicteaza sufletul. Oricum bona perfecta nu cred ca exista, fiecare are defecte si calitati, io zic sa pui in balanta si vezi ce iese. Treaba cu mirosul gurii..hmm..poate fi de la stomac, daca are vreo gastrita ceva, poate fi de la vreo lucrare sau vreo carie. E greu de pus un diagnostic....dar nu cred ca e vb de vreo bacterie din aia nasoala.
...sper sa iei decizia corecta ptr amandoi!

Feli in loc sa-i schimbi programul de somn, nu mai bine vine unul din bunici sa stea pana se trezeste ea??????

Ioana bafta la megapetrecere si sa iasa asa cum vrei!

Lavi se pare ca Silvia e mai bine nu? Ca vad ca a inceput sa faca boroboatze

Mandy of, of..nu incepeti si voi cu burtica. Io zic asa..rapid pe regim si cand ajungi acasa evaluezi situatia si vb cu doctorul. sau suna-l de acum, sa stii ce faci. Sanatate multa!

Ionikka am un feeling ca Aron va fi un maarreee rasfatat. Dar daca mama nu-l rasfatza, atunci cine? Acelasi lucru observ si eu cu Miruna, ce e pe zi ce trece mai rasfatata, nu stiu ce-oi face cu ea. mereu imi propun sa n-o mai rasfat..dar cand e vb de practica...NU POT

Alinush bravooo....iesiti la "bulgareala"!. Ce ciudat, la noi e un soare si o caldura de nu se poate...la voi ninge

Fug sa-mi iau paine si revin...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alinush saraca miss cum a venit la vale, sper ca nu s-a lovit...n-am auzit daca plangea sau nu ca nu am sonor la comp..din cauza ca doarme fata. pitica

Anda sanatate si poetului , am vrut sa te sun aseara dar mia- fost jena ca era vreo 9 ceasul...i-a dat ala raspunsul lui Marius...cica deocamdata nu poate face nimic, sa mai astepte cateva zile daca vrea, sa se hotarasca si astia de la Finante cum fac..mai pastreaza legea, o extind..dracu' s-o ia! Deci daca mai gasesti si pe altcineva sa te ajute ar fi bine, oricum cand aflu ceva sigur iti spun si daca mai e cazul te ajut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yupiii..m-am eliberat de sub jugul bufnitesc...am trmis-o pachet la mama pana diseara, in scop de toceala!

Madau- rusinika cu preturile alea! [emoticon cu bratele incrucisate si nemaivorbind cu tine!!!!tz-tz-tz!]

Alinush- yuuuuiii...ce pofta de strainezia mi-a ifacut. Super peisaj si super alee si super liniste si super ora si super tara si super...de toate! Dar OF pentru Amaliuka! Sper ca nu s- lovit. Atentie mare cu toboganul! Io am cazut destul de rau cand eram mica - de fapt, cam de varsta asta, i-am spatat mamei din mama si am cam cazut de la nivelul cel mai de sus, pe lateral, jos. Mama m-a prins in extremis si nu m-am lovit ff rau la cap, doar putin. Cred ca de atuncea sunt putin mai truli!
Serios acuma, io niciodata nu o las pe sarah sa se dea singura. Mi se pare prea mica inca. O tin pe laterale si o dau numai de la nivelul la care ajung s-o tin.

Mandy- of..diaree. Sper s anu fie nimik grav. baga regim , orez la greu si cereale de orez in lapte si sa speram ca se drege repede. Votez si io smecta. e bun si e argila. Rau nu are ce sa-i faca. Aaa...si ceai de menta! Sanatate multa!

Roxi- mai traiesti? Scoate nasul din cursuri! Bafta mare pe maine la examen si la toceala! Ii vin hainutele Lexiei?

Gata...nu mai mai prindeti pe aici pana maine. Sper! Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pisi, pe prospectul de la biotics scrie ca se da pe timpul tratamentului cu antibiotic si se continua o saptamana dupa terminarea lui.
proadelina, pentru raspuns. Nici mie nu mi-a recomandat dr niciodata si biotics. Am luat la recomandarea fetelor de pe forum.
Ioana, LMA pt sotior si tinem pumnii sa iasa figura. Asteptam poze.
Noki, LMS pt mammili tau drag. Pe Elise nu am mai cantarit-o de la un an. Atunci avea 9100g. Acum se mai urca ea pe cantarul nostru (care arata 10 kg) dar mie nu mi se pare mai grea decat la un an. Am hotarat sa nu ma mai stresez lunar cu cantaritul.
Alinus, vaai, vai, ca mi s-a facut parul maciuca. Speram sa fi ramas Amalia doar cu sperietura.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si ca sa va mai fa pofte, cine gateste www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9028" target="_blank">asta cu mine deseara?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Din ciclul " citesc Cv-urile unora de pe alta planeta"
am primit un CV foarte descriptiv; toate cuvintele din el sunt insa scrise fara pauza intre cuvinte.
Fiind de provenienta de pe Best jobs, am senzatia ca cel care l-a scris nu respecta pauza regulamentara - cum nici Sebi nu o face ( Felicia stie de ce ), ajung la doua concluzii, dar nu imi sunt clare nici una: ori tipul si-a pus baiatul de 6 ani sa ii scrie CV-ul, ori copilul meu s-a apucat de glume.

Edit: al meu copil zice ca nu stie sa trimita cv-uri pe best jobs, iar tipul nu are copii...

Mergi la inceput