Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Vazut pe Ivan de la Ieshi - tare frumoasa poza! Nora ! Am inteles acum cu furtul...adevarul este ca trebuie sa faca acel calcul lunar... Eu aveam alte probleme cu respectivele repartitoare - de fapt cred ca eram singura din bloc care declaram unitatile reale (ca la noi atit au fost de prosti incit au facut contractul in asa fel incit firma respectiva nu facea nimic decit calculele, de declarat declaram noi personal, fara vreo posibilitate de control...) asa incit am platit si 6 milioane caldura anul trecut! Acum macar m-am luptat si mi-am pus centrala si nu mai nicio treaba!
Roberta - nasol cu dintii - sper sa se rezolve cu bine!
Pako - bine ati venit acasa si sa va traiasca grasunelul de Liviu! Lasa ingrijorarile ca ai sa vezi ca totul va fi bine!

Eu am inceput sa-i dau lui Stefan Vit B complex (sirop) si ascolecitina - eu imi faceam griji cu ultima, insa aceasta arata ca are gust de ciocolata, asa ca fiu-meu si-o indeasa cu ambele miini in gura si o maninca cit ai clipi !

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi uite aici: Montignac - ce mancam azi?.
eu am 5 kg target....am dat doar 1 si ceva jos...deci mai am cale lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

"...de ce suntem fetitze"...hehehe...tare!

Felicia, sa va traiasca voinicelul. Cred ca erai plina de griji la iesirea din spital...oricat ar fi de rezolvabile problemele tot e greu. Sanatate multa si refacere rapida!
Olivia, sanatate multa! Noi stam vis-a-vis de institut...:)...tare comod, am cautat de ne-au sarit capacele apartament mare aici ca nu voiam sa stam in bucuresti...:)
Andreea-philip, un weekend odihnitor sa aveti.
Roxi, felicitari pentru kg date jos.
Roberta, sa treaca problemele cu dintii repede!

Aia cu dublul inaltimii de la doi ani nu e valabila. Noi eram "de-o seama" cu Giulia, 96-97cm...nu se face Maria baschetbalista sigur, ca si eu tot asa naltaroaga eram si acum am decat 1.65...:)

Noi am avut circ az'noapte, o ora de urlete disperate, a inceput de nevoie sa faca propozitii adevarate "te 'og fumos du-ma a mamiiiii!"
Io stateam pe marginea patului si-mi muscam pumnii...ziceai ca o schingiuie. Dar nu am ce sa fac...si asa fara sa stau cu ea durerile mele vad ca nu vor sa treaca de tot...
Dimineata era in mare love cu John, stateau tolaniti in sufragerie la desene si ii mangaia burta "mai mai, uite bebe!" A incercat sa-i spuna taica-su ca's numa' sunci dar concluzia finala a fost tot ca e bebe acolo...

Aseara a fost simpatica, imi facea inventarul sa vada daca sunt intreaga (are momente dina stea, ma pune sa deschid gura, sa vada limba si dintii, imi numara degetele...) si a vazut iar oja..."hai, du-te spala-te!"...De nu m-am sapunit o gramada sa fie ea sigura ca nu se ia....:))))

Peste o ora ma duc la cosmetica, atunci am gasit loc...parca vad ca vin buboasa de acolo...:)))
O zi frumaosa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Al meu ieri seara m-a spart, a scos nu perle, ci o gramada de prostii, ca de exemplu: "mancati-as putza!" (i se adresa tatalui) sau "eu am un motoras aici!" (si arata la testicole... in fine ...ne-a lasat cu gura cascata, nu stiu de unde a putut sa invete asa ceva. Tare ma tem ca "fratele Razu" e responsabil de acest vocabular "imbogatit".

Mihaela (Biluta28) iti scriu pe PM ce am acasa pt bb.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut vecinelele frumusele foc si tortul yami-yami! Ioana, ce subtirica esti!!
ROXI, merci, acum ma informez!
Eu m-am decis si am sunat la o scoala de soferi, sperca de pe 19 incep cursurile, sa fac si eu ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

pai ce cautam pe pagina 2? .... parca a venit primavara, toata lumea are treaba...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am terminat orarul,yupii,yupii,pot intra si io in vacantza...pana luni!
Roberta nu-s asa de subtirica,mai am neshte sunculitze pe ici pe colo,dar nu am energia necesara sa le dau jos,imi propun in fiecare luna sa ma apuc de gimnastica
Cristalina cunoastem "circul",io una nu rezist si fac naveta la linistit cupil,aseara tacsu negocia cu ea sa-l primeasca in dormitor ca doarme pe jos,da' numa' sa-l primeascafara nici o sansa!
Olivia multa sanatate si insanatosire grabnica pentru toata lumea!!!!
Chiar,de Alice nu stie nimeni nimic??
Norricico repara-ti spatele mai repede ca se apropie ziua de 14,btw v-ati hotarat unde o sa mergeti??

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am reusit sa ajung la dentist, cred ca aveau un control, ceva, ca nu stia o tanti cum sa ma linisteasca, spunandu-mi ca:"Se rezolva, nu va impacientati ca se mai intampla". tara lui Papura-Voda, pe cuvant!!! Dar m-a programat maine dimineata, poate nu-mi taie limba cu freza...
In schimb, vreau sa ma plang ca, pentru prima data de cand sunt mama, mi-am pierdut cumpatul pe strada urat de tot. Suparat ca l-am luat de la Willy Fog, dl. Matei mi-a facut niste crize de nervi la banca, unde nu am reusit din cauza lui sa platesc facturile la telefoane , apoi pe strada si la doctor, de l-am luat la bataie pe strada si mergeam prin fata blocului plangand amandoi. Efectiv m-am panicat, se izbea pe jos si urla parca il taia cineva, nu reuseam sa-l aduc acasa. L-am luat in brate si se zbatea de era sa cadem amandoi.
Ajuns acasa, m-a strans in brate si mi-a zis foarte senin "Scuze, mami, hai la desene".
Ati patit asa ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am fost la cosmetica...dupa cum va ziceam, mie mi se intampla lucruri!

Ma luara durerile nenorocite pe masa aleia, era saraca galbena la fatza cand am plecat....hahaha
A fost frumos, ma asezasem bine, relaxata, mi-a pus aparatul de aburi...si am intepenit. Noroc ca io umblu cu pastilele dupa mine si ma reparai in f'o 10 minute. Era sireaca o domnisoara de 40 de kile cu tot cu cizme, ce sa poata sa ma ridice de pe masa...
Dar i-am zis, io am ajuns aici, nu plec decat cu tratamentul facut ca sigur a doua oara nu mai vin!
Circ...:)))
Ma luase cu "nu stiu cat v-a relaxat masajul asa, pe scaun" ...Duduitza, si daca stateam in cap ma relaxam ...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - cred ca s a speriat gagica aia de numa`numa`. Important e ca esti relaxata si mumoasa
Roberta - io m am documentat si am si patit o cu mandra. Am luat o in brate si am strans o tare-tare si ii spuneam ca o iubesc mult si o rugam sa mi spuna ce are. Se calma in 1-2 minute, dupa care se lasa pe umerii mei si asa veneam acasa.
In cazuri mai simple ii spun sa zbiere mai tare, ca vacile. Asta cu vacile o sensibilizeaza enorm de mult si mi zice ca ea e "fetita isteaza,iscusita si cu oki verzi minunati su nu vaca". Pana zice ea astea, s a si calmat

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput