Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 27
miflore spune:
Aha, Kid, deci asta e secretul! O-nfometez pana la pranz si poate am ceva sanse!![]()
Voi aplica.![]()
Mie Ana nu mi se pare deloc slaba si are 10kg fix. Nu cred s-ajungem la 12kg la 2 ani.
Mey, deci banana e chiar asa satioasa??? Ca eu ii dau zilnic la 11.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
simonique spune:
Irina, si noi tot la 13 kg ne situam... Nici mie nu mi se pare gras, dar vorba ta cu cioara
. In inaltime are in jur de 92-93 cm. Sper sa fie ok....
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
pitu spune:
Salutare tuturor!
Dupa secole de absenta (din lipsa de timp), am gasit un moment sa va salut (insa v-am urmarit indeaproape).
Felicitari temerarelor mamici
care au decis sa mai presteze un bb
.
Clara a ramas un paianjen atomic. 

Nu stiu daca are inca 10 kg, fiinca imi este frica sa o pun pe cantar avand in vedere ca din octombrie presteaza una raceala/luna
(cand cu antibiotic, cand fara), a mai prestat si o diaree prin octombrie, care a lasat-o piele si os, dar mergem inaite cu tupeu
.Medicamente nu ia sub nici o forma, asa ca are fundul ciur de injectii.
La capitolul mancare este de povestit un roman de groaza
(lapte putin , gustarile de la 10 si de dupa-amiaza, cand are chef, pranzul ramane o constanta satisfacatoare, iar eu duc lupte
in fiecare zi sa ii asigur minimul zilnic necesar
).
In rest nu sta o clipa, vrea afara OBLIGATORIU
de 2 ori pe zi (chiar si cand este urat trebuie sa ne plimbam cu masina
)
Desi am nenorocit bugetul familiei sa ii luam un morman de jucarii , interesante (din punctul nostru de vedere) ea prefera telefoanele parintilor, televizorul si alte aparate electocasnice, care in curand vor trebui inlocuite.
Toata ziua imi explica pe limba ei diverse fenomene dar eu nu inteleg decat "uite", "da-mi" , "haide unde", "caca (pe care o presteaza la pampers), apa , baie, papa, bebe, ham , pis, minge, pix, mar, suc",animalele sunt "ham, pis, (v)baca, cal, pui", iar familia in afara de mami sau "chis" si tati, mae si tae, ceilalti au nume de ea alese. Mai nou scrie toata ziua (chiu!) pe toate suprafetele la care are acces si e in permanenta colorata de carioca (fiinca acest instrument e cel mai bun
)pe ochi, maini, haine.
Macar doarme toata noaptea si e cuminte cand iesim cu ea undeva.
Acum va las, ca v-am plictisit suficient.
Insanatosire grabnica, copilasilor bolnaviori.
simonique spune:
Hai ca mai voiam sa spun ceva.. Miflore, si eu in jur de 10 juma ii dau juma de banana cu branza si mar, dar pranzul i-l dau pe la 3 cand se scoala si e k, adica mananca si ciorbita si felul 2. Acum vezi si tu, cum iti e mai bine, ori ii scoti masa de la 11 si mananca pe la 1 ori faci pauza mai mare pana la pranz 
alexuta2005 spune:
Pitu 
Fetelor sa-mi fie rusine!Am uitat sa va spun ceva important.Astazi a aparut dinzocul nr. 3.
Aseara am avut o repriza de plans, dimineata inca una mai scurta.
simonique spune:
E asa frumos afara... am fost pe plaja iar Mario e suuuuper incantat de apa, de nisip, ii place sa arunce cu pietre in apa si fugareste valurile
diplodocus spune:
Salutare, salutare!
ne mai tineti minte?![]()
In speranta ca o sa pot intra de acum macar o data pe zi sa va salut si sa vad ce mai face generatia de pitici, iata cu ce na mai laudam...
Luca-Mihnea are 16 dinti( mai lipsesc 4 masele), vreo 14 kg 500 si 90 cm...Pina acum a fost relativ sanatos, in sensul k nu a facut niciodata antibiotice sau ceva boli mai grave...
Vorbeste destul de multe si pe limba lui, si pe a noastra
,iar eu ma extaziez in fata fiecarei noi achizitii...
Pupici la toate mamicile si bb-icii
kid2003 spune:
Simonique cand am citit ca e frumos si ca sunteti pe plaja, ma si gandeam la Seychelles si altele de gen 
Nici mie nu mi se pare slaba Alex, chiar daca nu a facut 10 kile. Are o burtaaaa maaaaare maaaare, chiar daca e pusa pe 2 betze! ![]()
Pitu, bine ca mai dai si tu un semn de viata! Ce multe zice si Clara! Bravo! Am sa ii mai dau si eu cariocile, i-am luat unele speciale, cica, de copii, care se sterg repede cu apa de pe orice suprafata (mai putin haine, alea trebuie spalate de-a binelea) si mi-a pictat parchetul, noroc ca s-a luat usor.
oaana spune:
fetelor da ce-ati mai scris nu reuseam cu cititul...
Corsge,bine ai venit....fetita ta e asa pentru ca consuma energie multa,al meu abia la un an si doua luni a plecat singur,fara manuta...fiecare cu ritmul lui.
Baietelul meu e bolnav,are amigdalitele inflamate si ia ospamox si panadol,nu vrea sa manance mai nimic,ii dau si doi dintisori si e super mofturos.
Fetelor ce mai dati voi la copii pentru imunitate?
Baietelul meu are un an si patru luni,12 kg,nu l-am mai masurat...de cand ii dau maselutele si dintii nu mai mananca ca inainte...la ora 6 dimineata 200g lapte cu cereale,intre timp un mar sau pufuleti,pe la 14 daca mananca ceva,bea multe lichide ,seara mai ciuguleste ceva si la cucare 260g lapte cu cereale ,atat, dulciuri nu mananca,nici danone nu vrea,nu prea sunt de acord cu danone dar am incercat,nu mai vrea branzica si nici banana sub nici o forma,nu stiu ce sa-i mai
dau...mi-a dat medicul pikovit poate incepe sa prinda pofta de mnacare...
Sanatate bebeilor bolnavi.
Andreea felicitari pentru premiu!
Fetelor cine imi spune si mie cum sa pun si eu poze cu puiul meu?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"