Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 30
sarmisa spune:
Si eu o alaptez pe Mayanna. In zilele de indispozitie cere mai des decat papa la 6 luni
.Ce e amuzant e ca si acum daca nu-i bag eu sanul in gura, se apuca de plans, desi stie sa-mi ridice tricoul...Lapte nu bea decat cu cereale si max 2-3 guri din cana.Biberon nu i-am dat niciodata...poate oi fi nevoita cand va fi s-o-ntarc! Partea buna e ca nu m-a muscat niciodata...si apoi mai e si placearea pe care o simt atunci cand sta la sanul meu.
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
andreeeea spune:
Sara buna!
M-am intristat ca iar sunt mamici si puiuti bolnaviori...
Sanatate multa, Simo, Jadi, Valen, Sarah, Iaris si Victor!
Mariei i-a iesit astazi dintisorul nr 5
, fara nici un semnal dureros inainte, la fel de linistit ca si ceilalti, dealtfel (primul a iesit f tarziu, la un an si o saptamana).
Sarmisa, parca ai povestit despre Maria. Nici ea nu pune gura pe branza de vaca sau smantana, unt. Prefera mamaliguta goala, si in incercarea de a o pacali cu mingiutele din amestec, a reactionat la fel:"gooool". De altfel, accepta doar branzica facuta de mine (cea calcica sau cu lamaie), dar ii place iaurtul cu cereale si branza topita feliata.
Simo, f draguta faza cu mangaiatul si mufatul
. Si Maria ma mai trage de bluza si se uita prin decolteu, iar cand ma vede dezbracata rade ca de o gluma buna (am intarcat-o la un an si o luna, foarte usor).
Oana
pt Iosua, sa se faca repede bine - iti explic eu cu pozele.
Multumim de aprecieri tuturor celor care-au admirat fetita mamei.
...Si totusi, de Ioana ce mai stiti?
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Antoanela23 spune:
Irina,
, mersi de intrebare; sunt bine in general dar stau mai mult pe canapea sau in pat. Am dureri zilnic, dar sunt suportabile. Astept cu nerabdare urmatoare programare la dr, pe 26 febr, sper sa-mi dea vesti bune.
Mifloriciko, uitasem sa-ti multumesc pt premiul pt mono-dintosul meu,
.
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Jadi, sa dea Dumnezeu si natura sa ai un baietel sanatos, cuminte si sa semene cu cine vrei tu.
Din categoria "ce traznai a mai facut comoara mea", Victor are o adevarata pasiune pt sticlele de sampon, creme si alte recipiente cu capace mici, de-mi sta inima-n loc cand le baga in gura. Ieri dimineata a arestat o sticla de ulei hidratant, cu pulverizator si dupa vreo cateva minute de liniste extrem de suspecta l-am gasit pe infractor: descoperise cum se foloseste butonul, imprastiase o cantitate rezonabila pe jos si se amuza desenand cu mana dire de crema uleioasa pe parchet
. Mai, si are asa o mutra nevinovata, ba mai baga si un zambet de te topeste, ce sa-i mai zici?
I-am dat servetele si m-a ajutat sa sterg, a invatat si miscarea asta la cat m-a vazut ca sterg eu dupa el.
Pupici, somn usor,
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
nanadana spune:
buna fetele
ce facetii? ne scuza-ma ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar eu am avut niste probleme de sanatate si au pica chiar bine ca sint la zi cu analizele,eco si papanicolaou in urma unei dureri de burta si un pic de hemoragie
Antoine este bine am fost la controlul de 16 luni are 10.750kg -83cm,deci totul este ok ,dar cu vorbitul tot la chineza sintem
,avem 8 dintii + 4 masele si incerca sa ne dea 2 canini deci va dati seama ca seara de seara avem distractie 
asa si acuma sa incepem
Ioana ori care ar fi dorinta ta de a nu mai trece pe la piticodrom,eu ti_o respect
un mare pupic de la noi pt tine ,Miruna si bb2 
Irina mersi ca ai intrebat de noi
,pt un moment nu la tuns tata pe antoine dar in fiecare zi ne amenita
, si nu mai spune ca esti rea dupa experienta care ai avuta cu ea(lasat nepotul sa se joace cu ciff) nici nu cred ca merita ceva mai bun 
ooana,andreeea,corsge,medeeabine ati venit si ma bucur ca nu mai stati la perdelit
, meedea noi ne cunostem ne-am mai auzit pe chat 
Hildi LA MULTI ANI cu intarzire 
cgeLa multi ani sotului
si imi pare rau pt Victor
sper ca acuma este mai bine
miflorecuscra sint aici iti mutltumesc ca ai intrebat de noi
si ii facem lui Ana cite un pupic pe fiecare dintisor al ei ca si are 17
simodina spune:
Buna seara! Aici sunt cuscra, sa stii, va citesc din 2 in 2 nopti doar ca eu imi dau drumul foarte greu la scris. Am muncit de mi-au sarit capacele in ultimele 3 luni, de la 12 ore in sus de munca pe zi si sunt zombie cu acte.
Despre Serban pot sa va spun ca imi simte din ce ince mai mult lipsa, a inceput sa planga cand plec de acasa, ma ia in brate si ma mangaie sau ma bate, depinde de cat de tare e suparat pe mine - cand nu ma vede 2 zile ca ajung mult dupa ce adoarme el nu ma baga in seama sau ma bate
. Merge in picioare de la 1 an si 4 luni, spune putine cuvinte dar intelege tot. Cuvinte: mama,tata,tataie, apa = orice se bea+biberonul, caca/catca=carte+casa, pfuu=caca, crrrr=ciocolata, papa, ata=alta, tii=uite, Ada=Alexandra( nepotica bonei ),tztz=tzatza, mooo=urs,amam=catel,miou=pisica,cloclo=cal, pupu=pasare,brrrm=masina. Mananca 4 mese pe zi + biberonul de seara, duce hartii la gunoi dar vrea sa le si ia inapoi, se urca pe canapea, pat, scaun, canta la pian si cu nanana, este mort dupa construit cu lego, ii place sa se uite pe carti si reviste si sa-ti arate diverse, transporta cu un camion si o remorca diversele jucarii prin toate colturile casei etc. A fcut gastroenterita virala acum 3 saptaman cand a scos apa prin toate gaurile vreo 4 zile de intrasem in fibrilatii. Cred ca a slabit 1 kg, i se vedeau costele dar acum ne mananca si urechile. Si faza nashpa e ca s-a invatzat sa baloteze grisine si acum e mereu in bucatarie si imi arata dulapul din 10 in 10 minute sa-i dau altele. Nu-mi place rontaitul asta ca el oricum e mancaios si are vreo 12,5 kg la 84 cm - arhisuficient zic eu. Am incercat sa-l pacalesc cu bucatele de mar dar e clar ca-i plac uscaturile. In schimb e din ce in ce mai atasat de mine, spre disperarea sotzului meu. A si daca mergem la wc trebuie sa incuiem usa la baie ca altfel in 15 secunde e langa noi
. Asta cu usile e chiar nasoala ca ajungand la clantza umbla peste tot si singura sansa de a-l opri e sa le incuiem. Deschide usa si la congelator, la aragaz, invarte butonul la masina de spalat si pune diverse in tambur samd. Prostiile le face constient, uitandu-se in ochii tai si murind de ras cand ai o clipa de neatentie. E foarte fericit cand e incentrul atentiei si se comporta ca o mare vedeta. Rade tot timpul, e dragutz foc iar eu sunt topita dupa el. Cu toate astea eu si bona suntem cele mai ferme cu el si ne asculta cel mai mult, pe tati si pe bunici ii face din priviri.
Mai vreti si alte detalii sau v-am plictisit suficient?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
alexuta2005 spune:
Pai daca tot povestesc fetele aici despre alaptat si eu am incheiat capitolul asta de la 2 luni ia sa ma laud si eu cu fi-mea, ca sa nu ma oftic, sic
.
Asa..incep.Mai intai precizez:
Nerecomandat mamicilor de copii mofturosi.
Eu nu mai stiu ce sa fac cu fi-mea,ar manca non stop.Astazi a mancat la pranz un castron de paste cu brocoli, a baut o cana mare de nectar de visine(facut in casa), a mai balotat si 2 covrigi si dupa 2 ore mai vroia sa manance.Frate pai asa dau faliment.Unde mai pui ca se duce naibi silueta ei.
Mai sunt mamici cu copii asa pofticiosi.Mai ales ca in perioada asta ii ies dintii.Eu am inteles ca trebuie sa scada pofta de mancare cand ies dintii la ea e invers.
Ar manca brocolii tot timpul si nu conteaza cum:cu cascaval la cuptor, cu paste, murat chiar.Il pun pe taica-mio sa se reprofileze anu asta toata gradina de la tara o planteaza cu brocoli.
Acu sa mai zic si ce prostii face..sa spui, sa nu spui, hai ca spui.
Cand citeam eu frumusel ce au mai scris fetela astea care tot perdelesc, fi-mea se urca tacticos pe un scaun cu obiectiv precis sa ajunga pe masa.Numai ca a calculat gresit si a cazut.Ca de obicei s-a lovit la cap.Nu va spun ca ma si vedeam cu ea la spital da nu a fost o lovitura prea puternica, a cazut in picioare si s-a dezechilibrat.I-a trecut repede.
De obicei ea se urca pe scaun ca sa danseze in picioare, de data asta a vrut sa danseze pe masa.
Acu va spusei chestia asta cu dansatul pe masa si gata s-au dus planurile mele de maritis cu unul din baietii frumosi din piticodrom, pai ce mama isi mai da baiatul pe mana uneia cu tendinte de astea,a?Poate mamele de baieti nu citesc.
b_irina_c spune:
PAUZA desi sunt prima pe ziua de azi 
Schimb capitolul!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)