Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, super simpatica microbista!...:)
Daria, pai am niste colege care vor sa mearga la "gretzili" in mai, cica e frumos...8 iunie, nici vacanta elevilor nu o asteapta!?...:)))

O intind spre cashi, un weekend frumos sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Va retin si eu cu o intrebare. S-a trezit Tudor de dimineata ca are buba la unghiuta. Unghia mare de la picior are pielea din jur umflata si rosie. Nu se vede puroi, pare doar o inflamatie. Aveti idee cu ce sa ii dau in afara de betadina?
Eu sper sa fie cizmulita de vina si sa nu fie vorba de panaritiu sa mai rau, unghie incarnata. El se plange de durere si nu pot sa-l incalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - eu i am dat Giuliei cand era bebelina cu FUCIDIN. Il recomand, noua ne a fost de mare folos ! Pupici la voi !
Cristal - vine fi`sa si nepoata din State ... asa k dadaca m a rugat frumos, imi venea sa o bat, dar am zis ca rezolv eu cumva ... ori incep un minisantier de redecorare a casei k e nevoie, ori ma arunc in vreun ocean ...
WE fain tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZURA, pune-i comprese cu Rivanol poti chiar sa-i torni Rivanol peste degetel) si apoi da-l cu unguent de galbenele. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mitzule la mine Macu e experta in bube d-astea la unghii si absolut mereu i-au trecut cu Baneocin crema.
vazut pose. niceeeeeeeeeeee!
sa va zic ce-mi facu ieri conu Miel. stateam linistita in bucatarie racaind pin chiuveta sa pun farfuriile in masina de spalat si asta vine pe la spate, suteste o furculita din masina si mi-o infige in fund. apai cine i-o mai da Tom si Jerry ca numa prostii invata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Papa Catrutz e fan Jerry inseamna. vez data viitoare sa nu iti prinda destele la waffle maker .
Daria e ff misto si la greci si la turci in iunie. cald si nu e aglomerat.
Mitzu pune ce zisera fetele, e bun orice. nu cred ca e vreo buba...decat de la pantofiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadicea - nu te superi, dar
Rox - sa vedem ce iese cu vacanta asta fortzata ...

Apropo pantofi, ii gasisem Giuliei pantofi super faini pt la primavara si am luat tot marimea 22 care ii sunt oleak mari, atata avem la bocancii imblaniti pe care i poarta cu sosete groase. Io vroiam 23 dar ii erau chiar mari ... Sper sa i fie buni k`s tare, tare faini si rosii si au botul caucuicat
Cat poarta copiii vostri la pantofi ???

Auziti, sa deckid tot io capitolul nou, mai incolo, nu va deranjeaza ? Dak vreti careva sa o faceti, nu ma supar.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bine ca n-a ajuns la tigaie

quote:
Originally posted by papadie

Mitzule la mine Macu e experta in bube d-astea la unghii si absolut mereu i-au trecut cu Baneocin crema.
sa va zic ce-mi facu ieri conu Miel. stateam linistita in bucatarie racaind pin chiuveta sa pun farfuriile in masina de spalat si asta vine pe la spate, suteste o furculita din masina si mi-o infige in fund. apai cine i-o mai da Tom si Jerry ca numa prostii invata...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu am luat aseara un cant de carte cartonata in nas de am vazut stele dar tu esti mai tare!

quote:
Originally posted by papadie

Edit ca am pus trei pozici, sa vedeti cum s-a echipat sigurel si se uita cuminte la desene, si "opera de arta" facuta pe lenjeria proaspat schimbata (Cica a desenat stele :))
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762383120055/photo/294928804234545326/15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mamalu giulika iotz pup minusitele ca te ocupi de capitole noi
deci sa va zic conu Miel nu prea le are cu parleala dar in skimb canta de ne da pe spate. zice numa sfarsitul cuvintelor ...dar melodia e de la mama ei!
acu fro cateva zile il tragea pe tacsu de tricou si se uita in alta parte. e plina de glume d-astea da...ce sa zic ieri m-a surprins cam dureros

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput