Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 28
g_ioana spune:
Neatza,io-mi rod unghiile de dimineatza,uitandu-ma la pozele Carmencitei, superpozele,tare frumusica "papusica" roz,iar asa "balena"sexi si frumoasa dansand meneito nu vazui maica nici pe discovery![]()
Liliana
eu zic sa stai linistita ca totul va fi ok,n-ai vazut care este trendulla bb2,sarcina fara problemwe si nastere in 5 minute,asa ca trebuie musai sa te conformezi!!!!
Olivia,multi pupici lui Uka ca tare il mai chinuie poponetzul!

Alice felicitari pentru Gizmo cavalerul si pentru tatic
,o sa vedeti ca la pp o sa fie mai usor,mai greu o sa fie cand o sa va prezinte nora!
AndreeaM detectez oare o preferintza pentru baietzel???Ce mai face Stefania i-a trecut raguseala?
Cristalina, nu pot,decat cu mare invidie sa va felicit pentru somn linistit si cu tati,noi ramanem ultimii la capitolul asta!!
Dimineatza visa si vorbea prin somn "uite aia mica,mica sunt eu!" iar de vreo 2 seri dormim in ordinea:Maria care este mama,Horatiu care este copilul si io care-s tata!![]()
Btw,io-s varsator iar husbandul este scorpion nu stiu ce scrie la carti da' mai degraba io-s scorpion si el varsator
hai sa avem o zi scurta
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neatza neatza
Liliana incearca sa stai cat mai linistita, sa nu stai mult in picioare si sa te odihnesti. trebuie sa fie totul ok! te pupam si succes mult maine la eco!
Carmen superbe pozele! la Garda am fost si eu acum 7 ani....e minunat acolo!
Olivia succes poate merge cu smochinele cum a zis Lia. hihihi capsula timpului? sa ne trimiti si noua pozeee!
Robi hihihi marfa cu pizza arsa....daca a fost mancabila tot e ok! despre job zic si eu ca nu te arunca in apa mare degeaba, in mod clar iti vor oferi training sustinut inainte.
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
`neata, la raport!
in italia am vizitat din pacate doar sirmione si venetia pen` ca timpu` nu ne-a permis mai mult. ambele locuri mi-au placut insa sirmione mi-a mers la inima, probabil si pentru ca in venetia erau foarte multi romani (majoritatea celor costumati vorbeau romaneste)... preturile in general mici fata de romania da` asta deja se stie. ce nu ne-a placut a fost ca acolo chefurile se termina la doo noaptea, ora la care romanii abia se incalzesc, hehehe;))
olivia, n-am apucat sa scriu si ilinca e constipata da` stiu de al ce, de la sucul de morcov, ia un siropel pe baza de lactoza..
edit, liliana, musai ter sa fie bine
brei, m-am ingrasat de la craciun incoa, am ajuns la venerabila greutate de 65 de chile, icon cu ala care plinge de rupe
edit la edit, ca-mi amintii, bey aia mica e asa cuminte, numa` doarme si maninca, am carat-o cu noi peste tot si nici pis n-a zis...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roberta04 spune:
Buna dimineata!
CARMEN, sunt superbe pozele, nu ma mai satur sa ma uit la ele, iar tu aratai super! Pacat ca nu ai putut sta mai mult dar cred ca oricum v-a prins bine tare la corason excursia asta! Si in legatura cu chilele in plus (valabile si la mine
), cred ca ne-au pus astia ceva in mancare la Revelion, de ciuda ca eram frumoase!
OLIVIA, chiar, incearca cu smochine, eu le-am testat in perioada sarcinii, cand credeam ca nasc zilnic din aceleasi motive si smochinele au rezolvat problema.
ROXI, ma gandesc si eu la chestia asta cu aruncatul in apa mare, oricum, chiar daca raspunsul va fi negativ (am vazut o candidata mai in varsta despre care am senzatia ca a fost la un audit la fostul meu loc de munca, deci e tare pe problema)sunt multumita ca macar m-au selectat din vreo 300 de aplicanti, deci situatia mea nu-i chiar asa de neagra, mai am sanse sa fiu bagata in seama si prin alte parti.
LILIANA
, bafta multa, incearca sa stai cat mai mult in pat!
NORICO, unde umbli? Te petreci trei zile si trei nopti?
cristalina spune:
Neata!
Ieri a venit bunica pe la noi, vizita scurta ca pleaca zi, drept pentru care Maria az' noapte pe trezie striga mami, dar a visat numa cu bunica de l-a zapacit pe John...:)))
Maria e in perioada de "NU". Orice propozitie incepe cu "NU", nu asteapta sa punem semnul intrebarii la sfarsit ca ea deja spune un "NU" raspicat...nebunie...
Ioana, nu zicem hop, eu stiu de la finutii mei ca toata "des-mamosirea" a durat pana a nascut vara-mea, dupa care s-a lasat cu crize si alte alea...
Liliana, la mine ambele sarcini au debutat cu sangerari abundente...Iti urez sa fie bine pana la sfarsit, numai sperietura sa ramana. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune. Oricum cred ca mai importanta decat tratamentul de sustinere (duphaston, iti trimit niste folii daca vrei, face bine oricum pana placenta isi face rolul) a fost odihna.
Aaaa...Hai liberare!...:)))
Olivia, bine ca ati rezolvat cumva. Azi dimineata am tinut-o pe Maria 1 ora pe olita (la desene, i-am dat si lapticul de dimineata pe olita) pentru ca nu iesise ieri. I-am dat niste capsuni la piureul de fructe, dar e ciudat sa se constipe de la alea.
Buna ideea cu smochinele, sa incerc si eu...
Daria, merge si asa...:))
Alice, felicitari pentru succesele cu olita!!!
Carmen, super pozele! Obositor dar frumos...:)))
Lio ciocarlio, sa ne zici cum rezolvasi cu laptele...
O zi frumoasa la toata lumea...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
Carmen, superbe pozele. In Italia as mai merge oricand si nu neaparat la Venetia. Imi pare bine ca v-ati simtit bine. Ati fost cu masina sau autocarul?
Roberta, eu iti tin pumnii, sa iasa asa cum este mai bine pentru tine.
Olivia, multi pupici lui Luca, sa treaca buba, si noi am avut probleme cu constipatia, dar se pare ca s-au rezolvat, dar ori de cite ori vad un inceput de probleme ii dam suc de fructe cite zile.
Liliana, sper sa fie totul ok cu bebe mic si tu sa ai o sarcina usoara in continuare.
Vrabiuta, dupa ce ca suntem nascute in aceeasi zi mai avem si soti balante! Si eu patesc la fel cu el, nu vrea sa se certe deloc!
Eu nu am nici o preferinta, dar ar meu sot ar prefera baietel, sa aiba si el companie. Stefi parca mai este usor ragusita, nu prea imi dau seama, in schimb dr. ne-a chemat dupa-amiaza la vaccin si nu stiu daca sa mergem sau nu. Ea a tot fost racita si ma intreb daca nu este slabita si cu imunitatea la pamant si cat de bine ii face vaccinul acum.
A, sa vedeti ce inseamna puterea exemplului. Stefi nu vroia deloc sa faca pipi la wc, numai la olita. Din acest motiv aveam si probleme pentru ca atunci cand plecam in vizite luam si olita dupa noi. Ieri a venit in vizita o fetita de 4 ani si la un moment dat am vazut ca au disparut amandoua la baie. Mergem dupa ele, Malina pe wc, Stefi pe olita. Dupa ce isi rezolva probleme, hop Stefi ca vrea si ea la wc. Noi aveam un reductor cumparat din august, dar statea nefolosit. Ei de aseara, din 1/2 in 1/2 de ora Stefi cere pipi la wc, este super incantata, azi dimineata cum a ajuns la cresa si-a informat educatoarea ca ea face pipi la wc. Asa ca daca aveti o problema cu al vostru copil, cautati un alt copil care sa-i arate ce si cum si sigur veti rezolva problema.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
g_ioana spune:
AndreeaM ai mare dreptate eu daca o duc o saptamana la Buzau la nepotii mei,invatza foarte repede multe lucruri si ii imita ca o maimutza problema este ca imita totul si bune si rele
dar eu-s multumita!
Am pus si io 2 poze cu cel mai infocat fan al stelei,inainte si dupa meci![]()
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070215&ctime=210756
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
andrea, am fost cu avionul pina in italia iar acolo cu masina
pupam stelista cam oropsita de data asta (parca luara bataie, nu?)
roberta, cre` c-au pus ceva in mincare aia acolo ca de altfel nu vaz ce-ar hi, virsta n-are cum;))
edit, ma bucur ca v-au placut pozele, astea-s citeva ca am facut fro 500
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roberta04 spune:
IOANA, pupam stelista infocata, daca o vede ala mare de la Steaua sigur va propune un contract sa devina imaginea lor! :)
CARMEN, nuuuuu, varsta n-are nici o legatura, eu deja fac
de dimineata cand ma tot gandesc cati ani fac maine, poimaine! Si daca mai ai timp, mai pune poze, ca macar asa ajung si eu pe acolo, cu privitul!
ANDREA, mare dreptate ai cu puterea exemplului, la noi functioneaza cu mare succes.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Am citit, dar am uitat...
Dar, Polux - stai cuminte si ai grija de voi, te pupam pe burtika !
Kim - uauuu, in capsula timpului, moamaaa, asta da. Apropos de Uka, de la ce i s a tras acest episod cu refuzul olitei ?
Carmen - suuuper pozicile, suuuuuuper !
Amironeanu - felicitari Stefaniei, pupam burtik !
Si`acum despre mine ... pe 8 iunie tre` sa mi iau concediu ca`si ia bona. Dar unde mama draqu`lui sa mergem noi la inceput de iunie ? Se poate la greci la mare ??? Ati fost careva in perioada asta "minunata" ??? 
Va pupacim, spor la munci.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()