Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 26
marinar spune:
Aelita aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu: dr astia nu au facut aceeasi scoala??? bine ca ne aveam una pe alta si ne mai sfatuim ca astia ar fi in stare sa ne nenoroceasca copiii!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Pepsi spune:
buna fetelor am vesti de la pitilache!!!va zic ce-mi scrie, astazi 5 februarie ora 17.41 s-a nascut la Montreal Isabella Sophia, 3090g, 50.5 cm, apgar 10, la 38s prin cezariana!FELICITARIIIIIIIIII!!!!!SINT ATIT DE EMOTIONATA SI FERICITA PTR VOI!!!am si sunat-o si sint bine si ea si micuta!
va pup pe toate
Flavia
22+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mihacarm2002 spune:
Mesaj de la Monykk:
Am nascut ieri prin cezariana cu anestezie generala, baietel, Denis Andrei, 3790 g, 55 cm, Apgar 10!

Felicitari, Monykk, pt bebe Denis~Andrei! E cel mai inalt bebe nascut pana acum! Sa va traiasca!

Felicitari, pitilache!

Am inceput bine saptamana cu bebei de nota 10!

Mihaela 39+ 
marinar spune:
pitilache, monikk felicitari!!! sa va traiasca minunile!!!
fetelor multumim de vesti.
mai eu degeaba ma mai chinui sa-mi culc bebelina pe cate o parte pt ca ea se foieste se suceste si tot pe spate se pune, iar caputzul il pune cand pe o parte cand pe alta. sper sa fie ok...
ylilimic spune:
monykk si pitilache - felicitari! 

Bravo fetelor, ce copii mari ati adus pe lume, ca de frumosi nici nu ma indoiesc ca sunt! Asa...ca mamele lor!![]()
marinar - nu uita de un prosopel facut sul si pus la spatele lui bb, in felul asta ii restrictionezi miscarile.
criss - ideea cu completarea era sa ii dau 1 data noaptea sa nu mai ceara spre dimineata din 2 in 2 ore. Dar e culmea ca oricat de mult ar manca, tot asa repede se trezeste. In ce priveste cantitatea, esteee, ca de aia se ineaca des si isi trage sufletul spre disperarea mamei mele (care a vazut muribunzi la viata ei
. Eu m-am obisnuit, ca asa facea si Matei - deci nimic nou! Totusi, aseara a mancat la 12, apoi la 4 si la 6, la 8, si acum sa vedem cand se trezeste. Dar eu zic ca in conditiile astea nu mai fac fata mult, caci mai am un copil de ingrijit, eu trebuie sa mananc ca sa fac lapte, plus spalat, gatit, curat, o baie/un dus, o toaleta ca lumea (nu pish din picioare ca nu sunt pe front)... Asta ar fi intentia cu completarea de noapte, dar nu stiu cum e posibil daca el se culca mereu satul...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gio spune:
felicitari monyk si pitilache!!!
lili, exact aceiasi pb - noi noaptea papam doar san; la 12 i-am dat completare 100 ml si degeaba - s-a trezit la 2, la 4, la 6 la 7 30, acum mananca de la 9 si am trecut la bibe ca in sani nu mai era nimic.
deci si cu completare tot apeleaza la varianta suzeta
; iar euoiau in pat cu noi, ca altfel urla...si vine copilul nr 1 ca plange bb si tot asa. circ...
solutii???? cred ca ma duc sa iau ceva de colici, poate doarme asa...
plus ca se partuneste dela laptele meu si nici eu nu ma simt prea grozav![]()
Mamix2 cu Taisia&Toria
Messa spune:
Am pus ticker la semnatura
- acum verific sa vad daca se vede ok ![]()
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
eli1977 spune:
neata, fetelor, acum am reusit sa-l adorm pe Andrei si am vazut mesajul de la Pitilache: astazi, 5 feb, ora 17,41, s-a nascut la Montreal Isabella Sophia, 3090g, 51,5 cm, apgar 10.
am vazut ca mi-a luat-o inainte Pepsi..dar va mai zic si eu o data, ca nu strica, si sa o trecem si la mamici cu datele de mai sus.
Felicitari Pitilache si Monikk, sa va traiasca puiutii!
gata, acum ma duc sa ma spal, sa pap si vin sa mai citesc din urma.
pupici,
Eli si bebe Andrei
adinush spune:
Am vorbit si eu aseara cu aventura,astazi vin acasa

Ea se simte bine,Antonio a facut putin icter dar a stat deja la fototerapie si spera ca pana pe la pranz cand se fac externarile sa nu mai fie problema.
Marina si mandra mea doarme tot pe spate,cu capul intr-o parte sau alta si o las asa.Chiar ieri citeam in Spock pe la capitolul de somn si scria de dormit pe spate,nicaieri de dormit pe o parte.Si oricum ideea dormitului pe o parte e ca sa aiba capul asa,in caz ca vomita.Ori daca e pe spate corpul dar caputul e dat intr-o parte...e aceeasi chestie
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
lili ii pau la spate o pernita dar tot degeaba. la inceput a fost ok dar acum se foieste. isi tine si capul. azi am luat-o in brate, am pus- o pe pieptul meu si cred ca mai bine de 2 minute s-a uitat la mine cu niste ochi mari...in timpul asta a stat cu caputul ridicat. e o voinica!!!