Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza hai ca ma nerfatzi cu aratatul bine,te pomenesti ca ai nostrii barbati sunt niste fotomodele fara burti si inceputuri de chelie?!?Eu una nu m-as lega asa de tare de aspectul fizic ci mai degraba de lipsa de timp pentru intimitate in doi,odata cu venirea copiilor,chiar si numai pentru comunicare,dar vorba Roxanei vom avea timp peste vreo 12 ani
Btw,felicitatziuni Daria si tine-o tot asa!!!
Dorsilia cred ca ar fi bine daca ai putea invita la pranz un prieten de al lui Danutz cu care sa manance la masa(a mea este innebunita sa stea cu noi la masa si este fan mancat la restaurant)
Mitzu eu am o nepotica care si acum la 8 ani mananca doar cu cateva jucarii pe masa,asa ca io am interzis din star acest lucru!
Carmencita cum a fost in Italia???Asteptam poze!!
Schimbul trei,Olivia,Liliana sunteti OK???
De Alice nu stie nimeni nik?
Roberta din pacate nu stiu reteta,o sa-l pun pe bucatar sa o scrie,am detectat o umplutura de orez cu stafide si alte minunatii.Sanatate si asteptam poze cu schimbarea look-ului!!
Andries suntem alaturi de tine
Am vazut doi piticlonti superbi,smecherasul de Codrutz si Moatza care are un zambet tare,tare frumos!Btw,de testat salteaua, a mea a cazut ieri din pat facand tzopa,tzopa pe saltea,imi venea s-o bat si pe ea si pe bona cand am auzit,o intreb "unde te-ai lovit?",raspuns "la degetul mic de la piciorul asta"nu stiu cum a aterizat dar am urmarit-o ieri toata ziua, vaz ca n-are urmari,asa ca tzopaitul este delarat de ieri interzis prin lege!
Hai sa avem o zi buna de tot

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata tuturor!
roxanaz, nu ai de ce sa ne invidiezi...La noi nu a fost nici macar 1cm de zapada iarna asta! Poza aceeea este la partia din Bran, singurul loc si singura zi in care a aflat si Codrut ce-i cu zapada si ce e cu sania.In rest...la noi au inmugurit pomii, magnolia, hortensiile din gradina. Eu deja ma gandesc la vacanta la mare si ma gandesc ca ar trebui sa o devansam prin mai-iunie la caldurile care se preconizeaza...
La Codrut azi a aparut putina gajaiala si ceva mucisori.Are legatura cu vaccinul de ieri? Aveti idee???

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Stiu c-o sa ma cam certati si trageti de urechi, dar nu am disparut prea departe (de fapt eu vroiam in Australia,ca acolo e cald si bine !!), ci mi-am luat citeva zile de concediu si am spus "pas" calculatorului, ca nu ne mai intelegeam cu Andrei, toata ziulica ar fi stat cu ochii in desene !! Si in plus il luase o raceala, lunea trecuta mi-a facut temperatura inclusiv noaptea dinspre marti, l-am tinut pe antitermice, febra a trecut si a venit ceva tuse (am gonit-o si pasta cu stodal), iar la final au aparut mucii si trebuia sa am mereu la indemina o batista, ca venea omumik tipind prin toata casa "Maaaaaaami, am muuuuuuci !" . Nu stiu daca a luat raceala de la mine, ca eu am fost prima in linie ... oricum acum sintem cu totii ok (mie mi-a trecut mai repede, dupa fro doo frectii meseriase aplicate de hasbandu din dotare plus una folie de tussin forte).
Nu am reusit sa citesc din urma mare lucru, sper sa reusesc sa o9 fac azi, daca dovedesc trebile paici pe la job !!
Oricum, multe de la mine pentru Felicia, Lia si Mitzura, io una va admir sincer !! Si inca pentru cuvintele tale, Adela, recunosc ca ma regasesc 100% in ceea ce ai scris !
Ma duc sa trebaliuesc si sper sa mai revin azi !!
Pupici multi si mi-a fost dor de voi !!
O zi minunata va doresc, cu multa sanatate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
ALICE, bine ai revenit! Ne-ai lipsit!
CARMEN, gata cumatreala in Italia? Cum a fost?
NORICO, unde esti? Sa te parasc ca duminica erai domnisoara (adicalea fara cavalerii tai in dotare)la shoppinguri?
IOANA, m-ai uns pe suflet cu vorbele despre fotomodelele noastre cu burti (al meu nu are chelie dar burta e de gravid in 11 luni ).
Am reusit sa pun cateva pozici, inclusiv cu noua mea frizura,dar si cu Matei care-si baga mere in san, aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762383120055/photo/294928804230014740/9
O zi buna, eu sunt in zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Adema

La Codrut azi a aparut putina gajaiala si ceva mucisori.Are legatura cu vaccinul de ieri? Aveti idee???

Nu cred ca are nici o legatura cu vaccinul de ieri,de fapt mandra mea nu a avut nimik dupa el!Sanatate
Alice puteai mama, macar sa ne anunti ca esti in vacantza,bine ca sunteti ok!
Roberta,woaw,woaw,woaw, arati superb,moama da ce ten ai,super
Deci Noricica umbla singurica prin oras,ntz,ntz,ntz

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Si-o cafea sa taie greata...
Io's la slujba si ma odihnesc pen' ca suntem in format restrans, fara tati, asa ca nu-mi irosesc energia, o sa am nevoie de ea...:)))

Mitzu, pe mine m-au apucat nostalgiile dupa ce am citit...ma uit la poze de cand era Botoshu mic-mic. Cat de dor o sa-mi fie de burtica si de manutzele alea mici peste 2-3 ani...
Ca bine zici Roxi. Pe mine John a vrut sa ma linisteasca la nervii capului acum cateva zile...a zis ca ma invita la restaurant de Valentine's Day .... peste 4 ani!!!!
John ma calmeaza cand ma crizez cu "las' ca o sa plece ele la 16 ani la discoteca si n-o sa spuna nimic...sa te vad atunci ce faci cate o noapte intreaga!"...:)))
Alice, sanatate multa!
Adema, eu nu cred ca are legatura cu vaccinul propriu-zis, cel mult cu plimbarea pana la policlinica...
Roberta, sa-ti fie de bine, te prinde foarte bine!
Daria, felicitari...Ce ai cumparat ieri!?...:)))
Ioana Filipescu, sanatate multa si voua, vine ea si primavara...
Noi functionam numai cu teveu...orice activitate include televizorul cel putin la optionale. Asa ca mancatul se desfasoara evident tot mecanic la teveu. Absolut nesanatos, stiu...
Vazut poze cu pitici mici si frumosi.
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MONICA, si la noi e cu teveul, stiu si eu ca nu-i bine, dar altfel nu pot functiona si eu prin casa ( a se citi munci ca sclava pe plantatie) si nici nu-l pot convinge sa stea pe oala pana vine kk daca nu se uita la desene!De mancat, a mancat o perioada doar in bucatarie, acum isi duce un taburet (pe post de masa) in sufragerie la TV, isi cara singur scaunelul lui si acolo papam.
IOANA, saru'mana dar nu-i chiar asa, am o iritatie chiar urata pe frunte, porii dilatati la maxim, asta e!! Daca vrei sa-ti recomand un stilist super pe langa tine, cu mare placere! Eu am incercat, cred, toate saloanele din zona si nu numai si sunt tare fericita ca l-am gasit pe tipul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gabriela (roberta) am vazut noua ta freza, iti sta foarte bine, excelenta culoarea si te prinde de minume!!
Alte poze n-am vizionat inca.

Multumesc pentru gandurile bune, din pacate nu se mai poate face nimic, dupa primul AVC in ianuarie, acum in feb a mai facut 3 AVC uri mai mici, in serie, incet, incet ii mai moare o bucatica din creier, sunt atat de trista si mai ales furioasa pe aceasta situatie, de multe ori ma gandesc daca as fi putut face mai mult pentru ea, dar cum sa faci impotriva vointei ei? Cum sa duci un om la doctor, daca el nu vrea, cum sa il scoti din casa, daca el iti spune "saptamana viitoare" totusi nu poti sa lucrezi impotriva vointei lui, chiar si saptamana trecuta i-a spus sotului meu ca ea nu vrea la spital, vrea la cimitir ... inca era constienta...acum nu mai este si stam si ne uitam la ea si nu avem ce sa ii facem, e o agonie atat de lunga...

Am citit ieri seara filozofia Mitzurei despre viata de familie si momentele de bucurie alaturi de copii, eu am simtit cel mai acut aceasta problema cand avea Vic trei luni si eu mi-am reinceput jobul si practic constatam la sfarsit de saptamana ca a mai crescut un pic, ca a mai invatat ceva, ca gangure altfel, dar eu nu fusesem prima persoana care sa ii auda un gangurit "altfel" si-mi era ciuda dar ce puteam sa fac?

Iar la capitolul momente intime surprinse de copil, cred ca eu si sotul suntem campioni, pana acum juma de an mai era cum mai era, ca-l culcam si noi credeam ca doarme la el in camera si ne pomeneam cu el peste noi, dar era mic, nu pricepea nimic...acum ce sa-i spun? Trebuie sa faci un efort, eu prefer sa las un maldar de vase nespalate in bucatarie, dar sa stau macar o jumatate de ora cu al meu la taclale sau altceva, da-le dracu de vase, firimituri si mai stiu eu ce...de multe ori cand plec dimineata la mine acasa zici ca au trecut turcii, dar asta este. Pana la urma fiziologia isi spune cuvantul, suntem oameni si avem nevoie de timp pentru noi, daca nu-i dau din timpul meu cum il pot eu acuza ca se uita dupa alte femei? Nu pot sa dau copilului 100% din atentia mea si sa-mi nefericesc partenerul, trebuie sa am in cap ideea ca mai bine o familie in ansamblu fericita decat un copil super ingrijit si alintat si un sot nervos. Asa ca ... ce sa spun, nici eu nu am descoperit reteta ideala, dar din tot ce pot eu sa ofer incerc sa ofer fiecaruia in mod egal, si mai ales sa am pretentii de la ei in mod egal...nu poti numai tu mama familiei sa oferi in stanga si in dreapta si ei sa stea lejeri la calculator si la televizor...vorba aia, si frumoasa si laptoasa si devreme acasa...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roberta04

MONICA, si la noi e cu teveul,

mie Victor mi-a spus intr-o dimineata: "n-am timp sa ma uit la televizor ca trebuie sa merg la gradinita, de ce trebuie sa merg la gradinita? mami ...tu vezi ca n-am timp sa ma uit la televizor???"

m-am cocosat de ras... radeam in masina singura, ca la nebuni...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mda, si noi tot cu TV-ul dar nu orice program ci reclame sau animal planet...incerc sa-i dau mincare fara, dar deschide gura o data dupa care imi arata sa dau drumul la tv si ma conformez, ce sa fac... Macar sta cuminte pe scaunel, la masa, desi cu ochii la reclame...

Cit despre momentele intime - evident si la noi sunt pe apucate si cam rare si sotul ma acuza, mai in gluma, mai in serios, ca se duce dupa alta, mai doritoare - dar sper eu sa-mi scot "pirleala" cit ne ducem in Caraibe ca vom fi numai noi! Nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi in cazul in care va mai veni un bebe...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput