Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Wow, Andries, super adevarata faza cu pana !! Adevarul este ca la inceput si pe mine ma buseste risul, dar dupa aceea imi dau seama cit de mult tre sa ma controlez cind spun ceva prin casa !! Nu mai zic de ce ii spune copilului propriul tata - deunazi i-am cumparat lui Andrei un fotoliu de plastic si acum sta pe el si se uita la desenele lui, ei bine, am vrut sa ma asez si eu in el si fireste ca am primit observatie din partea proprietarului "Nuuu, mami, ala e al meu ! Tu nu stai in el !". "Dar de ce ?", intreb io suav si copilul meu raspunde la fel de candid "Pai tu te duci la bucatarie sa imi faci mie de mincare !" ... Nah, sa mai zici ceva dupa asta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDRIES, durere faza cu pana!!
GABRIELA, am vazut Ciufuliciul in rosu, ce serios e el cu prietena lui Mara, parca tocmai ii explica niste treburi de alea existentialiste!
ALICE, imi pare tare rau de faza cu mama ta, eu m-am impacat intotdeauna bine cu a mea si acum ma doare sufletul ca parca nu-l iubeste pe Matei atat cat as vrea eu, e si in varsta si nu are rabdare, dar simt ca o deranjez daca il las acolo in cazuri de extrema urgenta.
Azi am chemat-o sa stea o ora cu el, am fost la dentist, am o chestie nasoala cu care ma lupt de doua luni, si nici bine nu am intrat in casa ca a si fugit.Tot timpul motiveaza ca fetele surorii mele sunt singure acasa (iar ea le pune mancarea in farfurie si le spala si vasele), dar ele au 16 si 11 ani...
ROXI, nici eu nu cred in sarbatorile astea de imprumut, dar eu ma bucur si nu scap nici un prilej de iesit din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna

Nu am mai apucat sa citesc din urma, vad ca ati scris mult...
Bogdan a facut varicela (varsat de vant) cu toate ca a fost vaccinat...noroc ca a facut o forma usoara, n-a avut nici un fel de alte probleme in afara de bubite (si nici astea prea multe).
Am stat si eu cu inima stransa, ca n-am facut varicela cand am fost mica, dar vad ca am trecut cu bine peste...sper sa nu am surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...wow ce discutii filozofice pe aici!

Eu ieri nu am aparut pt ca noi am fost liberi..o alta sarbatoare
Simbata am tuns cupilul..in urlete..asa ca a iesit ca un soldatel...zici ca-i bun de dus..la scoala!
Luni aveam programre la tuns...coafeza nu a aparut..am plecat la fosta..care si ea lipsea..si atunci m-am tuns la cine s-a nimerit! Ce-a iesit nu va spun...arat ca o "tantin"(adica tanti)..imi plipseste doar sacosa de mers la piata!Eu oricum am probleme de juma de an cu caderea parului...asa ca tacimul este complet!Nici macar drepata nu-i la fel cu stinga!Asa ca am bocit pina acasa....Este frustrant sa traiesti in US..si sa constati ca nimeni nu stie sa
tunda , indiferent de natie!

Despre a te simti urita...eu zic ca fiecare barbat isi doreste sotie manechin..ai sa fim serioase! Important este sa te simti tu bine in pielea ta! Si eu nu ma simt..sint grasa..am 57 kg la 1.61...dar nici vointa momentan ..nu am!
Iar despre timp petrecut cu sotul ..eu sint o norocoasa..noi sintem 24 din 24 impreuna deci avem timp si de-o birfa!

Adela distractie placuta! Eu ca si Roxi..nu suport sarbatoarea asta..dar cred ca est emai mult un motiv de a iesi undeva in doi!
Robi arati super!!Mi-au placut si "titile"
Andrea tratamentul nu are nici o logica..si cred ca ti l-a dat ca sa nu pleci cu mana goala...au dambla medicii romani..sa nu pleci cum ai venit! Singurul medicamnet care poate ajuta in laringita este Prednisonul dar dor daca are dificultati de respiratie...altfel..Abur mult, scos copilul cind este rece si umed...respirat in frigider
Roxa cind plecati?
Nicole..frumosa camera....iar Moata o dulce..dar cu parul lung
Cristalin cit sinteti singure?
Vazut si pe Stefan...un dulce...Eu te-am mai intrebat..unde in Caraibe pleci?
Felicia ..hang in there Nu te pot ajuta mama sau soacra o perioada?
Lia.... eu credeam ca problemele cu sotul au disparut...Nu judeca ...situatii...acum...da-ti timp...
Daria tu ce mai zici?
Alice bine ai aparut..azi vroiam sa-ti scriu un mesaj!Imi pare tare rau..ca din cind in cind revine problema mamei..Eu zic sa te consolezi...si sa nu iei hotariri definitive. Sanatate ..la voi toti!

edit D-na Bibi..sanatate!
Andries...sinteti bestiali!
Ioana ..ti-a plecat amicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Apropo de ingrijoarari am uitat sa va spun...la tunsul lui Uka am descoperit o eczema f intinsa si ff urita pe piela capului,linga ureche...cred ca era ceva recent altfel nu-mi explic cum sa nu o fi vazut...INgrinjorarea mea ...este..daca este inceputul unui psoriazis? Daca ar fi aparut oriunde in alta parte ..nu m-as fi speriat asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roberta, super freza, nu mi-l recomanzi si mie pe stilistu' tau?:)
gabi, stefanutz s-a inaltat si mie mi se pare ca i s-a mai inchis parul la culoare. e tare chipes si asa barbatel langa prietena lui
va pupam

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata si de la noi.
Multumim de urarile de sanatate si se pare ca au avut efect. De ieri Alexandru nu a mai facut febra insa de dimineata la 4 urla ca vrea " PETITO" ( in traducere libera pepito).Norocul meu ca aveam acasa vreo 2 pachetele pe care i le luasem si nici nu se uitase la ele. Dar de, omul ce viseaza aia isi doreste si chiar primeste. Sper ca in zilele urmatoare sa nu se trezeasca si sa urle ca vrea vreun " Porsche" ca din ala nu pot avea nici ziua dar noaptea.
Va pup si sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
Olivia aoleu....iar marile coafeze din us? naspa. las ca veniti voi incoace. macar gasesti una ca lumea. despre eczema uscata....hm...chiar psoriazis?? daca e o simpla alergie? se descuameaza? plecam miercurea viitoare.
Ioana hihihihihi bine ca e ok Alex. auzi la ea, porsche. las ca se multumeste copilul acum si cu petito . bine ca ai avut!
Gabi e un dulce Stefan!si mor dupa el ca seamana leit cu tine
Robi sa iti fie de bine tunsoarea. si distractie placuta azi tuturor.
Cristal cum sunteti? cum mai doarme Maria?
Andries super tare Victor cu vocabularul lui de gradi.....
al meu are doua cuvinte noi pe care le adora: "prapad" si "nice" .
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza cucuietele
Olivia ne-ai lasat asa in suspans nu ne-ai pus si noua poze cu tunsoarea lui Uka si a ta?!!?Btwam patit-o si io odata da rau de tot,imi lasasem plete cu intentia de a-mi face niste zulufi rapitori pentru o ocazie si ies de la coafor tunsa scurt, scurt,am plans vreo 2 zile"Prietenul" cred ca este in zone,ceteste zilnic
Leeloo pupacim dragalasul de Stefan!!!Si distractie maxima in Caraibe!
IoanaF a mea cere orice vede in reclame...vreau si eu chipsuri vreau si eu chocapic,vreau danonino,ieri zice vreau bere,eu"mama numai barbatii beau bere,noi suntem fete si nu bem",sta se gandeste"atunci maine ma fac baietel sa beau si io bere"!
AndreeaM incearca pentru raguseala amestecul lapte cu miere si ou,cat suporta de caldutz, mie una mi-a priit ca ma chinuia o laringita de vreo 3 saptamani!
Btw,LA MULTI ANI SI SA FIM IUBITE DE SOTI SI COPII!!!!!
LA MULTI ANI NORICEILOR SI MULTI MULTI ANI IMPREUNA!!!DISTRACTIA PLACUTA AZI!!!
Nici noi nu prea suntem cu aceasta sarbatoare in schimb o folosim ca sa ne "amuzam" de exemplu iubitul meu mi-a facut cadou de dimineatza o inimioara luata din jucariile mandrei iar io i-am dat o pereche de boxeri cu un taur pe ei care zice"let's play"si distractia va continua toata ziua,sa vedem cum se va incheia
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare, gagici !
Aici in Bucuresti ploua nashpa inca de la primele ore ale diminetii si bineinteles circulatia pe drumurile patriei a devenit hell - again, daca mai era nevoie si de ploaie pentru asta !
Olivia, multumesc pentru ginduri ! Cit despre mama, io sint asa de trista incit nu stiu ce sa mai fac, noi doua nu am fost prietene bune niciodata, mereu am avut contre si dispute (verbale) de rezolvat, sintem firi tare incapatinate, ea mai ales, ca e berbeaca si face din treaba asta cu zodiile o odisee intreaga, zici ca ii guverneaza viata, asculta fiece zodiac de pe la toate emisiunile (mai ales ca acum are timp, fiind pensionara), ma rog, asta-i alta treaba ... ce vroiam sa spun este ca speram in sinea mea ca odata cu trecerea timpului sa devenim mai apropiate si acum ca aparuse si andrei, sa putem comunica mult mai usor, ca doar a fost asistenta pediatra vreme de 30 de ani si a crescut trei copiii !! Doar ca m-am inselat amarnic si de aici toata tragedia mea - ce naiba, doar e MAMA mea !! Care vine si imi spune cu lacrimi in ochi ca "bodaproste ca s-au rarit vizitele la voi, ca nu a mai fost nevoie sa vin !!"... acum spune si tu eu ce sa fac ?? Si asta nu este prima replica pe care mi-o da si care ma lasa cu gura cascata realmente ! Toata lumea imi spune sa imi vad de ale mele, sa las la o parte tristetea si sa ma bucur de ce am, pai eu ma bucur sincer, dar totusi, nu mi-o pot scoate din minte definitiv pe mama mea, oricite disensiuni am avea noi ! Si colac peste pupaza mai vine si al meu sotz care probabil enervat de toate cele, ma cadoristeste si el cu o replica demna de regnul barbatesc comun si care m-a intristat si mai tare (daca mai era lok !!).
Cam asta ... in mare ... de atunci ma tot doare capul si parca cineva mi-a tras pamintul de sub picioare ... am citi recent citeva rinduri intr-o carte si mi s-au parut interesante - "sint depasit, dar functionez !". Cam asa sint si eu !
GHata, ca v-am facut capul mare cit cuprinde !
O zi minunata va doresc !
Si pentru prietenul Ioanei - SALUTARI cit cuprinde !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput