Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Pitilache felictari din suflet pt bebelina.Sa fie sanatoasa si fericita! Pupici multi fratiorului mai mare si complimente tie si taticului .Numai bine !

6 zile + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Citesc si vad ca toti bebeii vostri ragaie.Ma ingrijoreaza, il tot pun pe spatele meu, vertical, sa ragaie si nimic, dar absolut nimic, nu l-am auzit deloc sa ragaie, si inghite cateodata de zici ca se ineaca, si de la san si din bibe...il bat pe spate, nimic, ...sa-l mai tin asa pe umar?cam cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Maryela

Fetelor am si eu o rugaminte la voi; am vrea sa mai cumparam cateva biberoane si tetine, dat fiind ca productia de lapte a lui mami e in vertiginoasa scadere. Spuneti-ne va rog care or fi mai bune, din experienta voastra.
Va multumesc tare mult.

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

eu folosesc bibe cu tetina fiziologica, chicco sau avent, ca m-am gandit ca atata timp cat ii dau si san sa fie tetina cat mai aproape de...materialul din dotare

eli, incearca sa-l mangai pe spate usor - bb asa da aerul afara. sau sa-l tii un pic pe burtica ta. cat despre iesit afara, de la 10 zile si peste 0 grade e ok.

diana, ar merge ideeadaca tati ar avea unde sa doarma
;dar cum la taisia e un singur pat, al ei.....

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

eli, il tii pe umarul tau cu burta pe umar sau doar vertical pe umar? A mea ragaie numai daca umarul meu ii preseaza burtica, deci o asez pe umar cum se puneau femeile rapite pe cal - cu cracii intr-o parte, pe pieptul meu si cu capatzana si mainile pe partea cealalta, burta nimerind fix pe umar. In felul asta ragaie in primele 2-5 minute de tinut asa.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata!
am intrat sa vad ce faceti, sa va salut.
noi santem bine ochisorul nu mai curge - nu stiu daca a fost de la musetel sau nu dar a trecut, (sa o sterg cu musetel - mi-a zis pediatra, deci nu mai inteleg nimic, la fel ceai cu un pic de zahar la fel - de la pediatra... cate bordeiuri atatea obiceiuri si la doctori? Nu stiu ce sa zic, eu oricum renunt la zahar, doar ca trebia cumva s-o fac sa poata face kaka. Acum parca mai face si singura asa ca am schimbat macazul si ceaiul e fara zahar, insa ii dau ceai dar nu de colici (pentru ca sa nu fie deochi de 3 zile nu se mai plange de burta...) ca mi-e frica sa nu o constipe, ci de musetel sau tei, - il bea de sete macar, ca altfel ce fac? ii dau lapte si intre mese? asa se trezste si tipa - dupa 2 gaturi de ceai adoarme la loc - deci nu e clar ca tipa de sete?!
am si eu o intrebare, ce fac cu nasul ei infundat, daca am fost si eu racita... cred ca a trecut si la ea un pic si se manifesta doar prin nas infundat, nici nu curge nici nu ii trece, cu pompita mare treaba nu pot face, cred ca si din cauza ca nasucul e inflamat nu doar infundat, se inerveaza cand mananca ca de la laptic cald parca mai tare se infunda... doctorita a zis ca doar cu pompa sau eventual sa-i pun picaturi in nas cu ser fiziologic, dar nu prea vad eu mare rezultat de la el. Cica nu sant picaturi pentru copii sub 4 luni, abia atunci pot sa-i pun picaturi... nu prea imi vine sa cred... de asta intreb la voi cele care ati avut probleme cu nasuc infundat, ce v-a zis dr. si ce v-a recomandat? a fost eficient sau...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Liuda,

eu am inteles ca se pot pune picaturi cu apa de mare: Nazomer, Marimar, Humex etc - intrebi in farmacii

Ideea e ca cu cat incerci mai des manevra cu pompa cu atat ii inflamezi mai tare mucoasa... asa ca rarutz cu pompa aia

pup bebici, mamici si burtici

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Alinuk nici nu prea am bagat pompa in functiune ca nu i+am vazut randamentul din start, plus ca se inerveaza ca trebuie sa+i astupi o nara... si aici incepe scandalul. asa ca am lasat-o moale cu pompa, dar tot parca asi vrea s-o ajut sa poata respira mai usor ca din cauza asta nici nu doarme ca lumea ca nu poate trage aer pe nas linistita..

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

in maternitate ati avut la voi suzeta penttru bebe? trebuie?

trebe si sterilizata? si eu de unde stiu CAND sa o sterilizez, ca doar n-oi sta la sterilizat suzete cand mi se rupe apa, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata mamici si gravidute! felicitari noilor veniti, sanatate si multe ore de somn!

am reusit sa am si eu un pic de pauza dar astept sa se trezeasca thea , sa pape si sa ma urle sa o scot afara. ieri am iesit 3 ore aproape , am mers mult si m-am simtit super bine. am stat intr-un parculet apoi, am mancat pe banca... ca daca ma duceam acasa, asta mica miroase liftul si se trezeste si se smiercaie... as ca trebuie tinuta afara cat mai mult, mie imi place oricum.

LILI - baiatul tau e ca fata mea... eu alaptez exclusiv acum si tot asa face si ea... ziua papa mai putin si doarme 3 ore dar noaptea de la 12 noaptea se trezeste din 2 in 2 ore, o singura data la 3 ore... deci la 3, 5, 7.... sau pe acolo... asa e pofta ei mai mare noaptea, ce sa fac... sa stii ca pe la 2 saptamani i-am dat si eu completare la biberon, formula adica DAR SE TREZEA TOT LA 2 ORE... deci nu e de la lapte doar asa e ora ei de trezire.... plus ca cu completarea aia imi scadea mie cantitatea de lapte. asa ca am hotarat sa nu i mai dau, ca tot aia e. daca n-are mandra chef de dormit mai mult ce sa fac...

SA VA ZIC CE AM FACUT AZI NOAPTE!! fata mea se trezeste la ora 4 si ar vrea sa doarma cu noi in pat , nu era chip altfel sa o pun in patutul ei... manca o ora, se smiercaia apoi inca o ora pana renuntam si o luam langa noi. ce mi-a venit mie in cap sa incerc.. am pus-o in patut dupa ce am stiut eu ca e satula, s-a bazait pana i-am pus la nas camasa mea de noapte. si a tacut!!! apoi am stat cu capul langa patut sa ma vada ea pana a adormit acolo singurica. daca incercam sa plec facea ochii maaaari si ma cauta si se foia. apoi am stat acolo pana a adormit. doamne ajuta, sper sa tina faza si alte dati... o tin cu mine toata ziua, doarme si in carucior si in balansoar si pe canapea... nu e sa zici ca o tin numai in patut. patutul e pentru noapte, asa am vrut sa o invat ca sa stie ca e noapte si tre ss doarma acolo singurica. si merge treaba. numai la ora 4 se trezeste ea si crede ca e zi...

DESPRE COLICI... eu ii dau niste picaturi INFACOL , poate sunt si la voi... merg, nu mai are, dar s eu am avut grija sa nu mananc din astea care baloneaza.

AELITA - tu ai pompita de la medela? ca am auzit si eu ca e super buna. e manuala sau electrica. eu n-am pompita ca nu am vrut sa folosesc pana acum dar ma gandesc ca o fi trebuind candva si din asta,....

MESSA - frumos

ANIS - intreb si eu ceva , sper sa poti sa imi raspunzi. cred ca le intereseaza si pe alte fete mai, cu alaptatul asta ...o sa inceapa bebe vreodata, ca pare imposibil acum... sa bea mai rar... sa doarma toata noaptea... fata ta cea mare cand a facut miracole din astea? si eu as vrea, doamne ajuta sa o alaptez cat de mult ca imi place dar ma gandesc daca o fi mereu asa...
mult succes si tie, ma bucur ca esti mai bine acum. fii puternica acolo, ca iti doresti prea tare asta.

fetelor thea mea e rocaritza uite asa dimieata cand se trezeste vrea numai muzica din asta, plus sa o zbangan asa mereu pana se satura ea de dansat,.... daca pun ceva mai linistit plange, apoi schimbam si e bine iar. gata s-a trezit... o zi super tuturor.

www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

megbeng, ca tu esti in domeniu... ai idee cum se fac garzile? adica cam din cat in cat timp e un medic de garda? sau nu e o regula?

Loredana 40fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput