Piticlonti de iulie - august 2004 (212)
Raspunsuri - Pagina 17
roberta04 spune:
DARIA, in general si eu il linistesc repede, si azi l-am luat in brate, i-am aratat copii, porumbei, catei,i-am cumparat tot ce-a vrut, a luat o gura de banana si a aruncat-o, mi-a trantit plasa cu iaurturi, il intrebam ce are, daca il doare ceva si el plangea si mai tare. Si cand a inceput sa se dea cu fundul de pamant si sa urle ca el plange pentru ca asa vrea, mi-am iesit din minti ...
roxanaz spune:
aoleu Robi biata de tine. bine ca a trecut totul....recunosc ca si pe mine ma iau niste valuri de nervi cand face Pat asa fara absolut nici un rost....imi vine sa mor.
Cristal esti de coma cu cosmetica. bine ca a reusit macar sa te relaxeze.
cristalina spune:
Ma duc sa pazesc Botoshu' cat doarme. Weekend placut la toata lumea si sanatate maxima!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Este 2 si de azi dimineata to vreau sa scriu si mereu intervine ceva..
Ieri in urma telefoanelor mele insistente...ureltelor si amenintarilor (nu credeam ca si aici este nevoi ede asa ceva!)..am capat antibioticul dorint..chiar fara sa ma mai prezint la dr (unde nu ar fi putut sa ma vada nici un dr..pina luni...
)...L-am trecut si pe Uka pe Augumentin. Sa ne tineti pumnii...sa nu faca urticarie! In rest sirop cu codeina si Osscilococcinum...Amindoi!...a...si azi ma doare in git..din nou...nu stiu daca sa pling..sau sa rid..parca eu merg la cresa ![]()
Ioana dar cum ai aflat de pretenul acela? Maria este bestiala...ma repet!
De Ivan de la Iesi...nici nu mai pot comenta....
Monica tare bine este sa iesi pe usa casei si sa intri pe usa jobului..cunosc senzatia!
Bine faci cu Maria..si uite cum face fata propozitii!!!
Daria tu cu ce te mai lauzi?
Robi...apoi faze din astea ..la noi sint macar o data la 2 zile...![]()
Cam multe absente.....
Dorsilia spune:
salutare!
Felicia, pupam pe amandoi, stai linistita, se rezolva ele toate, bine ca Liviu papa si n-are colici. Avem si noi destule pe cap, cititi la parintii intreaba daca nu credeti, si aia e doar o parte.
io acum sunt intre doua halte, ca rapidul, deci, desi am citit vreo 2 -3 pagini din acest capitol, va dau un reply mai pe dupamasa cand sper sa ma trag la depou un piculet macar....
sanatate tuturor !
Dorsilia spune:
Mitzu, hai ca am cetit:
- Danut zbiara cand sa discut si eu ceva cu taicasu, sau si zbiara si ne trage de maini sa ne care la joaca fie pe amandoi, fie macar pe unul. Nu tolereaza sa ne auda discutand decat maxim 5 minute. Musafiri avem parintii pretenilor lui, dar atunci zbiara mai putin ca e ocupat cu pretenii.
- imunizare cu oscillo, si vitamina C, ascovit cu aroma de struguri sau de coacaze, doar astea le accepta pana acum. cumpar in curand si imunogrip junior, de la plantextract, ca e natural, doar din balarii si tre sa fie bun la ceva, cred eu. de cand cu cea mica ar linge din toate sticlutele cate ceva, deci cred ca am scapat de stresul administrarii siropurilor, ori de care ar fi ele, doamne fereste totusi de antibiotice
- obsrv si eu ca Dan are nevoie de socializare, dar daca ai timp sa citesti la parintii intreaba...vei vedea ca la el inca exista niste obstacole de adaptare si poate ca psiholog ma ajuti cu vreo idee
asta scrisam cu o mana, ca aIlalta e ocupata cu Dea, care zbeara si ea de m-a asurzit, dac-o las jos. m-a fentat, i-am adus lapte dar nu vrea, scuipa, ceai idem, schimbata e, colici nu are, dar are un moft in fund, ce-o impiedica sa doarma in patut...oare deja s-a prins sa ma smechereasca sau e o faza doar?
sanatate inca o data lui Ric, Uka, Stefi, Tudorel, tuturor mamicilor
philip spune:
daca scriam aseara, eram intr-o forma mai buna si mesajul mai optimist, acu-s cam fleasca, pupi s-a trezit la 4 juma urland si vomand, bucati intregi de mancare si nu era ce-i dadusem eu la cina, logic, era pranzul inca nedigerat. l-am luat in pat cu doi si ne-a mai tras-o de 2 ori, el a adormit, eu nu puteam in mirosul imbietor. eiiii, fetele care le trageti cu astea, acu vad si eu cum e. acu mi-a fost frica sa-i dau papa, i-am dat niste cereale fara lapte dar nu vrea sa le atinga si niste lichid de rehidratare. mi-arata ca-l doare burtica. acu se uita la pooh, dar parca mi-a transmis mie durerea, eu spal la asternuturi...
philip
&andreea
pako spune:
buna seara
...ii dau sa suga la sanul stang si cu dreapta scriu...
noi inca nuavem probleme....nu colici, nu planset noaptea....ii place sa stea la sanul meu si sa-mi suzeteze sfarcul.Suzeta nu vrea s-o accepte...i-am luat de la nuk d-aia ortodontica, incerc si cu d-aialalta cu forma rotunda ca altfel nu se dezlipeste de mine.
Cand il plimb prin casa Andreea incepe sa tipe si sa planga ca vrea si ea sa fie luata in brate ca bb....si taica-su tr. sa se conformeze.
olivia, multa sanatate...sunt datoare cu un raspuns...imi fac io timp...
roxana,ma tot tin sa-ti spun...am gasit vaccinul infanrix IPV Hib, infanrix hexa nu se mai importa...asta continea si pentru hepatita B....asa ca il fac pe primul.Andreea deja a facut 4 dozari pt. hep.B...e de ajuns.L-am gasit in bucuresti, adus pe comanda...
roxanaz spune:
buna dimineata
nu-mi vin sa cred ca liniste pe week end-ul asta. noroc cu mamicile
Olivia pupici si sanatate multa. hehehehe deci merge faza cu tipatul....si acolo. bine ca aveti totusi antibiotic acum!
Felicia bine ca ati gasit vaccinul. Liviu se pare ca e tare cuminteeel! sa o tina tot asa!
Andreea imi pare rau de patania voastra....a mancat ceva ce nu i-a picat bine...ori cu pofta prea mare. sper ca sunteti ok acum.
noi am avut un week end frumos, ieri au fost 18 grade si am fost la microrezervatia cu animalute....Patrick a fost in extaz.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,Cristalinoooo nu ceti ce a scris Lia si Felicia!!!![]()
Felicia si pe mine ma suzeta mandra si nici ca n-a vrut sa ia nici o suzeta, cumparasem de toate felurile si le scuipa de mama focului. Simpatica faza cu Andreea, deci aveti doi bebelusi![]()
Olivia mooamaaa cate trebuie sa faceti pentru un antibiotic si noi ne plangem ca dau doctorii asa de usor antibiotice la noi
Sper ca v-ati revenit!!

AndreeaP "distractie" nu gluma,sanatate multa si lui Pupi!
Liliana cum te mai simti???
Noi am avut un week-end normal,am stat mai mult pe afara cu bicicleta asa ca eu am febra musculara la mana dreapta de la tras desi mandra pedaleaza dar nu are inca fortza necesara!Sotiorul meu a avut vreo suta de meciuri de rugby de vizionat dar ca sa-si spele pacatele a gatit el
asa ca mai tarziu am sa va pun o poza cu una din specialitatile lui.In alta ordine de idei,continuam munca de lamurire pentru primirea in pat si a lui tati dar nu prea avem sanse,o intreb ce te deranjeaza daca sta si tati?,raspuns "galagiaaa"
,io continui"care galagie ca nu aud nimik",raspuns"face galagie cand inchide ochii"![]()
Hai sa avem o saptamana buna si usoara
Edit ca mai pusei ceva pozici,cu delicateste si mandra in 3 culori:))
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762388353668/photo/294928804228202936/21
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele