Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 24
roberta04 spune:
Dau Ioana de baut oricum si oricand...numai ca am recuperat-o intre timp si am reusit sa fac si plata la timp, altfel era buba rau!
ALICE, multzam de urari, cu scoala de soferi nu-s inca de felicitat ca nu m-am inscris, astept sa vad ce-i cu job-ul asta si nici nu-s decisa unde sa ma duc. Unde am sunat si am "rezervat" un loc in seria urmatoare am inteles ca nu-s instructorii foarte seriosi, ca mai mult astepti sa-si duca ei copiii la scoala decat conduci si ca alea doua ore sunt de fapt 90 de minute.
Dar avem masina in plan cat de curand si Petro (a avut candva un accident tare urat) nu conduce desi are de 10 ani permis, asa ca trebuie sa o rezolv cumva.
leeloo2004 spune:
Buna fetele...eu am azi o zi de kkao - dar mai intru pe aici, poate ma mai inseninez...
Kim - plec in St.Maartens - scuze, dar nu am vazut cind m-ai intrebat... M-am documentat, un coleg mi-a adus o carte ca sa vad restaurante, plaje, locuri de vazut...oricum sunt sigura ca o sa fie super!
Moni - ti-am mai scris si pe mail - multa sanatate lui Bobo! (si tie, dar sper totusi ca nu ai luat de la el....
)
Nora - nu cred ca ai tu timp sa citesti tu pe aici...dar ma alatur si eu in a-ti ura toate cele bune si o casnicie fericita si indelungata!!!
amironeanu - succes la echo si asteptam vesti!!
mitzura - sanatate multa lui Tudor! Lasa, ca puteti organiza ceva romantic si acasa sau daca nu in weekend (ca tot e Dragobetele) - doar nu trebuie sa fie neaparat legat de 14 feb...
Despre Stefanutz - multumim de aprecieri! Da, s-a mai inaltat, parul tot rebel e - la culoare, textura si virtejuri
seamana perfect cu tata-sau - in rest e leit eu (oare e corect gramatical??!)...![]()
Am gasit o alta gradinita in apropiere - suna bine oferta lor si imi place ca au un psiholog care e permanent in gradinita - o sa ma duc sa le fac o vizita cu Stefan miercurea viitoare.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
Dorsilia spune:
buna!![]()
fata mea a papat numai 200 ml pana acum, face greva foamei, nu stiu de ce. Am aerisit-o o ora si doarme bustean. somnul ii tine si de foame dupa cum se vede. Are doar 5 mese pe zi, totalizand un 500 de ml maaaaxim, si ma dispera. Ea de la miezu noptii si pana pe la 10 a doua zi nu mai pune strop de lapte pe limba. mai nou are ora de ceai, la 2 noaptea cand suge babydrincu ala si n-o pot pacali sa fie lapte sub nici o forma. de incercat am incercat sa-i scot ceaiul si sa-i strecor laptele cand sugea asa incantata dar pe loc s-a nervozat si a scuipat, pana nu i-am bagat ceaiul pe gat la loc n-a tacut. asta e, tre sa sun la medic sa intreb ce sa-i mai dau, acusica ii dau mancare daca vad ca nu bea lapte
kim222 spune:
Salutare!
Nu-mi ajungeau problemele...ca acum s-a ivit alta! Nu v-am mai spus (am crezut ca trece)dar de duminica Uka schioapta...nu va spun ce scenarii imi trec prin cap..este imposibil sa nu ma gindesc la posibile diagnostice( de la leucemie ..la osteomielite...probleme neurologice...)....si toate imi dau fiori...Nu-l doare nimic, nu se vede nimic..nu s-a lovit...nu coopereaza..mai asteptam citeva zile si apoi cu inima cit un purice la dr..
In plus aseara a plins o ora si se tinea de fund ca are buba
..s-a constipat si refuza sa faca kk de frica durerii..
Ioana imi place cum v-ati cadorisit!
Nu va arat poze ca stiu eu cum est epe forumul asta..numai orgolii si toate incearca sa fie dragute pt a nu deranja..asa ca-mi vei spune...lasa..iti sta bine si asa!![]()
Alice 
Roberta tin pumnii la interviu!Cea mai ieftina cale de a trimite ceva in US este prin cineva
Altfel posta romana si DHL...
Cristalinule ma bucur ca v-ati descurcat si fara tati...
Gabi poate...Distractie maxima!Cind vrei sa incepeti gradi?
Andrea o sa treaca oricum in alte 2-3 zile...
Noricel ...sa va fie bine cit mai mult timp impreuna...forever!![]()
Lia eu nu i-as mai da ceai DELOC..si as schimba laptele...poate pur si simplu nu-i place..
Andries imi pare rau de bunica ta...Si scuze pt...suedez!![]()
Roxa hai ca se apropie!!! Ce cuvinte isi alege si Pat!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Mitzu cum e Tudor? sper ca ati apucat un pic de romantism aseara ![]()
Olivia dar nu poate sa fi avut vreo lovitura din alergat? si sa nu o fi bagat in seama? moama si tu esti "prapad" cu astea...osteomielita? leucemie????? cred ca iti trebe putin urecheala! eu as pune pariu ca nu are nimic. succes la des-constipare.
Gabi succes la gradi miercuri, sa va placa si sa fie bine!
Nora la multi ani pentru ieri, ca mi-a sarit din minte aniversarea voastra. sa fiti sanatosi si fericiti impreuna o mie de ani de acum incolo!
Liliana cum te simti? somn si greata? asteptam vesti de la primul control!
Anca....ce distractie o fi pe capul vostru acum!
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza azi is in forma maxima,ma simt cam obosita si vorba Papadicii numa' daca se uita cineva la mine ma nerfez!!
Olivia mama io zic ca n-are nimic Uka,o fi vreo mica entorsa sau pur si simplu imita pe cineva,a mea a mers juma de zi schiopatand ca avea un fix in capusor iar dupa somnul de pranz ii trecuse ca prin minune!!Btw de tunsoare io-s sigura ca-s arati foarte bine!![]()
Mitzu
nu gasesti vreun homeopat prin zona ca stiu ca parca Carmencita isi trata tzucureii in felul asta si avea rezultate.Eu ii dau de vreo luna de zile sirop de catina de la plafar,ii pun dimineatza o linguritza in ceai in loc de zahar si la pranz vreo 2 in apa plata,nu stiu daca are vreun efect,dar incerc![]()
AndreeaM sa ne spui cum a fost la echografie!!!
Lia
daca nu mananca nu-i bine, daca mananca iar nu-i bine a mea sugea din 2 in 2 ore si-mi zicea doctorul ca-i prea des,io zic ca daca ia in greutate las-o in pace!
hai sa avem o zi buna
Edit ca mi-am adus aminte,io am o solutie minune si distractiva, pentru constipare,mersul piticului,execut impreuna cu mandra o tura prin toata casa dupa care in maxim 5 minute are loc evenimentul!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
`neata, va cetii din doi in patru, da` vazui burta lu`cristal, ruznacu` de la ieshi, gorodica si delicatesele lor, moatza cea nepletoasa, codrut, stefanut si mara si cre` c-atit, sper sa nu fi sarit pe nimeni. ashe... salut gravidantele si duamnele cu cupii mici, felicia bine ati venit!
in italia fu bine da` prea scurt, sunt in urma rau cu somnu`, am muulte poze din pacate nu am avut timp sa incarc niciuna, sper s-o fac in seara asta.
revin, ca`ncepu frecusu`
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Salutare, n am murit nici noi, dar miercuri seara divortam, dupa care ieri am primit flori, parfumuri, baloane cu inimioare, alea-alea. Deci io nush ce sa mai zic. Cred ca`l bat pe al meu sot. Motivul divortului: o data pe luna tre` sa ma duca undeva, amu` s a nimerit iarasi la dentist, ca deh, tre` sa o luam si pe Giulik, asa k merem in formatie completa, si iarasi am asteptat 45 de minute. De aici, scandalul. Asa k, ink nu divortam, nu ne mutam in kirii.
