Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 26
szivarvany spune:
Cartea ie egala cu zerou, k la noi scrie mariaj suuuper, relax, armonie ... da` la noi tuna si fulgera, ca`n filmele italienesti 
![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
biluta28 spune:
Si eu ma inscriu la categoria "mariaj non-existent", caci eu sagetator si sotul pesti.![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
amironeanu spune:
Hi, hi, noi suntem in categoria mariaj perfect, eu gemeni, cu ascendent in balanta, el balanta. In general suntem foarte calmi amandoi, totusi in ultima vreme mai mult el si mai putin eu. Sora mea spune ca suntem amandoi mocaitzi ![]()
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
ah uitasem. Carmencito welcome back cum a fost? baga un raport cat poti de repede! pupicei!
carmenp spune:
sanchiu veri maci, fu bine da` rapid, mai c-as mai fi stat vreo s`tamina doo. raportu`l bag de acasa ca acu imi iese pe oki contzediu, ie frecus mare la mine, da` tot mai dau cite una in ief cinci;))
quote:
Originally posted by roxanaz
ah uitasem. Carmencito welcome back cum a fost? baga un raport cat poti de repede! pupicei!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
cristalina spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Cartea ie egala cu zerou, k la noi scrie mariaj suuuper, relax, armonie ... da` la noi tuna si fulgera, ca`n filmele italienesti
Mai tineti minte filmul ala "Buletin de Bucuresti"...cand voiau sa divorteze..."ii da o palma si-a pupat-o"
(sau p'acolo...)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
Hello! Mai, da' ce de discutii- eu cu zodiile nu le mai am, intr-o perioada eram mare fan zodiace si daca mi se zicea de rau, pai faceam ce faceam eu pana dadeam de rau ca se se implineasca profetiile! Asa ca nu am studiat niciodata daca Varsatorul si Racul sunt compatibili in casnicie.
OLIVIA, lasa gandurile negre, stii ca se zice despre medici ca-s cei mai dificili pacienti pentru ca asociaza imediat simptomele cu cele mai grele diagnostice! Pupici si sa ne spui azi ca Uka nu mai are nimic!
ANDREA, te apropii deja de sfarsitul primului trimestru! Woaw, ce trece timpul! Acusi esti si tu mamica x 2!
GABRIELA, distractie placuta la Poiana Brasov!
MIHAELA, super gestul lui Edi!
LIA, subscriu si eu la ce au zis fetele in legatura cu Baby Drink, e gretos de dulce dar tare le mai place, Matei il tzocaia de nu-i puteam scoate biberonul din gura, pana l-am "lungit" cu apa fiarta si treptat l-am inlocuit cu Baby Calm romanesc.
CARMEN, bine ai revenit! Vrem pozici!!
CRISTALINA, bine ca se iubesc (si Matei doarme acum pe aceeasi parte a patului cu Petro).
Despre noi- Matei e OK, dar parca e mai alintat si un pic mai nervos pe zi ce trece. Se cere musai gradinita!
Eu am fost la interviu, zic ca m-am prezentat foarte bine, acum ideea e ce vor ei... Maine am raspunsul dar parca mi-i indiferent...
Cam atat, astept o seara luuuunga, Matei a adormit de pranz la 4, asa ca sta treaz sigur pana la 12.
cristalina spune:
Mi-am adus aminte replica aia a lui Diaconu
"...italianu' dom'le...ii pupa mana si-o plesneste!" ![]()
![]()
![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal -
se pune pocnitul verbal ?
Merg acasa, k azi intr`adevar sper sa ajung la dentist ...
O seara faina. Si spor la scris schimbului 3 !

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
vrabiuta spune:
buna seara
am cam lipsit la raport, da' intru un pic sa va zic ca s'tem bine, sotzul a venit cu trandafiri in noaptea de sf valentin, lia pui mi-a facut o coronita de inimioare la gradi, deci fu fumos.
lia pui creste ca din apa, nu stiu cati cm are da' nu mai am cu ce s-o imbrac (de dimineata am zapacit copilu', imbraca-te dezbraca-te si am mai pus vreo trei perechi de pantaloni in geamantanul de lucruri mici). povesteste si canta si e vesela si zambareata asa cum o stiti. merge in continuare cu mare bucurie la gradi, abia deschidem poarta dimineata si fuge la usa sa intre in hol.
eu ma stresez cu rezervarile la venetia, in aprilie cand mergem noi este exact prima luna de high season si sunt niste preturi de ma ia cu lesin la inema... dar le descurc io cumva, ca asta mi-e meseria, nu?
nu am reusit sa citesc decat in diagonala, vad ca ziceti de zodii - si io cu al meu cica s'tem compatibili rau de tot, eu gemeni el balanta. si cam asa e (un singur lucru nu imi place la el, ca nu vrea sa se certe dom'le, si din cand in cand mie mi-ar placea
)
hai va pup pe toate si pe puii mici!!
o seara frumoasa!
edit: diana, ai mare mare mare dreptate!!! si io zic exact la fel, de ce sa nu ma astepte el cu masa pusa...