Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 29
b_irina_c spune:
Simo super faza
.
Simonique eu am glumit cand am zis ca e slab
. Al meu are maxim 85 cm. Si eu mai zic kkt
si Vladut repeta tactios. Sau zic mamaliga/palaria masii, dar pe astea nu le prea repeta ca sunt prea lungi
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
simonique spune:
Doamne fereste Irina, nu m-am suparat, doar ca ma gandeam dak nu e corecta masuratoarea, ia sa mai verific odata, da' sa vad cum il lungesc ...![]()
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
b_irina_c spune:
Simonique eu am acasa un metru lipit pe perete (de la disney). E un copac foarte fain si e bine pus ca distanta fata de parchet, doar ca plodul nu sta bine sa-l masor
. Si eu ma gandesc sa-l intind odata pe jos, dar nici asa nu cred ca sta...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Eu am un scooby doo pe usa dar am un feeeling ca metru de constructii nu e acelasi cu metru de la doctor dar nici nu am incredere ca am fost in stare sa il pozitionez corect pe abtibild la distanta ceruta asa ca ma iau dupa ce zice doctorita si in genere cred ca fimiu are vreo 90 de cm daca avea 88 acum 2 luni. Eu sper sa nu aiba 1 m la 2 ani, nu de alta dar am auzit regula aia cu dublul la 18 ani si ma vad eu ca scufita rosie in padurea de copaci inalti, toti barbati si or sa faca misto de mine, cum face si tasu, sa pun un ziar sub picioare cand nu ajung la ceva
. Ptiu, iar m-am laudat, inapoi la mucii mei!
Deni &
Vlad & bb2
jadi spune:
am uitat dar sper ca baiatul astalalt sa semene cu mine adica un harry potter cu ochelari
. Nu de alta dar asta e spaima maxima a sotului meu si as vrea razbunareeeeeeeeeeeeee!
Deni &
Vlad & bb2
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Simo74
Mi-ati adus aminte de o faza super tare cu tzitzi...
Pe Luca l-am alaptat pana la 1 an...ultimele 2 luni mai mult asa de moft. Despartirea de doamna tzitzi a fost una naturala si fara accente tragice, pur si simplu nu a mai bagat-o in seama...de parca n-ar fi supt in viata lui ... dar acum cateva zile ma uitam cu el pe o revista Mami si era o poza cu un bebe care sugea de zor la o mare tita...si io atunci chinuita de amintiri, ma apuc si ii explic copilului ce frumos era cand ne tzitzileam noiiar Luca tacticos ma mangaie pe cap, imi ridica tricoul si se mufeaza
...m-a topit efectiv
PS M-a gasit husbandul bocind prin casa si m-a declarat nebuna cu acte...Barbatii...Ce sa inteleaga ei?
Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)
ce frumos...si anya inca le iubeste si s-a mai mufat de cateva ori cand m-a prins in off-side
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
simonique spune:
Hai ca esti super tare Jadi cu Harry Poter-ul tau..![]()
Din perlele lui Mario: la mana zice "mala"
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
sarmisa spune:
Salutare!
Uite-acum de 5 min am terminat cu masa Mayannei.Am vrut sa-i dau branza cu smantana.A gustat odata dupa care intorcea dezgustata capul.In schimb mamaliga goala papa la greu. Am zis sa-i pun mai multa mamaliga...nici asa n-a mers. Si ce mi-a venit sa fac din mamaliga cu branza? niste mingiute.Si-i zic: uite mami sunt ca niste mingiute! Mayanna nu mai intoarce capul, le ia in mana, le studiaza si fleosc le arunca jos strigand:gool! 
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
diplodocus spune:
FETELOR, am citit povestile voastre si am realizat ca abia asteptam sa aflu ce mai faceti
Eu il mai alaptez pe Luca-Mihnea...Mai este cineva printre voi care sa mai practice sportul asta?, k am pierdut sirul...
Dar nu o mai lungesc mult, maxim 2 luni, sa pot zice ca l-am alaptat 18 luni...
Sper sa reusesc intarcarea, ca dl nu bea altfel de lapte
Deloc !
Oricum o sa incep cumva foarte lent procesul, si ma bazez pe voi sa ma ajutati , ca habar nu am cum o sa fie...
alinam spune:
Diplodokus, da eu, recunosc ca suntem in proces de intarcare, da cred ca mai dureaza putin.
Mai ce tare e Luca, as vrea si eu sa fie vladi asa, adika sa vad ca intelege 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

iar Luca tacticos ma mangaie pe cap, imi ridica tricoul si se mufeaza