Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by mihacarm2002

Lore, tot asa si la mine. Pe net mi-a calculat 8 feb, dar dr, dupa cerculetul lor, 12-16 feb. Eu eram convinsa ca voi naste pe 4 feb. BIG DISAPPOINTMENT!
Sincer inca nu sunt gata! Mai am de calcat rufele fetitei pt spital si de facut unele comisioane pe care nu as vrea sa le pasez altcuiva.

Mihaela 39+

Nici eu nu ma gandeam ca o sa prind DNP-ul... Cu cat trece timpul, cu atat ma simt mai nepregatita de nascare... Eu zic ca am terminat tot in ceea ce priveste venirea bebitzului pe lume...

La multi ani! pt toata lumea care se mai sarbatoreste...

Felicitari celor care ati mai nascut!

Am vazut pozele... No coment! Toate foarte frumoase...
Asa cum am zis acum ceva vreme, avem cei mai frumosi bebici!

Eu sunt intr-o mare stare de lene... N-am chef de nimic. Mi-e somn, ma dor diverse (spate, hemoroizi, ma preseaza rau bebitzul jos)... Nu sunt chiar intr-o buna dispozitie...
Sper sa-mi treaca....

Loredana 39+6 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Multumesc mult dragile mele ptr urari.Sunteti niste dulcitele ca de obicei.Eu sunt in asteptare....Speram speram.....Poate poate.....Daca nu ata ete!

38+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eli eu cat am avut rani am folosit mameloanele de la avent si am fost foarte multumita,costa vreo 30 ron
Vezi ca sunt pe marimi..pe mine cand m-a intrebat vanzatoarea ce marime am la sfracuri era cat pe ce sa ma dezbrac sa-si dea cu parerea

Adinush cu Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Acuma am vazut, ALINATXA, sa-ti traiasca mamicutzul si sa fie sanatoasa si s-o ai langa tine cat mai mult si sa-si vada stranepotii!

eli1977, tu ai descris acum perfect KKTUL de sistem Rooming IN. Un KKT MARE care cred ca vine de la idiotii cu dop numiti UNICEF si cretinii cu stele numiti UE. O sa cititi la povestea nasterii (cand oi termina-o) inclusiv motivele pentru care asistentele si infirmierele nu prea au timp pe bune sa se ocupe de bolnavi calumea (duda de la Ministerul Sanatatii, care a impus "sisteme de management" in care spitalele trebe sa obtina nushce profit ca sa primeasca fonduri, chestie care a avut printre consecinte pastrarea constanta a numarului de asistente si infirmiere in conditiile in care numarul de bolnavi aproape s-a triplat...) Ma rog, daca vreti sa injurati pe cineva pentru KKTURILE astea, nu injurati asistentele si infirmierele (decat pe cele scarboase) ci acest trio imbecil UE-UNICEF-Ministerul lu' Nicolalaiescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna fetelor!
Am reusit si eu sa intru nu pentru mult timp. Am ramas in urma de tot cu cititul, sper sa recuperez. Cine imi completeaza si mie datele. Printesa mea se numeste Iulia, scor Apgar 9, nastere naturala fara anestezie, 3.900 kg, 54 cm.
Va multumesc tuturor pentru sprijin. Am si poze dar sunt total pe dinafara sa le pun aici. Multumesc Gio pentru intermediere si SAlina. Cand am venit acasa aveam cu 10 kg mai putin, mai am 10 de topit. Va pup, nastere usoara celor care mai sunteti. Curaj!
Eu m-am dus cu lectia invatata si am fost felicitata de dr si moasa ca am stiut ce sa fac si asta m-a ajutat foarte mult. Calm si rabdare. Sfaturile voastre au fost de aur, mai ales de la ylilimic am invatat mult.
maria cu Iulia 9 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Adinush, super tare faza cu marimile la sfarc.Pai si cum fac, ma masor inainte ca sa stiu ce sa cer???cred ca si eu m-as fi dezbracat pe acolo...

Eli si bebe Andreiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna dimineata!!!
Felicitari mamicilor care au nascut si mult succes celor care se pregatesc sa nasca!!!
La mine timpul a capatat acum un nou sens..dat fiind ca poimaine sunt prgramata la cezariana. Am reusit sa dorm azi noapte mai bine, chiar neasteptat de bine - desi ridicarile din pat pt mers la toaleta sau intoarcerile de pe o parte pe alta au ramas un calvar.
A nascut cineva la Giulesti sau stie cineva mai multe detalii despre Giulesti? Sunt un pic derutata - nu prea stiu mersul lucrurilor si dupa operatie nu stiu cum e cu vizitele, mai ales cu carantina asta (am inteles de municipal de ex ca nu prea lasa vizitatori).

Aaaaa...si inca ceva...cui as putea sa-i dau sms sa va anunt de nastere? Imi puteti lasa, va rog, un nr de telefon?
Va pup pe toate,
wanna & bebe din burtika_ 39 w & 1 day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pai nu sunt pe numere..sunt small,regular si..cred ca big?
Eu am avut de ales dintre small si regular..oricum iti dai seama cata virgula mia dat ca nu mi-am comparat sfarcurile cu prea multe femei sa vad ce inseamna la ei regular.
I-am zis si eu vanzatoarei..eehhmm...eu stiu? normale?(si aici urma emoticonul ala care clipeste asa gingas)
Si am luat small pana la urma..am zis ca daca sunt sfarcurile mai mari le indes eu acolo dar daca sunt mai mari si nu vac exact vidul ala de care ziceai tu..
Poate si mameloanele tale sunt bune dar sunt prea mari comparativ cu cele de la mama natura

Adinush cu Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

mai numai bebei frumosi s-au nascut aici...pai din asa mamici!!!

Adina, Dana, Lili, Roandre merci de raspunsuri. nu e vorba de puncte de grasime, ca pe alea le recunosc si eu, sunt asa cum a zis si lili niste cosulete mici. eu dupa ce papa o sterg cu ser fiziologic, dar ar putea sa fie si o reactie la ceva pt ca are si pe ochisori, nu numai pe la guritza- pe unde ajunge lapticul. dar nu-mi dau seama de la ce sa fie, ca doar papa numai lapte de la mine si formula de la incput si chestiile astea au aparut de 2 zile. cred ca o sa chem asistenta.

wannajo noi in contul comun am pus nr de tel, asa ca poti sa alegi de acolo pe cine vrei.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maria - felicitari pentru "maricica" ta fetita! Dar stiu ca stii sa faci copii, nu gluma! Ma bucur ca am putut fi de folos si sfaturile mele ti-au prins bine! Activeaza PM de sus, din stanga paginii la "profil personal"
apoi iti voi trimite eu un PM cu alte sfaturi - cum sa pui poze in album.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput