PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
Tweety7 spune:
quote:Cred ca esti a treia forumista de-a noastra care intreaba asta. E intr-adevar confuza situatia. Eu o voi trece pe Clara in listutza cand va reusi singura sa se ridice de la orizontala. Cand o asez eu in fundulet deja sta fara sa se dezechilibreze vreo 3-4 minute. Banuiesc ca in maxim o saptamana nu vor mai fi probleme. Habar n-am daca toti bebicii trecuti in listuta s-au ridicat singurei sau doar reusesc sa stea foarte bine nesprijiniti in fundic. Poate ne lamuresc mamicile lor.
Originally posted by alina2006
referitor la stat in fund, am o intrebare: bebeii care sunt trecuti ca s-au ridicat in fund, cum s-au ridicat? de la orizontala fara ajutor? vreau sa inteleg!
multam!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
norocuta spune:
Tweety
Nour sta numai in fundulet...cred ca ii mai ia mult pana sa se poata ridica singur.
elena24 spune:
Eu i-am dat de la varta de 3.5 mar cu biscuite "mennet"petit beurre si nu a patit nimic . Consider ca daca copilul tolereaza nu are nimc ce sa-i afecteze .eu am fost nevoita sa o trec pe diversificare ptr ca lu" micuta mea nu i se inchidea bine muschiuletul la stomacel si tot ce-i dadeam sa pape varsa . Asa ca dr mi-a recomandat sa incep diversificare si cu ce puteam .....mar cu biscuite la inceput ! Acum fiecare mama se gandeste la binele copilului si eu consider ca nu afecteaza glutenul la mancarea calciului din organism a copilului ca su urmare avem 5 dintisori .
bulinuta27 spune:
mamidestefan...multam
save
mi-e frica de riposte dure
norocuta eu te cred dar io tot iti zic: curaj 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Tweety7 spune:
quote:Scumpa, zicea cineva azi (sorry, dar nu mai stiu cine
Originally posted by dariana
vad ca la capitolul biscuitzi nu stie nimeni sa-mi raspunda.
) de biscuitii Ulker, pe al caror ambalaj este precizat ca-s OK de la 6 luni. Am mai retinut si ca-s dulci. Probabil ai sarit peste mesajul respectiv.Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
mamidestefan spune:
Am reusit si eu sa vad pozicile de la limbutze si dintzosi..
mai..mai..ce piersicutze mari sunt pe acolo..si ce dulcele sunt ..
le
pe toate ..
Gata ..fug ..ca a inceput programul de MIRIIALA ..
Mami de
Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Tweety7 spune:
Buli tocmai i-am pregatit Clarei un piure de legume fierte la steamer. Nu-ti face probleme, ca nu trebuie sa adaugi nimic. Legumele pastreaza suficient lichid pentru a obtine un piure potrivit.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
anasia spune:

Bogdan Andrei 

Amalia Cristina, Ianis Vladut, Maria, Alexia Maria 

dariana, am scris ieri de biscuitii de la ulker;chiar daca au zahar, cred ca din acestia am sa iau si eu;
mamaluidavid, felicitari pt curajul de a merge cu masina, eu n-ao sa-mi iau in veci carnet;
bulinuta, aceeasi teama am si eu, mi se pare ca un piciorus este mai lung, tb sa mergem la control; cum a iesit mancarica? cred ca ma molipsesc si eu cu cumparatul, am facut o lista lunga....
elena24, n-am apucat sa va felicit pt atatia dintisori, 
noi suntem putin raciti, ne curge nasul de unul singur, sper sa nu dam in mai rau;
ospamox ne-a recomandat si noua dr cand a avut temp , pana la urma n-a fost nevoie;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
SimonaU spune:
Dariana, asa reiese din ce zice AAP, ca pana acuma a fost ok ca i-ai dat si la 2 ore sa pape, si de acum ca re 6 luni sa va indreptati spre 3 ore.
Save, vad ca sunteti aproape la aceeasi greutate cu baietelul lui Maryion, sa nu se simta singuri in fruntea listei ![]()
Fete - greutate la 6 luni
Fetita lui Geliza 5.500
Fetita lui Alina2006 6.400
Fetita lui Andreea25 6.400
Fetita lui Ramoon 6.600
Fetita lui Simonau 6.750
Fetita lui Adelapop 6.860
Fetita lui misimica 7.000
Baieti - greutate 6 luni
Baietelul lui Maryion 6.600
Baietelul lui Save 6.650
Baietelul Darianei 7.100
Baietelul lui adi nutu 7.100
Baietelul lui Oncicu 7.300
Baietelul lui norocuta 7.400
Tweety7 spune:
Fetelor legat de listuta cu statul in fundulet. Haideti sa lamurim problema votand. Ii trecem acolo cand reusesc sa stea asa? Sau cand se ridica singuri de la orizontala? Astept parerile voastre.
Simona nu vrei sa trecem listutza cu siluetii pe prima pagina?