Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dama, Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta. Condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna.

Noi tocmai ne-am intors de la plimbarea cu Mihaita de Felis!!

Am pus pozici cu baietii care isi dau manuta , sunt la semnatura.
Ma duc sa fac baita baiatului.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

roxana Bianca e tare "printesa" poze iar Mihnea e serios ca un adevarat barbat.
Acum ma uit la pozele lui Mihai umblaretul care se bucura de musafiri.
Dariei inca i-am pus termometrul in fundulet, am fost mai sigura pe rezultat decat daca ii puneam sub brat. A refuzat ea la inceput dar pana la urma reuseam.
Daria se uita impreuna cu Ana la Veronica si a invatat melodiile pe sarite si canta prin casa "Benonico, Benonico fata buna si cuminte"

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara
am revenit si eu, am fost la dr, colul e inca inchis, acum trebuie doar sa stau cuminte da da azi am auzit ca e ok si am profitat, un pic de cumparaturi, un baiat la frizer... iar acum inapoi in patut, oricum contractiile s-au potolit si sper sa revina numai dupa 38 de sapt

azi am avut un baiat curajos, primul lui tuns la frizer,( caci mami nu ar mai fi avut puterea si rabdarrea sa stea in picioare sa se joace cu masina in parul lui), a stat cuminte la tati in brate,( am zis sa nu se sperie )si a fost ocupat sa dea jos cu peria parul care cadea pe el, sau care il punea tati la loc
acum imi pare rau de perisorul lui lung ,dar nu se mai putea, era mereu ciufulit de ziceai ca e pui de , acum e baiat mare

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, mi-a placut faza cu "femeie" si "omule", cred ca incerc sa o implementez si eu, paralel cu cealalta varianta care o avem adica "nevasta" si "barbate".
Dana, nu am putut sa fac poze, am intrebat vanzatoarele si au zic ca nu am voie.
Dama, condoleante, nici eu nu mai am de 8 ani bunici. Zilele trecute am purtat un pulovar cadou de la bunica si uite asa imi aduc mai mereu aminte de ele cu drag, bunicii nu pre i-am cunoscut.
Alexa, sa va fie de bine tunsoarea si felicitari pentru col inchis.
Felis tot ingandurata si cu apeluri multe, aici, de ce vinzi salopeta si diverse lucruri? Eu nu sunt gravidutza ca as fi luat-o.
Roxana, mai mai ce printesa , dar si ce baiat cumintel si obosit.
Carmen, Ana are niste ochi asa frumosi albastrii si este si gospodina, iar Dariei ii sta foarte bine cu obrajorii imbujorati. Pe cand un fratior pentru fete ca daca tin eu bine minte ziceai ca te tenteaza ideea?
Andreea si eu tot asa fac cu Ana precum Try cu Alex, ii luam si papusei temperatura si acum este obisnuita cu procedura chiar ii place joaca. In gura m-am temut sa nu inceapa sa rontaie la el, plus ca daca i l-am pus in fund ..., iar daca este curioasa si neastamparata oricum nu il va tine nici pe cel de ureche. Incearca asa, sa ii iei cateva zile papusei, ii spui ca-i racita si trebuie sa stii temperatura, inventezi tu o povestioara si poate merge, spor la treaba.
De spate cred ca toate mamicile sufera mai mult sau mai putin. Eu cand am fost trei luni fara Ana am observat o imbunatatire simtitoare, deci s-a cunoscut ca nu o mai luam in brate.

Pe aici nu se gasesc oua de prepelita dar cred ca vom incerca si noi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/album/557475936grMkMC poze cu tunsulici

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey Alexa cat am ras de fi-tu ce moaca a pus el aici! un frumoooooooooos, asta parca ar si spune in poza:"hai ca imi sta bine, nu? sunt un simpatic, stiu , stiu, nu trebuie sa mai imi spui!!!" sa va fie de bine!!!!!!! aveti baiat mare mey, in curand il trimite tati la...fete!!! io mi-o fur acum original de la socrela Viovio! chiar mey Vio ce mai face Bianca??????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROSERB ... ai niste copii ... sa ii tot admiri... F reusiti... Sa-ti traiasca... Mihnea... are ceva aparte, de barbat serios si ochios... poza portret... m-a dat gata... Iar Bianca... in pozele cu coronitza m-a dus cu gandul la filmele indiene...
Ai grija de spatel... Nasoala faza cu busitura...

CARMEN... oare eu nu ti-am mai vazut fetele pana acum?... Cum se poate sa ai fata si shmechera, si frumoasa si gospodina? Ce-a mica vine si ea din urma, mai timid, dar sigur... Cat despre pozele in aer liber... adevarate peisaje...

Un tunsulici de Silviu am vazut pe mess Pupa mama puiu scump...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Felis tot ingandurata si cu apeluri multe, aici, de ce vinzi salopeta si diverse lucruri? Eu nu sunt gravidutza ca as fi luat-o.

Ma suna kinetoterapeuta sa imi zica de maine ca avem la ora 16.30 si nu 17 ca de obicei...
Ingandurata... pai daca as incepe sa povestesc gandurile mele as termina capitolul asta de comori , da nu as termina de povestit... In fine... ce o fi om vedea... Si la urma urmei fiecare le are pe ale lui... Aici venim sa ne binedispunem si incanta privirea cu copii frumosi

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noapte fetelor,
am vazut si eu cei doi prieteni la plimbaricasi pe tunsulici in baitza...taaare frumuhsei toti 3...da mami felis e putin cam obositasi odihneste-te felis.
azi am tus-o si eu pe ruxitza mea, dar scurt...baietestedupa ce ca are parul fff rar il maia vea si tocit in ultimul hal la spate...parca fusese facuta permanent si era asa zburlit si chiar daca o pieptanam tot deranjat statea...asa ca am tuns-o...imi pare rau ca nu am chelit-o cand era mai mica
tot astazi am fost si cu alex la control, acum vreo saptamana facusem o radiografie si am mers cu ea la dr si a zis ca totul este ok acum cu sinusurile, ca nu mai are nimik...sper din tot sufletul sa nu mai faca asa ceva niciodata fiindca a fost taaare pacatoasa sinuzita asta...nu-mi inchipuiam ca de la ea a putut saracutul sa tuseasca atata timp...bine ca si-a dat tipul asta seama si a scapat copilul de chin si nopti nedormite
paxelina, ma bucur ca esti bine...dar fi cuminticaaaaaa
otice intelegatoare e anutza ta...eu pot sa-i explic ruxandrei de 100 de ori daca nu vrea ea...nu vrea...si gata...ca ea trebuie sa fie
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput