Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

V-am citit, va dau mare dreptate in ceea ce ati spus. Noi incercam, macar dupa ce adoarme Stefi sa mai stam si noi un pic de vorba, din fericire Stefi doarme singura si noi dormim impreuna si tare bine ma simt cand adorm in bratele sotului, si noi ne certam ca prostii din nimic cand suntem obositi si stresati si mai tot timpul ne intrebam cand a crescut Stefi asa mare. Sora mea ma tot intreaba "ce facea Stefi la 3 luni?", "cu ce se juca", "cand a inceput sa se rostogoleasca" etc si eu nu stiu ce sa-i raspund pentru ca nu mai tin minte! Si nici nu mi-am notat. La poze ne uitam tot timpul, este si placerea ei sa se uite prin albumele foto si sa se vada mica (apoi se ridica pe varfuri si spune ca ea este mare).

Alice, bine ai revenit, te-am dat disparuta!
Roberta, iti vine tare bine noua culoare, iar Matei este un smecher si jumatate!
Nicole, frumoasa camera are Moata si o frizura super!
Adema, si Codrut a crescut, este un dulce si jumatate!
Daria, felicitari pentru kigolagramele pierdute!
Andries, multa putere iti doresc si ai dreptate cand spui ca nu poti ajuta un om cand nu vrea sa fie ajutat. Exact la fel este bunica mea, nu mai vrea nimic, mereu se intreaba de ce o mai tine Dumnezeu pe pamant. Incercam sa-i ridicam moralul, dar parca nimic nu are efect.

Acum sa revin la problemele mele. Stefi este ragusita. Am fost la dr. de familia, diagnostic de laringita acuta, tratament Peritol si Calciu lactic! Spuneti-mi si mie ce legatura are Peritolul si calciu cu laringita! Am inceput sa-i dau laptele si ceaiul mai calde si cu miere, dar nu stiu ce altceva as putea sa-i dau si e ragusita bine, toata ziua, nu numai dupa ce se trezeste din somn.

O zi frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Vad ca au avut ecou gandurile mele...

In spiritul celor spuse si gandite aseara, m-am hotarat: maine seara ma fac frumoasa si imi invit sotul la restaurant. Ca n-am mai iesit de vreun an cred, doar noi doi. As vrea sa-i fac si un mic cadou, dar nici n-am nici o idee, nici timp sa cumpar. Sper sa nu ma trateze cu refuz, ca e foarte ocupat in perioada asta. Va tin la curent in legatura cu ce s-a ales de initiativele mele romantice...

Felicia, pai tot asa e si la noi. Ma recunosc 100% in cele spuse de tine. Eu am ajutor cica, dar Tudor - ca o reactie produsa de gelozie - vrea numai cu mami. Chiar azi dimineta am avut iar o scena din asta: mara urla ca ii era foame, Tudor urla ca vrea sa-i dea numai mami de mancare, nu buni, deci urlau amandoi, soacra-mea sta neputincioasa, iar eu incercam sa-mi pastrez calmul.

Robi, arati foarte bine, eu nu vad nimic pe frunte...

Cristal, da, tot asa ma gandesc si eu, cand ma uit la ei, ce rau o sa-mi para dupa momentele astea cand erau bebelasi mici.

Alice, bine ai revenit!!
Lia,

Nicole, faina camera moatei! Chiar, cum doarme acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by roberta04

MONICA, si la noi e cu teveul,

mie Victor mi-a spus intr-o dimineata: "n-am timp sa ma uit la televizor ca trebuie sa merg la gradinita, de ce trebuie sa merg la gradinita? mami ...tu vezi ca n-am timp sa ma uit la televizor???"

m-am cocosat de ras... radeam in masina singura, ca la nebuni...

Andries

Si io-s impotriva teveului asa ca sta inchis cat ne jucam,si ascultam muzica si cantam,cutiutzele muzicale si alte alea,doar seara mai punem un desen de vreo juma de ora,iar la calculator este interzis!Btw de calculator,vine bona mea nervoasa din parc ca o mamica a facut-o naiva pe Maria, ca nu se joaca pe calc si al ei cupil sta cu orele si se joaca
Roberta vinde-mi pontul cu stilistl,mai ales daca-i tip bine

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZULE, bafta cu iesitul in oras, voi chiar aveti nevoie! (si parca nu numai voi)
Mie mi-a promis Petro saptamana trecuta ca maine mergem undeva, il intreb unde cu Matei dupa noi, el imi zice calm- "La o pizza aici, langa noi, sa manance copilul". No comment!
Sunt suparata ca trebuia sa mergem la munte in week-end, s-a contramandat, asa ca sigur voi avea musafiri si iar muncesc ca fraiera de ziua mea .
ANDREA, eu zic sa inlocuiesti peritolul cu Ketotifenul, la noi da rezultate bune, doar o jumatate de tableta seara, 2-3 zile, sau intreaba de Ketof sirop la farmacie. Sanatate multa!...si bravo tie pentru chestia cu dormitul, eu nici nu mai pot parca sa dorm cu Petro, ma deranjeaza, e prea mare (comparativ cu Matei ), am dormit doua nopti impreuna cat a stat soacra mea si eu am fugit pe o bucatica de coltar.
IOANA, am ratacit cartea de vizita a tipului (nu stiu daca e chiar frumos da'-i simpatic foc ), dar iti explic pe PM unde-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

amironeanu, incearca sa ii dai Homeovox. Este homeopat si indicat in laringita, raguseala etc.
leeloo, cand plecati in vacanta??
mitzura, sa aveti o seara frumoasa si sa te relaxezi!
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, Mitzule, bravos, asa imi placi !! Sa aveti o seara frumoasa si placuta si la cit mai multe de acest gen !
Adevarul este ca asa ceva ar trebui sa facem si noi doi - eu si Florin - ca tare bine ne-ar prinde ! Ca aminteati de cum vorbesc copiii, am constatat ca si Andrei incearca mereu sa ne acopere cind incercam sa purtam un dialog intre noi adultii - orice am spune intre noi nu exista sa nu ne disturbe si uneori credeti-ma ca tre sa ma opresc si sa trag aer in piept si eventual sa numar pina la zece ca simt ca imi sare creierul in aer !
Plus de asta tocma ce m-am certat cu a mea mama (again, of corz !) pe teme existentialiste (Olivia, !!), poate si de aceea am fost super trista si nu am mai scris aici, ca mi-am dat seama ce mare dezamagire traiesc, stiam ca eu si cu mama nu prea ne intelegem, dar de data asta chiar m-a scos din minti, am fost cit pe ce sa ii spun ca nu mai vreau sa o vad la noi in casa ever, dar m-am oprit ! Asa ca de lasat copilul cu cineva si mers la restaurant (sau oriunde altundeva) este cam exclus la noi, cel putin acum !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Adema
leeloo, cand plecati in vacanta??

Eu plec pe 1 martie si sotul vine acolo pe 4 martie - ne intoarcem pe 10 martie...

Eu pentru miine nu am programat nimic...cred ca mergem la marriott ca e cel mai aproape si ma pot duce si cu Stefan dupa mine...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Andries super tare Victor. daca n-are copilul timp sa se uite la TV.....asta precis de la voi a agatat-o expresia!
distractie placuta celor care ies maine....chiar si cu piticii. eu am o mare aversiune fata de aceasta "sarbatoare" asa ca nu fac nimic special.
Ioana si Patrick sare in pat de zici ca a inghitit arcul de la pix si a si cazut odata bineinteles....da' in mod absolut clar nu s-a lecuit. acum ii zic ca daca nu e atent o sa cada.....la care el, tzopaind in continuare: "Pati nu buf. auuuu! nu buf!"
Mitzu bravo pentru initiativa! gaseste un ceva mic, o fotografie cu voi 3 sau 4 si pune-o intr-o rama si gata cadoul! distractie placuta!
Alice imi pare rau ca ai avut schimbul astad e replici cu mama ta!
aaaa, si a propos de soti fotomodei...eu recunosc ca asta ma stimuleaza, ca al meu chiar e. deci ma simt (zic io ....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

dar pe aia cu pana mea v-am spus-o? mergeam pe podul grant spre miciurin si era un nene cu o rabla veche pe pod, facuse pana si schimba omul roata, n-am eu ce face si fara sa gandesc prea mult ii spun lui Victor: "uite Victor, nenea ala a facut pana" si el: "A facut pana in pana mea de prost!!"

ce sa mai comentez, nu poti sa sufli doua vorbe, parca e reportofon nu alta!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Rain - am vazut pozele - imi place mult noua camera (gata, e deja o camera de domnisoara!!) - dar moata imi placea mai mult cu plete...
Andries - super tare faza cu pana!!!

Am uitat sa va spun ca am facut si noi citeva poze duminica - le puteti viziona aici:
http://new.photos.yahoo.com/ggalatanu/album/576460762389491865

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput