Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Si LA MULTI ANI INDRAGOSTITILOR!
Si la noi plooua si e tare urat, eu sunt meteo-dependenta, asa ca am o stare . Ma mult, trebuie sa ajung urgent la banca, soacra mea umbla hai-hui de dimineata si eu stau cu ochii pe ceas sa o astept!
Dupa amiaza am runda 2 la un interviu, am fost si saptmanana trecuta dar n-am mai comentat nik, pentru ca-s fripta de vara trecuta, cand m-au testat daca va aduceti aminte 2 luni si am ramas cu ochii in soare la sfarsit...
ALICE-!
NORICEI- LA MULTI ANI fericiti impreuna si distractie maxima astazi! (parca si la noapte sunteti singurei, nu?)
OLIVIA, vorba Roxanei, vii in Romania si se rezolva cu tunsoarea! Si sanatate multa lui Uka, poate nu-i chiar psoriazis!
DOAMNA BIBI, sananate multa lui Bogdanel!
ANDREEA (P), pai sa-mi dai adresa ca ti-l trimit pe nenea la pachet
A propos de pachete, ca mi-am adus aminte- fetele din USA, va rog mult sa-mi spuneti daca stiti care e cea mai simpla metoda de a trimite in State un pachetel mic (am un medalion si un lantisor de argint pentru verisoara mea, care si-a luat din Romania acum 7 ani asa ceva si acum le-a pierdut si-i tare marcata, mai ales ca erau luate dintr-un loc de suflet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sa fiti iubite dragele
Si special pt dna Bibisor o inima mare

Dorsilia m-am tot gandit la ce ai scris. Sa stii ca un barbat nu-ti face declaratii d-astea de complezenta. Parerea mea e ca trebuie sa fii mai calma. Iti spun din experienta proprie ca si cand zicea consortu buna ziua imi facea draci Incearca sa te odihnesti, sa bagi magne B6 si sa te pui in pielea lui! Eu fara sa gandesc asa...mai pozitiv ajungeam la balamuc pt ca st abolut singura cu amandoua deci nu se pune problema sa iau o pauza nici macar de o ora pe zi. Eu in lokul tau as face consiliu de familie cu mama si soatza si le-as spune sa scuze eventualele iesiri si ca vb. mai incolo dupa ce-or trece hormonii Mie nu mi-au trecut inca da' tot mai sper.

Pretenu' lu Ioana..Respekt Cred ca da dependenta mare Dc ul mai ales aci printre dresuri, strampi si chiloti cu minecuta

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Olivia, multumesc mult de tot. Cum spuneau si fetele la noi ploua si este urat, asa ca dupa-amiza ne vom plimba prin frig si umezeala.
Ioana, sa stii ca i-am dat trei zile seara la culcare lapte cu galbenus si miere, cat a suportat ea de cald (m-a trimis de vreo trei ori inapoi ca laptele este fu-fu), dar imi este frica sa-i dau mai mult, este totusi cu galbenus crud, chiar daca eu torn lapte clocotit peste el.
Alice, uite o pentru tine. Sper sa treaca pasa rea!
Roberta, multa bafta la interviu!
IoanaF, bine ca v-a trecut febra! Si Stefi a visat azi noapte, pe Alba ca Zapada si ma ruga sa o iau in brate.

Nu v-am povestit, ca de acum 2 saptamani, de cand am stat cu ea acasa ne uitam la desene animate. Dar numai la Alba ca Zapada si la Bambi. Ii place tare mult de Bocanila si ca piticii se duc la servici (ca mami si tati) si ca Alba ca Zapada face curatenie (e tale muldal geamu), nu se sperie de Baba Cotoroanta. Eu deja m-am plictisit de ele, as vrea sa-i mai pun si alte desene, dar nu vrea, face scandal cand nu incepe desenul care trebuie.

Noi nu sarbatorim nici cum ziua de azi, nici macar nu iesim in oras, probabil ca vom trage o fuga in Metro ca a ramas Stefi fara pampersi. Aviz iesencelor care ies in oras, nu uitati sa va faceci rezerveri daca iesiti, nu de alta dar s-ar putea sa aveti surprize neplacute. Si sa nu uit, sa-i urez Norei casnicie frumoasa in continuare si multa fericire alaturi de familia ei!

Azi ma duc sa-l vad pe samburica, sper ca totul este ok si el/ea creste frumos!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDREA, bafta la echo!

Fetili, mi-am pierdut soacra! In mod normal, asta n-ar fi o veste rea, dar am multa treaba si nu mai vine, la mobil nu raspunde, ma gandesc ca se marita si nu stiu eu! Lasa ca vine maine socrul meu si o parasc... Vorba lui Matei "Bica, esti prinsa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alicechiar zilele trecute ma gandeam ca-s o norocoasa in privinta mamei,si mi-am dat seama ca din '91 de cand am plecat din Buzau a facut tot posibilul sa fie prezenta de ziua mea in fiecare an,asa ca un buchet de floricele pentru mami a mea!
AndreeaM sa ne spui cum a fost la ecografie!!!!Voi ce vreti baietel sau fetitza?Btw,de ce ai scris ieri euam notat constiincios in fiecare luna in caietzel,ce facea Maria si acum imi notez dar mai rar!
Si binei ai venit in clubul maniacilor cu desene,noi ne uitam de vreo 2 saptamani la "Barbie in Lacul Lebedelor" si ca bonus trebuie sa-l povestesc in fiecare seara!
Btw,cu ocazia zilei indragostitilor i-am transmis toate salutarile voastre, prietenului,poate-i ocupat azi si nu le ceteste

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by roberta04

ANDREA, bafta la echo!

Fetili, mi-am pierdut soacra! In mod normal, asta n-ar fi o veste rea, dar am multa treaba si nu mai vine, la mobil nu raspunde, ma gandesc ca se marita si nu stiu eu! Lasa ca vine maine socrul meu si o parasc... Vorba lui Matei "Bica, esti prinsa".

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Dai si de baut????

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumesc mult, gagici ! Ior za best !!
Andrea, bafta la echo !! Si chiar, ai vreo dorinta ?? Cu funditz sau fara sa fie ?? Numai vesti bune sa primesti azi !!
Roberta, nici macar nu te-am felicitat pentru scoala de soferi si pentru cit de fain arati in pozele pe care le-am vazut !!
Cit despre soacra, hahaha, de obicei nora e fericita cind aceasta dispare !! Io am patit-o asa odata cu mama - o asteptam sa vina pe la noi ca trebuia sa plecam si ea statea de vorba in statia de autobuz cu o alta tanti de alea-alea ... si uitase de ceas, odata s-a trezit si a intrebat-o pe respectiva "Da e noua ceasul ?", la care madama colega de conversatie i-a explicat ca noua fusese de mult, si uite asa mama a zburat catre noi (fireste ca a intirziat big time atunci !!). Apoi nu-ti face griji, ca apare si socrela ta cit de curind ! Zic io ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Cu mutra aferenta ca sa se inteleaga ce stare am....

Cred ca s-au cam dus pe apa sambetei planurile mele romantice. Tudor e iar bolnav (m-a chemat azi noapte sa-mi spuna ca are mucisori si are buba la gatut). Nu e rau, dar oricum mi-a pierit cheful de mers la restaurant. Macar sotul a fost dragut si mi-a adus un buchet de frezia de dimineata. Nici nu stiu ce ma deprima mai tare, starea lui sau vremea de afara, ca si la noi ploua si e super urat si si eu sunt meteo-dependenta. Offf...

Alice, imi pare rau ca nu te intelegi cu mama ta.

Olivia, lasa ca parul creste. Si eu m-am tuns ieri, cam scurt, ca nu prea mai am timp sa am grija de el. sanatate! Sper sa nu fie nimic serios la Uca!

Andrea, bafta la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ooooops, ca uitasem, pentru amandina mea Nora, LA MULTI ANI de V day, sa impliniti inca o mie impreuna si sa fiti la fel de fericiti amindoi !!
Mitzule, sanatate lui Tudor !! Iara venira mucii rai ?? Asa ce vorbeam si eu cu Florin, ca atit cit a fost vint si urit am tinut copilul in casa si tot a racit ... dar daca il mai scoteam si afara ?? Si pentru tine - de la noi toate, ca stiu ca sint in asentimentul tuturor fetelor - multe multe !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

La multi ani de ziua indragostitilor celor care va serbati...:)...noi nu...:)
Nora, la multi ani, sa fiti sanatosi si voiosi in continuare!

Are o colega prezentarea unui referat de dcotorat si eu sunt cu aranjatul fisierului asa ca am fost cam ocupata azi...

Noi suntem bine sanatosi, John s-a intors de pe unde a fost asa ca rasuflu usurata. Maria a fost cuminte, a dormit bine, n-am avut probleme decat la baie...Ca ii face numai John de foarte mult timp si a inceput sa zbiere cand a vazut ca pun eu apa si vreau sa o dezbrac...Asta a durat pana am bagat-o cu forta in cada, cand a dat de apa si de balaceala s-a calmat...:)

Mitzu, sanatate multa si sa treaca repede.
Olivia, pupam sa treaca supararea, lasa ca parul creste repede. Si sa nu fie nimic cu eczema...
In rest am uitat ce am citit...ma duc sa-i termin prezentarea ca acusi incepe!
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput