Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Alinuk, esti o scumpica, asa ca intotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Maryela, te rog mult, poti sa imi spui mai multe despre spital, preturi (cat se mai da la dr, la mana a II-a, anestezist, neonatolog, asistente..etc), cum sunt doctorii de la bebei? Sunt derutata in ceea ce priveste aspectul asta si m-ar ajuta sa stiu parerea ta. Cred ca mai sunt si alte fete care vor naste la Giulesti si ar fi ff uitil daca ai avea cum sa ne dai mai multe informatii...orice consideri tu a fi important...te rog!
Multumiri multe si pupici!
Pupici si pt Mihnea-Gabriel!

,
wanna & bebe din burtika_39w&1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Am uitat....
MULTUMESC ylilimic si Messa pt numerele voastre de telefon!

wanna & bebe din burtika_39w&1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinuk - laptele de mama muls in mai multe serii nu se pune in acelasi recipient. Asta pt ca sapt trecuta in necunostinta de cauza am sunat medicul si m-am informat.

Am niste pitici care ma incearca si nu va pot spune cat ma straduiesc sa-i inlatur!
Sapt trecuta am fost la Cta, joi stiind ca e program la cabinet. Nu e nevoie sa va spun ce mare mi-a fost mirarea cand am gasit cabinetul in bezna totala Am facut cale intoarsa si sambata la tel am aflat ca e super plin la cabinet toata sapt si nu e loc si pt mine. Io care mai am un fir la epi!!! Dar nu ma las si azi sun din nou - e liber la 15:45, ora la care matei de fel doarme si nu am aranjat cu nimeni sa stea cu copii! Am vorbit cu sotul care nu poate sa vina, am trimis pe Matei la mama (ca e tata singur-probl de sanatate- si trebuia sa se intoarca la el), am vorbit cu o vecina -prietena sa vina sa stea cu bb... Va veni cat poate de repede insa deocamdata era in Cta si nu am muls nimic pt bb, ca io nu prea am de muls...ca voi.
Belele ce mai!
vb mai incolo ca mai am multe de facut!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

valeeeeeeeeuuuuuuuuu,

ce problema am :
... pai si eu cum colectez pt bb in recipientele alea de 180 ml??? ca daca ma mulg o data...hai poate storc vreo 160 ml odata...da pt bb nu mai ramane... cum faaaaccccc???

fetele care au recurs la metoda cu stocatul laptelui spuneti-mi si mie pls...

pup bebei, mamici si burtici

PS: beeeeii io in poza aia cu unghii a Liudei, credeam ca e sor'sa... oare gresesc???? Iar parerea mea este ca in poza cu bb si tati, Liuda are o privire sublima de mamica fericita!!!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alinuk cred ca mai bine iti intrebi dr. mie in spital mi-a spus dr neonato ca laptele rezista 8 ore la temperatura camerei, 72 la frigider si la congelator..........muuuult. acum si sa pui lapte muls de cateva ore peste lapte proaspat nu stiu cat e de bine. offf

am sunat asistenta pediatra, i-am zis de cosuletele Emmei si cica sa-i dau cu spirt pe fata si sa apas acolo unde au puroi- daca au. nu stiu daca e bine ce a zis dar eu cu spirt pe fata nu-i dau. am sunat alta asistenta si azi vine sa o vada.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup si eu fetele, azi am avut o zi cam ocupata, facut mancarica, treburi de bebelush, iesit afara cu mastodontul (azi am implinit 5 kile) in brate ca nu pot cobori carutul (e o vreme SUPER SUPER care sunteti din Buc, iesiti ca e meserias afara). Drept pt care acu ma incearca neshte dureri de spate de nu mai poci. Tre sa imi trag un maseor din ala mushchiulos si frumos sa vie pe la mine, nu mai tine figura. Stiti vreunu?
Am bagat si nitel de munca (pot si acasa) ca sa imi intru in mana, si e mamaita mea cu mine azi ca sa mai stam la palavragit. Asa ca nu am fff mult timp.
Dar am intrat sa va pup pe toate, felicitari celor care au venit cu bebeii in brate acasica (Levi, te pup, cand ai timp da si mie un PM sa imi zici cum a fost dr).

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

daaaa

si noi am fost la plimbarici cu caruciorul, i-am facut inaugurarea. offf si nu prea incape in lift, m-am cam chinuit dar m-am descurcat.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliana80 spune:

Buna fetelor,
Eu nu prea am scris pe forum, dar citesc foarte des ceea ce postati voi, de aceea m/am gandit sa va spun si voua situatia mea, in speranta ca voi primi si raspuns.
U.M. 24.04.2006, DPN calculata de dr, prima data 27.01.2007, a doua doara 29.01.2007, a treia oara 03.02.2007, pana acum nu s/a nascut bebicul mult asteptat.
In ulrimele trei saptamani merg la control la spital, unde dr a constatat ca bebe este coborat, dar colul este inchis.
Am fost si astazi si acelasi lucru mi/a spus, a vrut sa ma interneze dar am discutat cu el, ajungand la concluzia ca sa mai asteptam, dar sa fac o ecografie 3D miercuri.
La mine este prima sarcina, mullllt asteptata, si sunt cam nelinistita, as dori sa/mi spuneti voi ce credeti pe cand nasc si daca ecografia 3D ma afecteaza sau ma ajuta cu ceva, eventual costul unei astfel de ecografii.
Va multumesc si astept raspus.
Nastere usoara si bebici sanatosi tuturor fetelor care posteaza pe forum.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

in "poza cu unghii" si eu m-am gandit initial ca e sora liudei..da nu rezulta de nicaieri ca ar fi asa..nah, hai sa vina chiar personajul principal sa ne lamureasca...tot zicea ea ca seamana bine de tot cu sor'sa!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput