Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 27
kim222 spune:
Multumesc de incurajari fetelor..si nu ma bateti..nu violenta!![]()
Asa cum a spus si Robi..cei mai dificili pacienti sint medicii...si zau ca asa este! Cind este vorba de tinesi ai tai..nu mai rau vezi in fata!
Si cum l-am surprins si pe al meu sot documentindu-se pe acelasi boli la care m-am gindit si io...cum vreti sa fiu io?![]()
Multumesc si pentru sfaturile pt constipatie (stiu si de la ce i se targe:))...ieri iar am luat-o de la capat...la cresa nu a facut toata ziua...Acasa iar urelete...supozitor...nu a mers...I-am dat un softner ..nu mai stiu cum ii zice in romana..si a vomat si sufletelul din el..In final tati si-a pus o manusa...cu crema si l-a stimultat...si asa am sfirsit ieri. Asta ar putea fi cauza...mersului schiopatat...faptul ca incerca sa opreasca defecatia..
Alice eu te-as trimite la verisoara mea..dar farmacia nu este in drumul tau...
Robi tin pumnii!Am o presimtire...
Daria deci nu divortezi!
Diana cum mai sinteti cu burtica? S-a rezolvat total?
Andrea ...baietel..super! Ce face Stefi..mai este ragusita?
roberta04 spune:
OLIVIA, parca esti mai optimista azi, nu? Despre presimtire, ce sa-ti spun, nu stiu nici eu ce vreau, oamenii astia sunt un pic inconstienti, angajeaza un incepator pe un post de mare responsabilitate si nu stiu, foarte sincer, daca as face fata. Dar sa am intai un raspuns...
LILIANA, unde esti?
MONICA, misto replica din film!
Am uitat sa va zic de Sf.Valentin la noi- eu am fost la interviu si numai la asta mi-a stat ieri capul, cand m-am intors am zis sa-i fac lui Iubi o surpriza (stia ca nu-i nimic de papa in casa), am facut pizza si...am ars-o
Asa ca l-am servit cu un fel de aluat-biscuite maroniu cu salamoase si branzoase pe deasupra, de se chinuia bietul de el sa taie cumva aluatul ars de la fund si sa manance si el ceva...da' nu comenta nik!Iar el a venit acasa cu un buchet mare de frezii, ca a invatat de la inceput ca-s florile mele preferate...
kim222 spune:
Robi..ce-ti pasa? Daca te angajaza...mergi inainte..poate urmeaza un training ceva....Deci daca ti se ofera sansa..go for it! Mey..ce gospodina esti tu !
Da sint mai optimista ca nu am incotro...
..daca am vazut ca se pune de-o "batalie"
Eu tocmai am venit de la "pozari"...sarbatorim in curind centenarul laboratorului..si ne-au pozat pt capsula timpului...uite asa ajungem noi sa fim ingropati in pamint american ![]()
polux spune:
Buna seara fete frumoase.
Scuzati ca scriu mai rarut, dar la mine totul e intre agonie si extaz. Saptamana trecuta am avut cateva pete maroni, si doctorii aici nu-ti dau absolut nimic ptr sustinerea sarcinii. Asa ca eram asa de morcovita...sincer cred ca m-am implicat deja cu tot sufletul in sarcina asta. Trecusera si revenisem la un tonus mai pozitiv, dar aseara iar o repriza mica,asa ca i-ar am cazut din abisuri. Vad ca s-a oprit si eu abia sambata am programare la ultrasound, adica la ecograf.
Asa ca nu am vrut sa va intristez si pe voi, mai ales ca si asa aveti voi propriile voastre probleme.
A si a mai trecut o saptamana , deci AMR 12 saptamani sau 85 de zile. Hai liberare...spun acum, sa vedeti ce o sa vin sa ma plang dupa ce imi iau puiul.Caci am inteles ca are o imaginatie, mama, mama...cu cine o semana nu stiu, ca si eu si tacso am fost cuminti, cica, sau poate au uitat ai nostri ca doar e mult timp de atunci.
Hai ca va pup dulce pe toate.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
Dorsilia spune:
m-ati emotionat, toate cele ce mi-ati dat sfaturi,....atatea raspunsuri....va pup si va multumesc, din suflet, sincer!
-acum, pe scurt: Olivia- sanatate maxima- pt constipatie, ABSOLUT NIMIC la noi nu merge ca SMOCHINELE DESHIDRATATE, mananca Dani cate 4-5, ca atatea ii permit, altfel ar rontai tot pachetul, si dupa 2-3 ore, maxim 4, merge la wc neaparat. si eu idem. fara chinuri.
ieri ...
stati ca tre sa fug, urla amandoi
carmenp spune:
poze http://entertainment.webshots.com/album/557661705rFHZvW
edit, liliana
olivia, cum sunteti?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Din pacate eu nu am control ce papa toata ziua...
Lia merci pt idee...cumparam si smochine
...desi el nu a mincat asa ceva pina acum..si ma intreb daca o sa vrea....
Carmen ma uit pe poze...:)))
polux spune:
Wow ce poze super Carmen. Se vede ca a fost tare frumos.
Olivia nu ai supozitoare ptr Luca? Si prunele uscate merg. Puiul mic, ce pate el cu urata asta de constipatie. Tu cum mai stai cu sanatatea?
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
kim222 spune:
Liliana eu sint bine...Cu supozitor ne chinuim..de 2 zile si oricum nu ai voie s-o faci mai mult de 5 zile...Hai ca a mai ramas putin..Daca nu ma insel...toto asa a fost si cu Adeluta,nu? Cu ceva sperieturi....O sa fie bine..trebuie sa fie bine..Cit despre sistemul medica american..nu ma stirni...ca nu ma mai opresc apoi:)) Cite saptamini ai? Te-a vazut cineva pina acum? Cit am fost gravida..mereu am mintit, exagerat...pt a primi atentia cuvenita...
Carmencita
Vreau si eu la Venetia!!!
Arati super...
polux spune:
Olivia nu am de gand sa te starnesc ca stiu ce poate urma...apropo de sistemul medical american.
da am fost deja la doctora saptamana trecuta si m-a trimis la ecograf, adica diagnostic eco, sa vada varsta fatului. Mi-au luat 5-6 eprubete de sange si mi-a spus sa merg din nou la ea dupa ce merg la eco. Sunt in saptamana a 8- a acum. Si sambata am programare la eco. Vom vedea ce va fi. Vad ca au incetat sangerarile.
La Adela nu a fost asa, am avut o sarcina fara probleme, a exceptand la 17 saptamani cand am ajuns la urgenta cu sangerare.
Nu-mi ramane decat sa sper ca va fi bine.
Va pup pe toate.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1