Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danette
Oricum am tot citit ca e f. bine sa-i duci la stomatolog deja ca sa se obisnuiasca treptat cu medicul, atmosfera, mirosurile ...

De cand ma tin si eu sa merg la un control cu alex, dar n ureusesc sa ma ordonez. Mai ales dupca ce mi-a facut infectia generala la gingie de acum 2-3 sapt. Si am observat ca dintisorii de jos i s-au colorat usor ca si cand ar avea o usoara depunere de piatra/tartru (stiam ca piatra se depune de regula pe dinti ide jos) si asat de cand cu infectia respectiva. Dar mi se pare prea mic sa faca tartru, asa ca trebuie sa ma duc neaparat cu el la stolatolog, mai ales ca aproape de noi avem un cabinet specializat pe copii.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Noua ne dau toti caninii de-odata! azi am vazut!

FULGULEfi-miu nu mananca oul fiert nici sa-l tai!!!! de-aia i-l pun in bibe crud! n-areeeee mey nimik, nu te mai agita!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

mai dar ce liniste azi pe aici, noi am intrat sa dam raportul, eu sunt mai bine daca nu m-am ridicat din pat`si am luat nospa vad ca s-au oprit si contractiile, sper sa fi trecut sa nu revina prea curand

Pupam burtica sa se linisteasca bebelina. Iar tu sa iei in serios statul in pat si odihna. Mai bine sa exagerezi cu precautiile decat sa ajungi sa declansezi travaliul. Ca 33 de sapt. e inca devreme. Chinul cu bebe prematur e de 100 de ori mai mare decat efortu lde a sta linistita in pat si a te lupta sa-l tii cat mai mult inauntru. Ca unde poate fi mai bine pentru minunatiile lor decat inauntru? Nu tu frig, nu tu foame, toata ziua aproape de mami... eheee cum ar fi oare ca noi adultii sa traim/experimentam intoarcerea in burtica? Hai ca delirez deja, dar trebuie sa fie taaaare bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

Roseb mama parca m-am vazut in situatia ta peste vreo 2 ani cu flacaii mei.faza e ca eu am coloana busita rau,o simt acum cel mai bine ca stau cu 5 kg in brate ore bune pe zi

Fulgule mama chiar imi era dor de tine.poze pun acusika altele si iti trimit invitatie sa le vezi.mey nu mai sunt Fulga care eram la Ken dar am lapic cat sa-i ajunga lui Amon.deocamdata nu i-am dat pic de lapte praf si uite ca ajunse la 5 kg si ceva.la partea cu nervii iti spun ca-s cam pe muchie.e grele neneeee!!! Amon are colici si vrea doar in brate,Ken vrea sa-i tai hartii ca sa le lipeasca pe unde apuca,casa e ca dupa razboi,rufele zac si asteapta sa fie calcate,aranjate iar mie-mi vine sa ma duc in lumea mea.mai lipseste sa cant"offf viata mea!" .sanatosi sa fim ca le rezolvam pe toate!

Bits-ule, asa simtim ca traim. Eu fac haz de necaz acum, dar si eu am momente cand imi pierd rabdarea de-mi vine sa dau cu pumnu', nu cu palma . Iar doamna Ordine e plecata de mult din casa mea. Am dat-o afara dupa ce-a plecat mama si dupa ce am ajuns cu adiran acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fulgule,mai in fundulet prefer si eu,am obs. ca 'citea' cel mai corect..dar nu sta si pace.Acum as lua unul ptr.ureche,dar am inteles ca sunt destul de scumpicele,nu stiu daca merita investitia.Am spus,in gura mi-a indicat cam 35,sub brat nu pot si pace...alta alternativa?
Paxela,unde esti???

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si ca sa trec pe latura un pic mai amuzanta...Ultimele achizitii verbale ale lu' fii-miu: "gua ma-ti" si "ma-ta-n cui" E de ras sau de plans?

Spune si alex mama ma-ti sau mama ma-si. Tati e mai slobod la gura si vad ca nici dupa "progresele" lui alex nu s-a-nvatat sa nu mai zica-n fatza lui. Se bazeaza si pe faptul ca aia la gradi nu-nteleg ce spune, dar cand l-a auzit ieri spunand fuck (pe-asta nu stiu de unde-a cules-o) i-a zis ca nu-l mai duce la gradi daca mai zice asa. Si bine-nteles ca spune si el tocmai in momentele de suparare, adica se preface suparat prin casa si spune "mama ma-ti". Sau daca ne vede pe noi suparati prin casa mimeaza si el supararea si scoate perla.
sa-l vazi insa cand zice "femeie" pe un ton suparat. Io cu sotul avem o gluma: el imi zice mie "femeie" si eu lui "omule" (asa vorbeau bunicii mei la tzara unul cu altul). Daca il cert pe alex si el percepe ca e loc de gluma (adica nu-i o cearta chiar serioasa) se uita-n ochii mei, imi pune mainile pe genunchi (eu stau pe pat sau pe vine, la nivelul ochilor lui cand il cert) si-mi zice femeie.

E amuzant primele dati cu injuraturile iesite din gura lor, dar dupa ce spune de 2-3 ori, nu-ti mai vine sa razi, ci sa pui lacat la gura consoartei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

apropo de perle...alex pe la 4 ani a combinat obectu' masculin cu ma-sii si iesise...p...ma-siiprima data am ras de ne-am tavalit pe jos dar dupa aceea cand am vazut ca repeta am facut ca in tom si jerry cand daca spunea o minciunica ii spala gura cu sapunsi i-am spus ca daca mai repeta prostioara ii facem si lui la fel

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, nu am de gand sa ma dau la fund si sa vin cu vestea asa pe nepusa masa. Numai ca saptamanile trecute am fost tare trista asta pt ca singura mea bunica in viata, s-a stins si eu nu am apucat sa o mai vad si nici nu am putut fi alaturi de ai mei in acele momente. Sincer, as fi preferat sa fie cum credeai tu si sa vin si eu ca Mikiduta cu surpriza. Felicitari Miki, sa ai sarcina usoara si o fetita frumoasa ca tine.

Am citit tot pe sarite, asa ca ma voi limita la comentarii pe subiectele recente.

Andreap, eu folosesc la David un termometru de ureche (marca Philips) inca de la nastere si desi am folosit alternativ si unul digital(in funduletz), am constatat ca era foarte eficient si mult mai practic cel de ureche. Ce-i drept e mai scumput, dar merita, zic eu.

David, il aude pe tac'su cand se enerveaza zicand "Shit", asta ca sa evite sa zica ceva urat. Si el l-a prins din zbor, si cand nu-i convine sau sparge/strica ceva, ne tranteste cate un "shit"...in rest din fericire nu si-a insusit nici in ro, nici in fr (inca) nimic porcos, ca sincer n-as stii cum sa procedez. El are alta...cand il mai certam si voiam sa-i arat de nu a fost cuminte si m-a suparat, ii aratam ca nu are obraz. Si acum pe unde ne ducem daca face ceva rau, zice ca e rau si arata obrajorul. Se uita astia ca la nu stiu ce la el, ca se pare ca la ei semnul nu are nici o semnificatie clara si nu pricep ce vrea copilu' Habar n-am cum sa-l dezvat...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne cate fete au ramas fara bunici pe-aici
Dama, Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Nu stiu ce am facut ca am trimis mesajul fara sa termin ce aveam de spus.

Si eu as vrea sa-l duc pe David la stomatolog, dar am zis sa ii iasa intai toti dintii. Mai are 2 masele care stau sa iasa, una are deja 2 coltisori. Lui David toti dintii i-au iesit, cand unul sus, cand unul jos, si vad ca face exceptie de la regula si la masele...acum ii iese una jos, si ultima, va fi sus. Inca nu am observat nimic dubios la ei, asa ca mai asteptam pt control.

Legat de cura cu ouale de prepelita, scuzati-mi naivitatea...la ce e buna cura asta? adica pt ce se face si cat dureaza?

Carmen, ti-a vazut papuselele, sunt tare gingase si delicate. Si ce bine ca ati avut zapada si atata, la noi am vazut doar un praf anul asta.
Roxana, ti-am vazut si tie comorile, sunt niste scumpi.
Dana e dulce tare Iris cu covrigeii ei si are o eleganta aparte pt varsta ei.

Gata inchei aici ca sunt asaltata de junior. Mai revin (sper)

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput