Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Heheee, nici Alexandra nu vrea sa repete nimic nimic din ce ii spun eu. Imi arata cu degetul diverse, arata un deget cand o intreb cati ani are si (uneori) cand o intreb cum face masina face brrrr din buze, dar nu tot timpul. Eu am incetat sa ma mai stresez, o sa vorbeasca ea la un moment dat, toti vor vorbi. Doar daca au probleme cu auzul nu vorbesc, iar ea aude f bine. Chiar daca nu vorbeste, danseaza la greu pe piesele ei preferate, Si reclamele le cunoaste numai dupa muzica, preferata ei in acest moment este cea la asigurari de viata (cred), cu copacelul pus in scaun de masina, iepurasul, vrabiuta cu umbrela mica si fetita cu ochi albastri de la sfarsit (sper ca o stiti, e innebunita dupa reclama asta).

In rest am o saptamana buuuna rau, a venit bunica mea la mine si sta o saptamana, asa ca am timp si eu sa dau o tura pe la ultimele reduceri din oras, sa mai achizitionez cate ceva (in speta pantofi, ca tot timpul imi cumpar numai pantofi urasc si iubesc dependenta asta).

Hilde, La multi ani!!! si tie si sotului, asteptam link cu poze de la paranghelie! Abia astept sa vad ce bunataturi mai executi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Vero, LA MULTI ANI!!!
Saru'mana de incurajari! Alexia e bine. Adica nu mai face febra (norocul meu, ca singura varianta fezabila era supozitorul, nu mai suporta nici un medicament sirop).
Dar...colac peste pupaza ieri cand se trezeste din somn vad niste pete pe mana stanga (ca piscatura de urzica). Sun la dr, imi spune ca probabil e ceva de contact, in timp ce vorbeam cu el imi arata sotul ca incep sa-i apara si pe mana cealalta (pe antebrat). Dr imi zice sa-i dau cu advantan milk si sa-l sun peste 2 h.
Iar pot spune ca am avut noroc ca pana la ora la care i-au aparut petele nu-i dadusem nici un medicament, deci alergia la medicament era exclusa (nu vreau sa-mi inchipui ce-ar fi fost daca...). Dupa 2 h cand am vorbit cu dr disparuse tot ce aparuse prima data, in schimb incepusera sa apara pe picioruse. Mi-a dat Claritin, s-o ung in continuare cu advantan, sa cumpar prednison sa am in casa (faza la care am inghetat) si sa-l sun in jur de 10 sa-i mai spun. Pana la 10 nu mai avea copila nimic, mai continuam cu Claritin 3 zile. De mancat pana atunci mancase ou fiert tare cu o felie de branza topita si o lingurita de smantana. I-a placut, dar cred ca a fost putin cam greu pt ea (sau a fost ceva cu oul...). Dr e de parere ca a fost de la branza topita, dar mai mancase branza tot din acelasi pachet. Oricum, amestecul avea un gust demential. I-l voi mai face dar mai tarziu si nu cu ou fiert tare.
Despre frecventa imbolnavirilor nu stiu ce sa va zic... Anul trecut ea nu a racit decat o data (la 3 luni jumate), apoi a mai avut in august rosu in gat, iar acum a fost criza virozelor...Inca de anul trecut dr ne-a avertizat ca este predispusa la complicatii de la raceli. Anul asta a confirmat. A zis ca are o sensibilitate mai mare dar care dispare undeva la 5-7 ani, la cum merge ea crede ca la 5. Si a mai spus ca primul an de gradi va fi mai greu ca la alti copii din punctul asta de vedere. Deocamdata nu ma panichez suplimentar, astept sa vad cum va mai fi. Dr Anya, un sfat?
PT MAMELE DE FETITE!!!
Pentru ca in curand domnisoarele vor face un an jumate sa va zic ca am auzit eu demult ca fetitele la un an jumate au jumatate din inaltimea de adult. (iar baietii la 2 ani). Poate e poveste (sper sa da, ca noi cred ca abia avem 80 cm), dar e interesant.
SI PT MAMELE DE ALEXII
Fata mea isi spune "ALA" Atata poate din tot numele. Oricum, pana va fi capabila sa spuna tot numele (nume si prenume) cred ca va fi majora

Si tot la capitolul vorbit - nu stie sa spuna foarte multe dar are momente din zi cand e dispusa sa repete ce-i spui. A invatat sa spuna cum fac animalele dar cel mai distractiv e cand o intrebi cum face pestele si deschide si inchide gura fara sonor (stiti, bancul ala cu militienii la acvariu, cand au intrebat daca e adevarat ca fiintele mai putin inteligente tind sa le imite pe cele superioare lor - si cand au iesit de la acvariu militienii isi miscau buzele ca pestii). Stie sa arate si ca are un an (ridica aratatorul). Asta ca sa-mi faca in ciuda ca eu vreu s-o determin sa ridice mijlociul dar ea nu sta
(asta pt ca am o viziune cand va iesi soacra-mea cu ea la plimbare - posed una bucata soacra foaaaarte afectata - si va vrea sa se mandreasca cu ce stie nepoata).
Gata, hai c-am avut logoree.
Multumim de grija.

Bun venit oana si medica.
Oana, tu locuiesti pe acele meleaguri unde-mi sunt cele mai dragi amintiri din copilaria mea.
Gata, pup, o zi buna!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Banc:
Doi IT-sti stateau in birou la care unu: ia uite baaaaaa ce ningeeeee afara!!!

celalalt: da-mi link-ul !! da-mi link-ul !!!!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mimsi, .

Irina, Ruxandra, Multumesc ptr urarile de ziua sotului.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Neata fetelor,

am si eu o rugaminte MARE de tot la voi...

aveti idee cam cat de lunga este lumanarea de botez si cam ce diametru are?

ca avem o lumanare de 55 cm lungime cu diametrul de 7 cm si nu stim daca ar fi buna...

Pupici mii
Meme

Mergi la inceput

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Mi-am adus aminte... Sambata seara cand a nins super frumos l-am scos pe Vladut afara (cu muci cu tot) sa vada si el cum ninge. A fost incantat! Demult nu l-am vazut asa extaziat de ceva... Intindea manutele sa prinda fulgii si radea cand il ningea pe fata. Spunea intr-una ninge/zapada (pe limba lui care nu se poate mereu reproduce in scris) si radea fericit. A fost super haios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, eu zic ca e buna lumanarea. Cam atat de lunga a fost si a noastra, de diametru chiar nu mai stiu.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va distrati fara mine, v-am prins!

Eu am fost azi la eco, e clar baiat asa ca ma puteti felicita, hehe!
Dar nu am nici o idee de nume, suntem in pana de tot, se pare ca am epuizat numele la Vladutz . In rest mi-e somn.

O sa ii cer mamei reteta de placinta stiu ca se face usor, musai cu foi de placinta moraritza! Cred ca ma inscriu la site-urile culinare.

Copilul meu se obrazniceste pe zi ce trece, ieri mi s-a marait la extrem, am vrut sa dorm 1 ora si il auzeam din camera cum urla la fiecare 5 secunde cu bunica-sa! Pana la urma m-am trezit mai obosita decat m-am culcat si azi parca sunt mai chiauna decat in alte dati si a plecat si mama acasa sunt singura cu plodul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Jadi felicitari!!!

Mergi la inceput