Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 27
megbeng spune:
quote:
Originally posted by marinar
Aelita aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu: dr astia nu au facut aceeasi scoala??? bine ca ne aveam una pe alta si ne mai sfatuim ca astia ar fi in stare sa ne nenoroceasca copiii!!!
sa stii ca si in facultate, inveti unele chestii diferite in functie de clinica in care esti..depinde de profesor..fiecare cu orgoliul lui si cu scoala lui..ce stie in final un student care a facut pediatrie la grigore alexandrescu, de ex, e nitel diferit de ce stie cel care a facut la IOMC sau budimex..e al naibii de frustrant, asa e, pentru ca nu stii apoi ce sa recomanzi. solutia cea mai isteata in cazul asta e sa mergi pe carti si ghiduri straine, doar ca asa o sa ai idei diferite de colegii romani..in fine, e complicat si naspa rau..iata unul din motivele principale pentru care nu am ales pediatria
messa, frumos povestit!!

pipilache, monykkk , felicitari, mamiciloooor!

vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Maryela spune:
Si bebe meu mananca la fel, din 2 in 2 ore, si daca ar fi dupa el ar mai manca si intre...
Noi ii dam ceai Baby Drink in astea 2 ore fiindca altfel nu ne-am intelege cu el...La fel face si noaptea...Sper sa nu-l constipe ceiutul.Si mai avem o problema; dupa ce mancam vomitam tare rau, probabil ca si de asta ne e foame asa de repede...Offffff, sa crestem si noi mai repede...
Fetelor am si eu o rugaminte la voi; am vrea sa mai cumparam cateva biberoane si tetine, dat fiind ca productia de lapte a lui mami e in vertiginoasa scadere. Spuneti-ne va rog care or fi mai bune, din experienta voastra.
Va multumesc tare mult.
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by gio
felicitari monyk si pitilache!!!
deci si cu completare tot apeleaza la varianta suzeta; iar euoiau in pat cu noi, ca altfel urla...si vine copilul nr 1 ca plange bb si tot asa. circ...
Mamix2 cu Taisia&Toria
la fel, si la noi vine ianis ca nu poate sa doarma, ca plange marc, etc.
asa ca tati s-a mutat temporar pe canapeaua din camera lui ianis si chiar daca ianis il mai aude noaptea pe marc - 1-2 dati pe noapte nu se mai ridica din pat, doar comenteaza si se culca la loc...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
loremunteanu spune:
Neata!
Monikk, in sfarsit a iesit si puiutul tau! Felicitari! 

Pitilache, felicitari si tie! 

Sa va refaceti repede si sa ajungeti acasa cu bebicii vostrii, la fel de repede!
Aventura, te asteptam cu detalii, pozici... 
Noi suntem bine, tot 2 in 1... Nici urma ca s-ar lasa cu nascare ceva...
Marina, da-mi un semn pe mess, cand ai timp...
Loredana
40fix
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
eli1977 spune:
gata, acum am citit tot..
fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva..de la un timp bebe al meu cand il pun la supt nu mai pune ventuza si trage, cum facea, el se joaca.Ia sanul, ii da drumul, se repede iar, molfaia, dar nu suge efectiv si motaie asa;eu am impresia ca a adormit si il pun in patut dar i jum de ora se trezeste si o ia de la capat.ce sa fac eu sa suga si el linistit?sa-i dau din bibe?o fi insemnand ca e satul?
Eli si bebe Andrei
Catalina spune:
Buna dimineata fetele,
Dupa maratonul de aspirat, sters praful, spalat pe jos, spalat in baie, in bucatarie, etc, timp in care alergam sa ii mai bag lui Matei suzeta (adica pe bagaboanta aia de suzy) in gura, reusesc si eu sa intru pe net sa va zic buna dimineata. Va declar cu lacrimile in barba ca lui Matei nu ii e prea drag forumul, nu stiu cum se poate asa ceva ..., cat stau cu el in brate la calculator, nu pot scrie sau citi mai nimic ca plange. Cred ca s-a prins ca nu mai are atentia mea chiar asa 100%.
Hai sa ma bag si eu ca musca in lapte cu subiectele zilei:
1. Lilisor mama, dar chiar nu poate sa te ajute nimeni? Mi se pare ca ai asa multe de facut ... Eu cred ca as capia.
2. Sul la spate la bebe: si noi i-am pus de la inceput. De vreo 3 saptamani insa, il gasim tot pe spate, cu capul intors asa intr-o parte. Are o putere ... nu va zic. Asa ca ... am de ales, ori am incredere in Doamne Doamne ca nu i se intampla nimic ori stau treaza popandau toata noaptea. Corpul singur a ales varianta unu. Oricum, zic eu ca daca sta cu capul intr-o parte e ok ... bine, stiu ca stand pe spate are sanse mai mari sa intoarca capul si sa se inece dar ... ce sa facem.
3. Maryela si Matei vomita. Adica dadea afara mai mult, eu nu prea stiu diferenta intre un vomitat si regurgitat mult asa. Mi s-a explicat dar nu imi dau seama la Matei. Am inceput sa ii scot biberonul cam la 30 de ml (aproximativ, bineinteles) si sa il las sa ragaie. Parca e mai bine. Apropos de biberoane, noi de la Nuk folosim si sunt f multumita.
Azi vreau sa fac o fapta de vitejie, sa incerc sa ies cu bebe si carutul singura, 3 etaje jos si sus. Sa imi tineti pumnii. Sper sa reusesc. Daca nu, las carutul unde imi pica. Ieri am iesit cu bebe in brate dar m-a rupt de spate si nici mult nu am putut sta si era superb afara. Azi pare la fel si vreau sa stam mai mult.
M-au apucat multi pitici cu organizarea botezului care e de duminica intr-o saptamana. Azi noapte la 4, dupa ce bebe mancase, faceam liste peste liste de cumparaturi si invitati. Zici ca sunt nebuna de legat.
Intrebarea zilei: de cate ori tre sa ragaie copilul pana il puneti inapoi in pat dupa ce a mancat? si daca a ragait, cat il mai tineti in sus pana il puneti in pat?
Va pup si va doresc o zi fff buna
alinuk spune:
depinde de vremea de afara
pt ca nu au fost sub 0 grade si nici vant ...eu l-am scos la 6 zile
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
Maryela, eu am luat un set Avent de la Carrefour, cam treizeci si ceva de RONi, dar MERITA - bebe nu inghite prea mult aer si ca urmare ragaie mai putin si o doare burta mai putin. Chiar azi ma duc sa mai iau un set (sunt 2 bucati la set) pentru ca am nevoie sa am doua pentru ceai, doua pentru laptic (in asa fel incat sa am din fiecare sterilizat cate unul). Celelalte marci nu stiu cum sunt (probabil bune), dar cum sunt multumita de asta, nu mai fac experimente.
Fetelor, pana la urma Baby Drinkul ala constipa sau desfunda? Ca nu mai pricep nimic... eu am nevoie de ceva care sa desfunde. Aelita, ziceai de nushce praf care se pune in lapticul lui bebe si ii inmoaie kk?
Catalina, eu pe a mea o mai tin pe o parte dupa ce o ragai, asa, cam 5-10 minute. Dupa aia zvarr! in patutz!
eli, eu pe a mea am scos-o ieri pe terasa cam 20 de minute infofolita bine - ieri avea 12 zile.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
eli1977 spune:
Andrei are 10 zile azi si ma uit ca e vremea tare draguta afara si l-as scoate macar pe balcon un pic, unde bate soarele.Cred ca doarme bine de la aer curat.