Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Felicitari MONICA pt veste... Sa dea Domnu sa nu mai faca Alex nici o sinuzita... si Ruxitei felicitari pt maselute...

Cat despre odihna mea... nu stiu ce am... sunt continuu obosita,,, Aseara m-am culcat si ma simteam de parca trecuse trenul peste mine... - ma durea fiecare bucatica din mine, si in plus ma dureau-usturau ochii... si dimineatza m-am trezit LA FEL... In plus si cu o durere surda de cap... ceva mai mult ca o amorteala...

ONITZO... stai soro ca mi-am amintit... pozele sunt pt pitici nu pt "stafii" ca mine

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Felicitari MONICA pt veste... Sa dea Domnu sa nu mai faca Alex nici o sinuzita... si Ruxitei felicitari pt maselute...

Cat despre odihna mea... nu stiu ce am... sunt continuu obosita,,, Aseara m-am culcat si ma simteam de parca trecuse trenul peste mine... - ma durea fiecare bucatica din mine, si in plus ma dureau-usturau ochii... si dimineatza m-am trezit LA FEL... In plus si cu o durere surda de cap... ceva mai mult ca o amorteala...

ONITZO... stai soro ca mi-am amintit... pozele sunt pt pitici nu pt "stafii" ca mine

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Sa-ti amintesc ca si tu mi-ai facut o poza cand am mers la biserica si eram bolnava de mi-a iesit o fata de ..noroc ca ma uitam in jos! Mey am glumit, las' ca nu strica sa mai iesim si noi prin vreo poza, la copii le tot facem mai mereu pozici!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

Sa-ti amintesc ca si tu mi-ai facut o poza cand am mers la biserica si eram bolnava de mi-a iesit o fata de ..noroc ca ma uitam in jos! Mey am glumit, las' ca nu strica sa mai iesim si noi prin vreo poza, la copii le tot facem mai mereu pozici!

FEBRUARIE

Din cate imi amintesc eu ti-am cam "taiat capul" in acea poza... si nici nu am facut-o publica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bineeeeeeeeeeeeee, nu iti mai fac poze tie! vedeta va fi doar Mihaita!

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata fetelor!
Onitza,Felis,am vazut voinicii la plimbare.
Paxela,frumos ii sta tuns lui Silviu.Ma bucur ptr.tine,dar stai linistita,macar 4 saptamni sa mai stea fata la caldurica.
dama,imi pare rau ptr.pierderea ta!
Otilia,am incercat in gurita,nu indica bine si nu stiu de ce..in fundulet,exclus..
Noi aseara am fost la o agentie imobiliara,incercam sa ne mutam.M-am ingrozit de preturi..Mariuca ii tot spunea celui de acolo 'nenea,vleau o casa mai male",asta dupa ce asa am convins-o sa mearga cu mine.In rest suntem bine,am renuntat sa-i mai iau temp..se pare ca nu arde,cel putin 'la mana'.O sa incerc sa caut un termometru de ureche,oricum daca mai fac un BB o sa am nevoie.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,bravo...sanatate multa lui Alex.Si vrem poze cu Ruxi tunsulici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by FELIS

ROSERB ... ai niste copii ... sa ii tot admiri... F reusiti... Sa-ti traiasca... Mihnea... are ceva aparte, de barbat serios si ochios... poza portret... m-a dat gata... Iar Bianca... in pozele cu coronitza m-a dus cu gandul la filmele indiene...
Ai grija de spatel... Nasoala faza cu busitura...

CARMEN... oare eu nu ti-am mai vazut fetele pana acum?... Cum se poate sa ai fata si shmechera, si frumoasa si gospodina? Ce-a mica vine si ea din urma, mai timid, dar sigur... Cat despre pozele in aer liber... adevarate peisaje...

Un tunsulici de Silviu am vazut pe mess Pupa mama puiu scump...

Felis nu le-ai prea vazut ca nu am prea postat, am citit din umbra. Ana e si gospodina, si cuminta si indaratnica: din toate cate putin. Chiar daca uneori nu se intelege cu Daria e foarte responsabila cu ea si ii ia apararea. Ieri de ex. Daria a facut pisu pe fotoliul mamei si mama ii spunea ca o baga cu nasul acolo ,dar Ana a certat-o si i-a spus ca mamele nu fac asa cu copii lor si primul lucru pe care mi l-a spus cand m-am dus dupa ele a fost asta .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Try, mi-a placut faza cu "femeie" si "omule", cred ca incerc sa o implementez si eu, paralel cu cealalta varianta care o avem adica "nevasta" si "barbate".
Dana, nu am putut sa fac poze, am intrebat vanzatoarele si au zic ca nu am voie.
Dama, condoleante, nici eu nu mai am de 8 ani bunici. Zilele trecute am purtat un pulovar cadou de la bunica si uite asa imi aduc mai mereu aminte de ele cu drag, bunicii nu pre i-am cunoscut.
Alexa, sa va fie de bine tunsoarea si felicitari pentru col inchis.
Felis tot ingandurata si cu apeluri multe, aici, de ce vinzi salopeta si diverse lucruri? Eu nu sunt gravidutza ca as fi luat-o.
Roxana, mai mai ce printesa , dar si ce baiat cumintel si obosit.
Carmen, Ana are niste ochi asa frumosi albastrii si este si gospodina, iar Dariei ii sta foarte bine cu obrajorii imbujorati. Pe cand un fratior pentru fete ca daca tin eu bine minte ziceai ca te tenteaza ideea?
Andreea si eu tot asa fac cu Ana precum Try cu Alex, ii luam si papusei temperatura si acum este obisnuita cu procedura chiar ii place joaca. In gura m-am temut sa nu inceapa sa rontaie la el, plus ca daca i l-am pus in fund ..., iar daca este curioasa si neastamparata oricum nu il va tine nici pe cel de ureche. Incearca asa, sa ii iei cateva zile papusei, ii spui ca-i racita si trebuie sa stii temperatura, inventezi tu o povestioara si poate merge, spor la treaba.
De spate cred ca toate mamicile sufera mai mult sau mai putin. Eu cand am fost trei luni fara Ana am observat o imbunatatire simtitoare, deci s-a cunoscut ca nu o mai luam in brate.

Pe aici nu se gasesc oua de prepelita dar cred ca vom incerca si noi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Otilia azi ma tenteaza si maine imi trece si tot asa. Nu stiu, acum nu mai am putere, doar sa creasca fetele. Plus ca nu am avea unde locui , ar trebui sa facem etajul si sa ne gandim si sa mansardam ca nu avem decat 2 dormitoare. Oricum,mi-e dor de bb mic dar mi-e si frica.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Carmen sunt tare dragutze fetele tale printre fulgi de zapada! Peisajul este similar cu cel de la noi... si aici a nins la greu. Ana este foarte frumusica si e mortala in poza in care face prajitura... e asa de serioasa si de atenta...

Roxana, ma bine dispun de fiecare dat cand ii vad pe Mihnea si Bianca. Mereu asociez figurile lor cu maximele pe care le spun... si ajung chiar sa mi-i imaginez...
Foarte frumoasa printessina de Bianca si la fel si zambitorul incaltzat cu pantofii 'care-l strangeau'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ne mai stiti?

vazut poze cu Mihaita si Paulica bravo Mihaita, super!!! si salutari "prepelitosului" Paulica
Vazut si piticii Roxanei,f frumosi mey...si da,Mihnea e ditai baiatu ,Bianca e o dragutza cade obicei la mami lor
Mai am de vazut fetele lui Carmen si pe Silviu
Noi suntem bine,doar cu ceva mai multe mofturele la activ ,da unde vezi copchil cuminte si baba frumoasa,nu?

aime si Vladimir

Mergi la inceput