Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am citit ce au scris proaspetele mamici...Deci sa ma bucur de burtica, or sa vina vremuri grele...:)))

Olivia, sanatate multa!
Andreea, va urez sa nu se mai intample. I-a cazut ceva greu la stomac...
Ioana, tare frumos arata specialitatile alea...sa spui reteta de rulada...:)))

Noi suntem bine sanatoase si voioase (inclusiv John...) cu toate ca in weekend a fost razgaiala si miorlaiala la maxim...si un pic de vomitaturi dar pe vegetatia din fatza blocului, as aca nu se pune...). Vineri si sambata s-a agitat toata noaptea asa ca John s-a trezit cu ganduri razboinice...Ca trebe sa-i scoatem rasfatul din cap, sa o lasam sa planga...sa ii facem nu-stiu-ce. Ce face privarea de somn din oamenii neobisnuiti cu asa ceva...:)
Azi se iubeau ca la inceput, ca doar l-a lasat sa doarma toata noaptea (cu exceptia unui cap in nas, care nu s-a lasat cu semne ...:))

Sambata cand am iesit afara mi-am dat cu parfum si Maria a fost tare incantata, ma amusina..."mmm, mi'ioase" intreb "vrei si tu!?" "nu, nu"..se gandeste ea..."da-mi sticutza"...ii dau, o studiaza, si da verdictul..."tzuica"...Concluzia a fost "mami mi'ioase a tzuica!"
Noroc ca nu ne-am intalnit cu multa lume cunoscuta, ca se si lauda la toata lumea pe strada cum mi'ioase muma-sa a tzuica...:))))

Aaa...si are "doi picioaie!"...(si "doi unghii", dar aici mai trebe lucrat...:)))

Azi trebuia sa ma duc la ecografie, cred ca pe asta o sar...
O sa am cateva zile pline, a murit bunica lui John si se duce la inmormantare. Problema e ca nu sofeaza asa ca nu poate sa ia masina si o sa se cam plimbe pe drumuri, nu poate sa vina repede acasa. Dar m-oi descurca eu cu Maria 2 zile.

O zi frumoasa la toata lumea.
Aliceee, suntetzi bine!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata! Cam slaba activitatea in weekend- cred ca toata lumea s-a bucurat de vremea frumoasa de afara...
Si noi am iesit la plimbare - dar tocmai ce ne-a luat o mica
(sper eu!) raceala - Stefan s-a sculat duminica cu nasul infundat si mi-a si tusit, asa ca l-am trecut pe sirop de tuse si osscillo - dar ieri, de caldura, nu a mai vrut caciula pe cap - dupa ce si-a scos-o si trintit-o de vreo 3 ori, am renuntat si am lasat copilul in capul gol...mama inconstienta ce sunt, dar ce sa-i fac??

In rest suntem ok, eu la birou ma pregatesc de o sedinta importanta la sfirsit de saptamina, el cu buni - banuiesc ca deja la plimbare...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare tuturor si muuulta sanatate !
Ma`nerfatzi cu we fain .. la noi a plouat urat de tot. Si amu` ploua ...

Pako - pupam cumintenia de baiat ! Sa pui poze cu frumosii tai, da ?
Lia - succes in continuare, imi pari optimista, sa stii, felicitari !
Kim - sanatate muuulta !
Leeloo - spor la munci !
Cristal - mergi sau nu la ecograf, ca io n am inteles !
AndreeaP - sanatate multa lui Pupi , si zile si seri fara incidente!

Noi s`tem foarte bine. Io`s cu moralul mai sus si asta ma face sa vad trebile in roz Ieri m am cerat cu mandra la metro k ea vroia hainde de pat roz, iar io mov. Cum s`tem doo capoase, ea a cedat si s a multumit cu ala mov, iar maine mergem sa le luam si pe cele roz, k le merita

Saptamana faina tuturor !

Haideti sa semnati condicaaaaaaaaaaaaa !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Si noi suntem bine, in principiu, adica Stefi este mai bine, dar ragusita (fara nimic altceva), iar eu ma lupt cu greata, mai ales seara.

V-am citit, dar pe sarite, vreau sa le urez Liei si Feliciei crestere usoara si cit mai putine probleme.
Andreea, pupacim burtica lui Pupi, sper ca si-a revenit intre timp.
Olivia, dar si voi o trageti cu racelile nu gluma. Stefi a luat 7 zile de Augmentin, dar acum este ragusita si sunt curioasa cand va incepe nasul sa curga, mai ales ca de azi am reinceput cresa. Dar nu mai este mult si vine primavara si scapam de muci (ma consolez singura)
Daria, bine ca a mai urcat moralul, care e solutia salvatoare? Si eu am moralalul cam scazut in ultima vreme, sper sa imi revin.
Cristalina, va doresc 2 zile usoare si Maria sa fie un model de cumintenie.
Gabriela, sper sa fie numai un inceput de raceala la Stefan si sa ii treaca repede.
Roxana, poze de la vizita la animale nu aveti?
Ioana, dar tati vostru este chiar maestru bucatar!

O saptamana buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - pupici la burtika ! Si Stefaniei sa fie bine !
Si lui Stefanut sa nu fie nici o problema !
Deci secretul nu e secret: la inceput de an aveam 85 de kile, deh, amandine, alea-alea, iar azi dimineata am 74 de kile. De asta ma simt mult mai bine !
Aaa, iar azi e zi de salar, tanananaaa, asa k chiuelsc 3 ore sa cumpar una alta pt Giulia, casa, sot.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bravo fetelor cu un week end frumos, eu am avut unul mai putin bun, adica bunica e foarte rau si din pacate asteptam inevitabilul...imi e asa o ciuda pe ea ca nu a vrut deloc sa se lupte, sa traga de ea, sa se miste, sa iasa din casa... ar fi putut sa o mai duca inca 4 sau 5 ani...dar asa...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries...imi pare tare rau....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries imi pare tare rau pentru tine si pentru bunica ta. suntem alaturi de tine.
Daria wow, multe felicitari! ai intr-adevar ce sarbatori!
Ioana nu avem poze.....nu prea mai facem in ultimul timp, ne-a iesit din obisnuinta cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Raportam ca am venit de la vaccin si ca am avut un copil cuminte- singurul care nu a plans deloc-deloc! Sper sa nu apara nici febra si nici dureri la piciorus!
M-am invrednicit si am pus cateva poze-putine- pe site:
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Va pupam si dorim insanatosire bolnaviorilor si vomitaciosilor!
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna ziua tuturor!
Eu sunt tare suparata ca de vineri alexandru a inceput sa faca febra foarte mare, vineri m-au chemat de la cresa sa il iau ca are febra.Din nou are rosu in gat si ne chinuim cu vomitat, cu chin de luat pastile si etc.Dupa un week-end de cosmar azi de dimineata a facut din nou febra. Nu stiu ce sa mai zic. Vad ca nu sunt singura.Insa m-am saturat sa tot il vad bolnav si lipsit de vaga.
Am mai mers si la un alt medic sa il vada astazi care mi-a confirmattot ceea ce mi se spusese ceva. are probabil o sensibilitate la gat. oricum ma simt la capatul puterilor, descurajata si asteptand cu disperare primavara ,
Va pup si iertati-ma ca m-am descarcat la voi. Simteam nevoia.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput