Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata, intru si eu repede pina nu plec la conferinti...

Mai intii pentru Lia ca vad ca se streseaza cu aia mica - acum vrei sa asculti bine, nu vrei, iarasi bine - eu tot iti spun si tu faci cum crezi de cuviinta! Parerea mea este sa lasi copilul in pace, mai ales ca am citit intr-o alta posatre a ta ca ia bine in greutate. Ea stie cel mai bine cit lapte ii trebuie - si daca in unele zile e doar 500ml, asta e! Daca chiar esti stresata, incearca cum au spus fetele sa-i dai si alte marci de lapte pina gasesti una sa-i faca placere (dar nu i-o introduce dintr-o data ci treptat). Babydrink-ul - nu ar avea ce sa caute!!! Eu sunt total impotriva acestui surogat de ceai indulcit - mai ales la o virsta asa de frageda - daca chiar doresti sa-i dai ceai, dai ceai de anason, fenicul etc, facut de tine, dar neindulcit! Eu stiu copii care incepusera sa refuze laptele din cauza acestui babydrink, iar mai tirziu refuzau apa... Nu mai vreau sa ti-l dau de ex pe Stefan - si el ma disperase ca minca doar 100 - 130 ml in 5 mese pe zi, dar totusi in prima luna cind l-am adus acasa a luat 900g! Rabdare si sanatate iti doresc!

Kim - pai nu e cu "poate" deocamdata - daca iti amintesti intrebam eu cum sa-mi amin CM ca mi-ar fi venit exact cind eram in Caraibe asa ca dr. mi-a prescris 2 folii de harmonet si am inceput sa le iau...si oricum pina nu ma duc la dr. sa aflu implicatii, riscuri, etc nici nu ma pun pe treaba...

Nora - cum fuse ieri??? Sau stai sa iti revii dupa chefuiala?

amironeanau - ceva vesti despre simburel/simburica? Sper ca totul e ok!

mitzura - cum se mai simte Tudor?

Fetele eu va urez deja weekend placut intrucit miine seara plecam la Poiana Brasov si ne reintoarcem duminica - ne auzim luni....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Azi dimineata nu m-a mai strigat Maria. Era in mare amor cu John. I-am intrebat cum au dormit, bine, zice John, numa' ca amandoi pe aceeasi parte a patului......Dragoste mare!

Slabuta miscarea p'acilea...

Olivia, ia vezi ca scot bata! Auzi la ea ce scenarii are in cap! Nu are nimic, i s-a fi sucit un tendon. Sanatate si sa treaca sperietura repede.
La noi cand nu vrea sa faca de durere merg desene animate favorite ca sa-i distraga atentia si incurajari din off (pe langa suc mult de portocale, pere si alte chestii d'astea...:)))
Lio, schimba laptele, da-i Milupa...sa vezi ce infuleca dupa aia.
Daria, macar a venit cu flori si inimioare si alte alea...Ca sunt unii, persoane importante, nu spui cine, care divorteaza din doua in doua zile si nu primesc nimic...hihihi
Carmen, asteptam poze si pana una alta odihneste-te ca meriti...
Liliana, cum mai esti!? Ia vino la raport sa spui AMR-ul...:)
Hai liberare!!...
Amironeanu, greturi, greturi, las ca trec ele si vin vremurile bune. Pupam burtica!
Gabi, e corect ...Succese cu noua gradinita.

Sanatate la piticii bolnaviori.
O zi frumoas ala toata lumea

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria nu am pe stoc dar comand, nu e bai.
Lia eu zic invers, NU schimba laptele ca mai mult o zapacesti de cap. iar la babydrink inlocuieste pe parcurs cate 30ml cu apa simpla sau ceai simplu neindulcit, pana ajungi la ceai simplu in totalitate. poate merge asa, daca merge si la lapte de exemplu. iti mai reamintesc ca toti copiii au pusee de crestere, si perioade in care mananca putin sau nimic. si astia mai mari fac asa, daramite aia mici.
Gabi distractie placuta la poiana!
Cristal imi pare bine ca Maria a dormit mai bine cu John si nu te-a strigat. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

NEATZA!

Trezirea, ca eu sunt tare adormita

Am fost ieri la dr., totul este bine, avem si film cu ecografia, s-ar putea sa fie baiat (dar este prea mic si nu poate fi sigura - are 11 saptamani) si ne vedem peste 2 saptamani cand trebuie sa faca morfologia de la sfartsitul primului trimestru.

Olivia, si eu scot bata, incearca sa nu iti mai faci tot felul de scenarii! Si Stefi a schiopatat, dar ea s-a lovit, am fost la dr., ne-a trimis sa facem radiografie, Stefi a stat un pic stramb si nu mai stia dr. daca Stefi are picioarele strambe sau nu, asa ca ne-am mai dus o data si i-am facut o radiografie pe segmente, totul este perfect, intre timp nici nu mai schiopateaza, dar merge tare ciudat (mie mi se pare ca asa merge din totdeauna). Dar nut-i spun, pana am facut a doua radiografie ce era in capul meu, ca fetita mea frumoasa are picioare inegale
Cristalina, sper sa doarma Maria bine in continuare si sa jungeti la performanta de a dormi singura.
Carmen, bine ai revenit! Unde in Italia ai fost? Asteptam poze
Daria, bine ca va impacati de fiecare data cand divortati! Ce zodie este sotul tau? Sora mea este Leu, al ei sot fercioara si se cearta si se impaca zilnic.
Lia, incearca sa nu te mai stresezi. Fiecare copil are ritmul lui si sunt la faza in care mananca atit cat simt ei nevoia. Baby drink-ul este gretos de dulce, incearca sa-l lungesti, dupa aceea se invata cu dulce cum spunea si Roxana si Diana.
Diana, chiar ma gandeam ce mai faceti. Ianca se impaca bine cu bona, nu? Ce ati mai facut cu intoleranta la lactoza?
Ioana, dar de ce esti obosita? Cine nu te-a lasat sa dormi Maria sau sotul? Uite o de la noi.
Gabriela, week-end placut si vreme frumoasa! Il iei si pe Stefan sau pleci cu treaba?
Alice, eu de fiecare data cand vad la stiri cum se circula in Bucuresti ma tot intreb daca nu se merge mult mai repede cu metroul.

Fug si eu la treaba. O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

aM CITIT tot de pe la 11 la 17 si am ametit cate probleme dezbateti pe aici.

Felicia si Mitzu eu va inteleg perfect caci am fost ca voi si ca o consolare o sa si treaca cu timpul. Desi Edi are 2 juma. si Ana 7 juma. si acum cer amandoi "la mami", mami sa faca-mami sa dreaga, si tati sta neputincios.

Apropo de problemele existentiale cand dau toti trei navala pe mine ma simt sugrumata si daca i-at vedea cum se inghesuie sa smulga fiecare un pupic de la "mami" v-ati prapadi de ras. Problema e ca cei mici nu mai vor pupic pe frunte vor ca tati pe gurita

Sambata dimineata daca vreau sa mai stau si eu un pic in pat e batalie mare sa stea cu mine asa ca tati sta pe umarul stang, Ana in dreapta si Edi pe burtica (ideea e ca nu-l mai prea pot tine acolo ca s-a ingreunat) si uite asa ma relaxez eu
Cat despre sex cam greu si de obicei cand nu-s acasa.

In rest si eu am ajuns la concluzia ca mai bine spal vase odata pe sapt.; praful pe luna si etc. si imi petrec timpul cu ei.

Andreea referitor la laringita si ragusala mai ieri vb. un nene dr. la TV. ca-i de efect sa pui comprese cu apa calda cat poti suporta de calda in jurul gatului si sa o schimbi de cate ori se raceste si ca in 1-2 zile scapi de ragusala ca ajuta. Apai eu imi amintesc din copilarie ca mama punea apa calda si spirt asa si sa sti ca avea ceva efect caci nu ma mai durea gatul prea mult si trecea mai repede.

Andries vazut poze, iar "pana" e de coma

Si apropo de Valentine's ieri am avut o surpriza placut-ciudata de la Edi care cu o seara inainte a gasit intr-o revista frantuzeasca abtipilduri cu inimioare si s-a jucat cu ele, iar dimineata si -a amintit de ele si din toate cate avea a venit cu una la mine si a zis "ata e ata mami" va dati seama ca am ramas toti uimiti caci noi dadeam jor cu imbracatul, facutul senvisurilor, si nici nu pomenisem de ceva care sa-l determine sa faca gestul.
Uimirea cea mai mare a fost cand am vazut mesajul de pe ea" Pour la plus belle des mamans" mi-au dat lacrimile de uimire el nu stie citi va dati seama si nici nu i-a spus nimeni ce si cum e cu inimioarele sau ce scrie pe ele. Ma-m uitat apoi cu sotul si la celelalte si ereu simple deci fara mesaj si de diverse culori.
Noi nu am reusit nici acum sa ne explicam ce l-a determinat sa o ofere tocmai pe aceea. Cred ca-i ceva paranormal la mijloc sau instinctul e mai puternic decat orice.

Am lipit inimioara cu pricina pe portcardul meu o sa-i fac o poza sa o vedeti si voi.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ahaa, si la mine e la fel, ce-o facut sora-ta ieri ca pe mine ma lua nijte nerfi pe pasa taman in ziua in care trebuia sa-mi manifest iubirea mai tare;)) aseara avui cre` ca remuscari ca visai cam naspa, se facea ca ma insela cu una;)) si apropos de diete, am saijcinci de chile <balenuta_clipind_profund_si_des_din_gene>

quote:
Originally posted by amironeanu

NEATZA!

Sora mea este Leu, al ei sot fercioara si se cearta si se impaca zilnic.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st leu, el e balanta. Io`st mai tzaka, el e calm.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, vezi ca se ia!

John era de un calm din ala de ma baga in boala, pana a venit Maria noi nu ne certam si cateodata chiar mi se facea pofta...:)))
Acu' s-a luat si la el, asa ca ai grija...:)

Aaaa...eu cu zodiile's mai pe dinafara, dar aveam in facultate o colega care era in tema, avea o carte... si mariaje la mine (leu) si John (scorpion) scria ceva de genul "asa ceva nu exista"...ca'n bancul ala cu nenea de la tzara care a vazut girafa....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrea, pentru vestile bune de la eco !!
Haha, Cristalina, apoi si io ma inscriu la categoria "mariaj non-existent", ca eu sint pesti, iar al meu sotz e gemeni !! Si la cartea magica scrie clar ca noi doi NU avem neam ce cauta impreuna !!
Asa ca Daria, relaxxx, mama, lasa astrele ca nu-s asa de importante !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si noi ca Cristal si John berbec/scorpion.....scantei nu gluma.

Mergi la inceput