Si io am vazut pozici, uram sanatati la toata lumea !
Nora - sper k v ati kefuit bine !
Carmen - uelcam bec, baga pozici cum poti ! Cum sunt tzucureii ?
Kim - lasaaa, si io nimerii numa freze de freze, dar creste ! Pupam pe Uka smecher nevoie-mare !
Lia - lasa mogaldeata in pace. Ai vazut ce mare si frumos e si Danut ??? Si tot nu era mancacios, stai linistita cu mititica !
Amironeanu - cum a fost la eco ?
Polux - nici un semn, nici o veste de la tine ???
AndreeaP - cum e sotul tau, ce mai face Pupi ?
Pako - ce mai face bubulinul, cum s a mai acomodat Andreea ?
Mitzura - ati avut o seara frumoasa ???
Rox - helpuieste ma again. Aveti Havrix pe stoc ? Stiu, sunt nesi, da` nu raman datoare !
Alice - undeee iejti ???
Roberta - hahaha, super tare faza de ieri cu pierdutul soacrei !
Cristalina - cum esti ?
DanaSpeel - cum mai e Ricardo , ia trecut tusea ???
Kro - nici o veste de la voi, ce fac fetele cucuiete ?
DoamnaBibi - pupam pe Bobo si va dorim sanatati, sper k esti bine si tu !
Vrabiutooo - unde ati zburat si voi ?
Gata k vin sefii ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
diana21 spune:
Buna, fetele...
Citind ce a scris Lia ma vad pe mine acu doi ani jumate...ce mai chin era pentru noi un bibe cu lapte...am tras cu ea, numai eu stiu! Si ce-am rezolvat cu insisteneta si cu obsesiile mele legate de mililitri bauti? Nimic! Ba chiar are si intoleranta la lactoza, o fi avut-o de mica si nu mi-am dat seama. Ea facea mai mereu scaune moi, dar nu multe, asa ca nu ma ingrijoram. Poate de aia nici nu a baut lapte cu pofta niciodata!
Lia, ascuta-ma, las-o in pace! Incearca sa vorbesti cu dr. si schimba-i laptele o perioada sa vezi...asta mica a mea rade acum Nanul fara lacoza. Il bea pe narasuflate si papa lapte cu cereale de trei ori pe zi. Vezi? Organismul ei reactioneaza, are lactoza, nu-i place, nu are, il bea ca orice copil normal. Plus ca lua in greutate greu, mult mai putin decat altii, mi se pare ca tot 500 pe luna in primele luni/
Oricum, un lucru e clar. N-o s-o faci sa bea tot laptele si mai des daca insisti si te stresezi. Iar ea nu va pati nimic, o sa vezi. Plus ca eu m-am lecuit sa ma mai iau duupa grafice, cantare si carti! Din cauza cartilor am ajuns sa intarc copilul la doua luni. Nu mi-am mai dat seama ca poate copilul meu are alt ritm si daca treceau patru ore (ca asa scria in carti, alaptat la cerere, dar nu mai tarziu de patru ore) si ea nu cerea, intram in panica, ea nu vroia sa pape atunci, iar eu ajungeam sa ma mulg si sa-i pun in biberon numai sa bea...Eh, eram tanara si fara experienta...dar data viitoare stiu. Nici a mea nu papa nimic de seara panal la 9, 10 a doua zi. Eu zic ca o sa fie ok, las-o in pace, las-o sa ceara ea. daca nu vrea nici asa, eu zic ca e o roblema leagte de tipul de lapte!
Bibi, salutari lui Bobo mic scump de la Ianca!
Mitzura, si io am stari din astea, ma regasec printre randurile tale...eu zic ce i-am zis si lu' soacra-mea odata, ca ma tot stresa sa-l astept cu masa pusa si zambitoare, ca barbatii pleaca daca nu ai grija de ei. Si mi-a sarit mustarul rau de tot atunci si i-am zis: "Si ce daca pleaca??? Ce, e singurul barbat de pe lume? Uite, asta-i buna...O fi Fat/Frumos din lacrima si io nu stiu...Daca pleaca, la revedere, nu se termina lumea cu el si nici io nu-s de lepadat! Si de ce nu m-ar astepta el cu masa pusa, ca nu inteleg? Mai ales ca vine si inaintea mea acasa de cele mai multe ori! Hi, hi, hi! Albise soacra-mea...
Olivia, nu mai gandi asa, eu cred tare mult in puterea autosugestiei si sugestiei! Gandind negativ, atragi energii negative in jurul tau.
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
alice2004 spune:
Buna dimineata, io-te-ma acilisha, Daria !!
Ajung ceva mai tirziu la birou, ca in Bucuresti nici nu mai stii pe unde sa o iei cu masina, asa de kko e circulatia ! Probabil ca in scurt timp ma intorc la venitu cu metroul, ca e mai fara de batai de cap, vremea vad ca se face frumoasa, vine primavaraaa, asa ca mersul pe jos o sa fie un deliciu, hahaha !!
Olivia, multumesc pentru raspuns !! 
Am sa incerc sa intreb la farmacie de ceea ce mi-ai spus, doar ca astia de paici se uita strimb la tine cind ceri hidrocortizon, de parca ai vrea sa il pui pe piine si sa il maninci la micu dejun
!! Am gasit totusi o farmacista care pare de treaba (mi-a dat si fasconal far de reteta, iupiii !!) asa ca poate am bafta ! Cit despre punctuletzul ciudat, asa am sa fac, oricum nu dadeam cu nimik ca nici eu una nu stiu cu ce anume ! Eu pe ale mele le-am lasat in pace si sint bine merci, dupa cum spuneam ! Aaaa, si stai linistita, mama, ce leucemie si alte vise negre iti faci tu acolo !? Acu eu una te inteleg, ca tin minte ca mai tinara fiind, pasiunea mea era sa citesc carti de medicina (ba odata ma pasiona un volum mare si gros de chirurgie) si de fiece data cind ma durea ceva imi imaginam ca am fel de fel de boli care mai de care mai nasoale !! Si pe Andrei l-am prins schiopatind acum ceva vreme, dar probabil ca ori a stat strimb, ori si-a sucit usor vreun ligament, ca i-a trecut fara de urmari si far de mers la medic - desigur, insa dupa enshpe mii de ginduri pesimiste mai ales din partea lui Florin !!
So, stai linistita, zic io, ca nu-i nik grav !! Sau meri la medicul lui si intreaba ... si ma bucur ca a trecut tusea de ambele parti si nu s-a lasat cu bubitze dupa antibiotic !!
Pentru constipatie, la noi functioneaza super perele crude ... cum maninca dastea, garantat merge la olita !! Pupici multi inca o data si asteptam vesti bune !!
Si multe
de la mine pentru voi !!
Noi sintem bine, in afara de una bucata durere de cap care iarasi ma chinuie (o fi de la vremea asta ??), asa ca ma duc sa bag ceva cofeina ! Nu inainte sa ma laud ca al meu copil cere olita cind vrea kk (eh, meritul lu taica-su, care nu mai poa de umflat in pene, hehe!), treaba care ma bucura enorm ! Mai ramine sa rezolvam si cu pipi si putem sa dam baiatul la insurat !!![]()
Gata, scrisei un roman ... o zi minunata va doresc !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete