Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Ce vesel e Mihai in poze, nu-mi vine sa cred! Paulica e mai serios...pupici mici la amandoi. ...si la tunsuliciul Silviu ca tare bine-i mai sade
dama condoleante pt. bunica ta

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME cum sa nu va tinem minte??? nu stiu daca de la ouale de prepelita sau din alt motiv, ideea e ca a inceput baiatul meu sa pape ciorbita foarte bine...ieri ca ieri, dar azi, a papat o portie maaaare de ciorbita cu carnita si legumele pe care nu le-am mai pasat ..si i le-am taiat mai mici cu lingura, atat!!! Nu mi-a venit sa cred! am fost foarte fericita ca a mancat asa de bine ciorba! eu am un fix cu ciorba la pranz..felul II poate sa nu manance in cantitati industriale, dar la ciorbita tin mult sa pape. Felis continua sa gatesti asa de bine, se pare ca ai fani ciorbite!!!! pe Paul l-ai cucerit!

Am reusit sa vad pozici cu fetele lui Carmen, m-au bagat in biala ochisorii frumosi ai fetelor tale, si ma bucur mult ca sunt si unite! , pe Bianca lui Roserb o pup dulce, printesa mamei e va face mare si va fi coada la usa ta mami, o sa il vad pe Catalin cu pusca la umar!!! si MIhnea m-a impresionat, cu figura lui de serios!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Noi suntem bine,doar cu ceva mai multe mofturele la activ ,da unde vezi copchil cuminte si baba frumoasa,nu?

Ce fel de mofturele mey? Hai recunoaste ca ti se pare! Si....eu stiu o baba frumoasa,dar nu mai spun ca mi-o iau.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Onitza,ma bucur mey,pai ce n-ai da sa-i vezi mancand si sanatosi...eu zic ca are legatura si cu outele,dar si cu ciorbica buna

Miha, oare mi se pare numai? Hai, ca poate vb deseara pe mess sau la

Edit:ca tot uit sa-i zic Adrianei, ca www.pcfarm.ro/produs/778/BON-APPETIT" target="_blank">Bon Apettit-ul contine oua de prepelita atomizate,asa ca pofta gemenusilor de mancare de acolo vine si de la catina din compozitie si sufatul de zinc. Asa ca vrei nu vrei le-ai dat oute,sa nu le mai dai in alta forma decat peste 3 luni.-am gemenusii

aime si Vladimir

Mergi la inceput

AIME ce bine ca ai zis de siropelul Bon Apettit!! eu voiam sa incep si cu ala, dar ma incolo, dupa 3 luni de la cura cu oua de prepelita! da, draga Aime, asa e, ce bine e cand il vad sanatos si mancacios, imi vine sa il mananc nu alta! perioada asta il las si pe el sa isi faca de cap un pic! merita si el! sper ca nu l-am deochiat si sa vad ca de maine nu mai papa! of sunt ca o baba sau mai rau:" daca pica drobul de sare?"
Chiar, ia spune-ne ce mofturele face Vladutzu??? nu mi-l imaginez! ps: stiu si eu o baba frumoasa!!! la mini care arata mai bine ca mine!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

apropos de catina:ce stiti e ok daca se da la un copil de 2ani?e o sursa fff buna de vitamina C numai ca trebuie avuta grija cand e recoltata(sa nu fi cazut bruma) si trebuie pusa la macerat inmiere de albine.

Anca condoleante!stiu ce ai avut in suflet caci la fel mi s-a intamplat si mie anul trecut in iulie cand mi-a murit unica bunica.D-zeu sa o odihneasca!

va citesc pe sarite!sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

uita-ti acilea un site sa mai "omorati" timpul cu copii.va trebuie foarfec,un carton,imprimanta si lipici.al meu e superrrr incantat.

http://www.dltk-teach.com/shapes/crafts-buddies.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

aime eu le dau siropel nu capsule de bon apetit. cand ma duc la ei o sa ma uit ce contine, uite nici nu stiu de cine e facut, ca parca nu prea seamana cutia cu cea din poza.
bits sa stii ca eu ii mai dau lui tudor cam 2-3 bobite de catina dimineata ( ca bianca nu vrea zice ca "e acu(acru) mami" ). sursa de catina a mea e f. buna: TATAL MEU . el le culege din camp cu crengute, le aduce acasa le taie cu foarfeca de pe crengutze si el pune la macerat in miere.
azi a fost mama mea la un oftalmolog si i-a zis ca are un inceput de cataracta si trebuie sa se opereze. . nu stiu ce o sa ma fac fara ajutorul ei. mi-e atat de mila de ea, cred ca s-a cam terminat cu vacanta copiilor la bunici

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am vazut pe Iris, pe Mihaita cel umblator, bravo maine-poimaine participa la maraton.
Am vazut si comorile lui Carmen, pe Silviu tuns si frezat (alex al meu numa' la frizeru' casei, subsemnata; de fapt e usunt singura care ma tund afara, in rest toti sunt la mana mea). I-am vazut si pe imbratisatii lui roserb, pe ochiosul de Paul, nu mai stiu pe cine-am vazut, cert e ca am vazut toate pozele.

Noi ma fost ieri la dr. de inima si gaurica noastra se inchide singurica tot mai mult. Acum e la aproape 1 mm (de la 2,5 mm cat avea la nastere). Mai mergem la control la 1 anisor si speram sa fie si mai mica atunci. Dr. mi-a zis ca 85% din aceste gaurici mici se inchid pana la varsta de 2 ani si apoi daca nu, pana la 8 ani. Si daca e sa ramana vreo gaurica mica-mica (pentru care oricum n use face operatie) probabil ca-n vreo 10 ani se vor cine stie ce metode de inchidere a acestor gaurici vor aparea, fara interventie chirurgicala... Una peste alta sunt f. bine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

TRY ce bine ca s-a mai inchis gaurica la inima lui Adrian!! asta e superveste!!! mami sa sarbatoriti!!!!!!! si sa pupi pe Andrian!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput