Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Multumesc la toata lumea de urarile facute.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alexuta, nu stiu cand e Sf. Casian..o sa caut in calendar.
Scuzeeee.Sotul e in 28, nu 29....A fost greseala de tipar.
Sa nu va inchipuiti ca gatesc nu stiu ce...cat mai simplu. De ce? Ca n-am vreme. Sotul n-are concediu sau liber. vineri fac tortul si ceva din mancare si sambata dimineata termin cu toate...ca nasii copilului vin mai repede

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata

Veronika la muti ani si multa sanatate, ai skimbat prefixul ai, cum e? hehehehe ca si eu ma pregatesc.

Mai ce de copii destepti, da eu am o curiozitate, asa ca al meu care vorbeste doar chineza mai exista? adika mai sunt copii in grup care nu au nici macar intentia sa repete un cuvant , sa imite?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Daaaaaaa!
Am eu un exemplar acasa.
Nici nu ma asculta cand vorbesc sau imi zice ceva intr-o japonezoenglezochineza.
Stie doar: tati, tata, uite, uita-te , hai,ha in loc de ham si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Casiana pai orikum sunteti mai buni ca noi , al meu nu vrea sa zica tata, de fapt nu mai zice nimik decat un maaaaaaaaaaaa cand ma striga in rest pe limba lui, nu ham, nu uite , nu nik, desi io turui toata ziua, el nimik inteligibil, ba char ii arat pe carte una alta, repet de 100 de ori ceva cand il vad atent, daca il intreb unde e becul? imi arata cu degetul si atat

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, Vlad va face ca Victor.

Care nu zicea nimic desi noi il stresam cu diverse chestii.
Si cand si-a dat drumul, primul lui cuvant a fost: "Taci".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina,

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Salut din nou mamicilor,pentru cine se ocupa cu trecutul copiilor in lista,va rog sa scrieti si la bebe meu ca a avut la nastere 3500 si 51 cm,ora nasterii:10.30..multumesc.
Vreau sa ma laud si eu cu feciorul meu care face la olita,zice mami,tati,ham,pisi ,miau,oac,iha,cogac-cotcodac-,gof,gof-purcel-,etc
Imi arata pe carti ce ii spun eu ,caci nu le poate spune pe toate...stie aproape sa faca un lego mic de lemn si sper sa incepem sa invatam culorile...
fiecare cioara....stiti voi.
Ce mai dati voi la copii?la al meu ii curge nasul si tuseste un pic,i-am dat un pic de humex...vitam c la greu,dar se pare ca toata iarna avem probleme cu nasul.
sanatate tuturor copilasilor.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oana, am trecut detaliile. Ce de chestii stie sa zica ...

Noi stam prost la capitolul jocuri educative. Nici nu prea am inspiratie ce sa-i iau. Batul cu cercuri s-a fumat de mult, deja l-a dezmembrat si nu mai stiu pe unde e. Ii place la nebunie sa se joace cu sticle si cu anumite masini, cu surubelnita lu' ta'su, cu bile si cam atat. A, si impinge cu frenezie un carucior mic in parc.
Lego mic de lemn? Vise frumoase.

Editez pt. ca vroiam neaparat sa spun ca Victor mi se pare genial. Parca il si vad "taci!" odata, ca mi-ai facut capul patrat

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput