Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat sa va spun,asa ca lauda,ca baietelul meu are 10 dinti si patru masele,toete iesite cu mare scandal.
Astept sfaturi de la voi cum sa mai procedez cu mancarea...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid

Simo sanatate multa! Deci poat sa ma relaxez cu cele 13 kg indesate . Vladut la paine cu diverese baga 2-3 felii de franzela decojita (si dupa aia ma plang ca e gras copilul ).

Anya , multumesc de explicatii. Eu nu il fotez cu mancarea si nu l-am fortat niciodata.

Simonique pai la cat e de inalt Mario, cred ca e cam slab . Glumeam, sper ca nu te-ai suparat !

Pitu nasoala treaba cu injectiile. Mie toata viata mi-a fost frica de ele .

oaana sanatate puitului! Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mancrea. Mie de cate ori a fost bb bolnavior mi s-a zis sa nu-l chinui cu macarea...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Repede ,repede , pina nu trebuie sa plec dupa Mihnea , va mai spun si eu cite ceva despre Tudu si despre mine .

Tudu , are 8 dinti(iesiti intr-o ordine total aiurea) si o masea .Am inceput training-ul la olita si mai da si rezultate din cind in cind .Uneori se duce singur la baie si o aduce ,dar nu as putea spune ca si face ceva in ea de fiecare data .Cred ca mai degraba isi aduce aminte de ce face Mihnea cind e acasa .

Se pare ca iesitul unui dinte sau masea are legatura si cu noptile in care se trezeste de mai multe ori plingind .Acum doarme bine el , ca eu am inceput sa am insomnii la greu

Are 12 kg ,iar Mihnea 13,5 ,asa ca eu consider ca e bine asa .E dolofan la bulane si are si burtica si o putza mica care abia se vede uneori din cauza grasimii

De vorbit nu prea vrea , dar intelege totul , pe verificate .E suficient sa ii spui ca mergem afara , ca se duce imediat si isi aduce hainutele .Spune "tita"(adica tzitza) si vine si imi ridica tricoul si ma prinde de sfircuri ,dimineata se uita la soferul dintr-o masinuta si spunea "oki","aaas"(nas).Ii plac mult instrumentele de scris , de desenat , dar i le dau pe furis ,cind nu e tati acasa , care are un fix ;mereu spune ca o sa il vada intr-o zi accidentat din cauza vreunui creion sau pix .Adevarul ca le si duce una-doua in gura si nici nu stii cum se impiedica sau il impinge celalalt mai mare si se poate intimpla o nenorocire .

Tot Tudu a reusit sa imi strice telefonul , asa ca acum astept sa vina 8 martie , iepurasul , mosul .Numai sa vina mai repede
De asemenea am reusit sa imi stric si perechea aia buna de ochelari ,si am ajuns tot la aia vechi ,ponositi si uriti ,dar ii port ca n-am ce face .Nu-i dau jos decit noaptea .Ieri , am avut si neplacerea de a fi furata de portofel in piata .Noroc ca nu aveam nici un ban ,doar actele .Astea le-a aruncat si le-a gasit un cetatean care mi le-a adus acasa contra unei sticle de vin .Bineinteles ca evenimentul de ieri nu a dat bine in ochii sotului , asa ca banuiesc ca va trebui sa astept mult si bine pina voi avea telefon si ochelari noi .

In rest , sarcina merge bine ,doar un pic de anemie a reiesit la analize .

Multa sanatate copilasilor bolnaviori :Victor , Sarah si Iaris .

Mary italianca a mai scris in ultimul timp sau am citit eu mesajele pe sarite ?

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

La dinti nu facusem inventarul. Are 12, primul iesit la 11 luni , ultimul la 16 luni.
Si cu iesitul dintilor a fost o distractie......
Va arat si zgripturoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Meeey, perdelitul acesta e cool si adictive.

Dar cu atatea evenimente o sa ma mobilizez sa scriu si eu.

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

In primul rand, Cge, insanatosire grabnica lui Victor, uratica treaba a patit, mititelul de el, nu cred ca i-a fost usor in spital, in oras strain si fara mami. Multa sanatate.

Jadi, Simo, bau la raceala, sa va faceti repede bine.

Pitu, Simonique, Diplodocus, Gabi, ce bine ca ne mai scrieti despre voi .

Irina, mananca foarte bine Vladut.

Oanaa, multa sanatate lui Iosua. Cu mancatul nu stiu ce sa-ti zic, probabil il doare gatul si nu vrea sa inghita. Incearca supe/ciorbe pasate, paste cu branza sau cu sos, gris sau orez cu lapte.

Corsge, bine ai venit. E foarte bine dezvoltata fetita ta, precoce din multe puncte de vedere, nu-ti mai face griji.

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gabi ma bucur ca sunteti ok. Si vladut face la fel cu tzatza.

Anto . Cum te mai simti?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mi-ati adus aminte de o faza super tare cu tzitzi...

Pe Luca l-am alaptat pana la 1 an...ultimele 2 luni mai mult asa de moft. Despartirea de doamna tzitzi a fost una naturala si fara accente tragice, pur si simplu nu a mai bagat-o in seama...de parca n-ar fi supt in viata lui ... dar acum cateva zile ma uitam cu el pe o revista Mami si era o poza cu un bebe care sugea de zor la o mare tita...si io atunci chinuita de amintiri, ma apuc si ii explic copilului ce frumos era cand ne tzitzileam noi iar Luca tacticos ma mangaie pe cap, imi ridica tricoul si se mufeaza ...m-a topit efectiv

PS M-a gasit husbandul bocind prin casa si m-a declarat nebuna cu acte...Barbatii... Ce sa inteleaga ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Hai mai Irina, dar copii vostrii ce inaltime au? Eu l-am masurat cand am fost la dr, pe hol era un ....nu stiu cum sa ii zic, un metru d-ala atarnat pe perete...o fi fost pus gresit??????
Copilul meu are o predispozitie sa selecteze din tot ce vb cu el numai ce e de rau: de ex, ma enervase odata si printre altele am zis caca maca si daca nu toata ziua apoi numai maca caca mi-a facut capul, ca asa zice el invers. Apoi iar cu "mama masii"...deci e periculos ce vb. De acum ma controlez inainte.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Ei sa mai spunem mai Simo ca sunt prosti si nu inteleg.....

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput