Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
Maryela spune:
WANNAJO eu am nascut la Giulesti, pe 24 ianuarie. Mi-au dat drumul pe 26. A fost o.k., chiar daca a fost carantina, pe sot il lasau in timpul orelor de vizita. In rest cam faceau figuri.
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
monu spune:
copilasilor carora li s-a pus Tobrex in ochisori mai au probleme?
Noua tot ne lacrimeaza ochisorul stang.
Pentru cele care nasteti la Municipal - vedeti ca noua politica este sa iti dea copilul in camera imediat dupa nastere (in trecut ti-l dadeau a 2-a zi), indiferent daca ai nascut normal sau cezariana si esti cu perfuzii si vai steaua ta! Doar daca bb are probleme il mai tin ele la salonul de neonato.
Dana imipoti recomanda un magazin cu jucarii in Frankfurt?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Liuda spune:
neata fetelor! am intrat sa va salut ca azi avem mai multa treaba si sant cam somnoroasa ca inca nu imi revin cu somnul insa cu toate astea acum sant la birou. Nu vreau sa stau zile intregi in casa ca nu imi face bine... daca ies parca si dispozitia e altfel. Eri am stat in casa si am fost inacrita.
va multumesc. Am vazut ca v-au placut pozele noastre...
Mihacarm - pozele le-am facut in ziua in care ne-am externat... am avut asa o eforie din cauza ca ajung acasa (sau poate perfuzia pusa de dimineata) in cat nu am avut vreo 2 ore dureri - cred ca special pentru poze, dupa care in doua ore deja ma cataram pe pereti.
Alinatxa - s-a nascut Diana roscatica, acum s-a mai inchis la culoare dar oricum o sa fie blonda, ca tas-o o are in gene cu parul deschis.
Daconst - intr-adear eu o infas si acum dar nu din initiativa mea. In maternitate saraca tipa de rupea pana o schimbam doar pana in momentul in care ii strangeam manutele. Cum o legam - se linistea. Si acum e la fel... o las desfasata, sta un sfert de ora dupa care oboseste si plange pana nu o infas. Dar oricum incepe tot mai mult sa stea libera... nu am mai vazut asa ceva, toti copiii vor libertate, a mea - invers se cere la legatoare.
Aelita - ceaiul de colici in general strange la burtica. La mine fata de cand cu formula - se constipa, atunci ii dau ceai de musetel indulcit pentru a o ajuta sa se duca mai usor cu kk. Asa mi-a zis dr. - asa fac si intr-adevar, cand bea pe stomacelul gol ceai de musetel - intr-o ora face kaka si se linisteste. Daca e fara zahar - nu are nici o influienta - o scapa doar de sete.
va pupacesc fetelor si va doresc o zi bunuta. sper sa mai intru sa mai scriu si sa citesc cum va descurcati.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
maria_irina spune:
buna mamici. intram si noi sa ne plangem . anastasia tuseste. a tusit toata noaptea. azi merg cu ea la pediatra. febra nu are. are ceva mucisiori si e f agitata. sunt terminata si abia ma abtin sa nu plang.
alinuk spune:
Dragutzelor,
Voi ce parere aveti? O fi vreo prblema daca voi colecta laptic pe parcursul a trei - patru mese?? Ca mie imi ramane lapte dupa ce suge bb, dar cam 60-70 ml. Iar eu vreau sa umplu recipientele alea de la Avent care au 180 ml (deci am nevoie de 3 mese ca sa umplu unul).
Ma intreb daca o fi o pb ca amestec laptik de mamik in decurs de 10 ore..
Aelia te admir mamico pt felul organziat in care raspunzi tuturor... Io's mai lenesa si mai dilaila, nu am rabdare. O sa ma ierte sper prietenele mele de aici carora poate de multe ori as fi avut cate ceva de spus dar nu am facut-o din motivele inainte mentionate, dar pana la urma de aceea ne adunam aici pt a ne accepta asa cum suntem...
aaaa.. si legat de butelie... nu mai spune ca mi-o iau in cap si mai am de luptat cu vreo 10 kg... iar in alta ordine de idei aviz bebelushei tale.... bb Teo seamana cu mami!!! (asa imi place mie sa cred)
Alinatxa - La multi ani pt mami ta! Sa fiti o familie unita si sa va iubiti! Dragaleste-o azi de ziua ei mai mult decat de obicei... o sa fii curand mamica si o sa intelegi atunci abia cat de mut inseamna asta....
Eli sper ca nu ai plecat la spital inca ... vroiam sa-ti spun sa nu-ti fie teama de fire, iar ca sa fii sigura ca totul e oki inainte cu juma de ora sa intri la operatiunea "scos de fire" punte-ti un supozitor cu diclofenac... o s fie super ai sa vezi!!!!!!
Monu eu cred ca e vorba despre un canal lacrimal care nu functioneaa inca ft bine (daca zici ca e pb la uin singur ochisor). Mai intreaba, dar parerea mea este ca poti sa-i faci toaleta normal cu ser (cu fasa diferita la fiecare ochi si din est catre interor), iar de 2, 3 ori pe zi la acel ochisor sa faci un fel de masaj cu degetul - din unghiul interior al ochiului catre nasuc...pe directia canalului lacrimal...care ar trebui sa cedeze
pup mamici, bebei si burtici!!!
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
monu spune:
Alinuk merci pt raspuns.
In legatura cu colectarea lapticului - de fiecare data laptele ramas se colecteaza in recipiente separate si se pun la frigider / congelator. Ca afara ai voie sa il lasi doar max o ora. Si dupa ce il colectezi il amesteci doar cand ii dai bebelusului sa pape.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elena_mvl spune:
Buna dimineata fetelor!
Aveti un spor incredibil la scris. N-am mai intrat de vineri seara si tre' sa recuperez peste 15 pagini. Dupa ce le citesc, revin. Pana atunci va doresc o saptamana frumoasa, fara colici la bebici la dureri la gravidutze.
Elena
, mami de
37s
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
megbeng spune:
hop si eu, mai la amiaza..
oti, sa-ti traiasca minunea mica!!!
messa, astept si eu aici, cu nerabdare povestea nasterii..parca vad ca o "publici" cat sunt eu plecata la nascare..da poate salvezi linkul pentur cine o sa ti-l mai ceara pe parcurs![]()
alinatxa, sa-ti traiasca mama!!! hai ca mai e ceva din ziua de azi, nu e imposibil de facut cadoul pe care iti doresti tu sa i-l faci!!
..bunicii mei implinesc azi 51 de ani de casnicie
..si mie mi-ar fi placut sa nasc azi primul lor stranepot, da n-am nici un semnulet, nimic!
eli, cum sa te puna dupa cezariana sa pleci singura si cu bebe in brate si cu bagajul? Doamne, cate nepasare..ce mizerie umana!!!
carantina in municipal?..uuuf, ce nasol
..eu sunt pregatita moral si pentru travaliu fara tati langa mine, da tare as vrea sa se poata sa fie si el acolo...
liuda, sa nu te recunosc in poze!!! doamne, cat de bine arati in poza aceea, cu fetita in brate!!! si cu unghiile facute, mai mami cocheta!!! tare iti prieste ipostaza de mamica
.
abia azi am descoperit in bucuresti magazinele TCM
..mamaaa, ce chestii misto de gravide au, si cum nu am stiut pana acum! si ce ieftine, fata de sacii aia oribili si scumpi de la rococo!!! de ex am vazut un compleu, bluza si pantaloni cu 65 RON!!!..lasa ca stiu la sarcina urmatoare de unde imi fac garderoba!
monykkk a nascut au ba??
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!