PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 30
elena24 spune:
BULINUTAde ce nu-i verifici tu piciorusele ? ca de exemplu : intinde-i piciorusele si uitate la cutele de sus de la sold(dintre picioare) si daca sunt simetrice atunci nu are nimic.
ani_nutu spune:
La muti ani!
pt. sarbatoritii de azi
LA MULTE LUNUTE! BOGDAN ANDREI;AMALIA CRISTINA;IANIS VLADUT;MARIA;ALEXIA MARIA.
LA MULTI ANI! PT. PHILLIP sa cresteti mari si cumintei si mancaciosi
mamaluidavid felicitari pentru curaj
, eu am carnet de 2 ani si mi-e frica si acum sa merg prin oras...ziua, cand e aglomeratie
elena24 felicitari pentru dintisori...aia mari si multi...noi asteptam inca...
lusk pupam
plimbaretul, si Mihaita al meu a inceput sa miste bine premergatorul...dar pe gresie, ca e mai usor..
dariana apropos de biscuiti...eu ii dau de la 4 luni biscuiti simplii care nu au zahar...facuti de pangrup sau petit beure simplii. Insa am vazut la nestle sunt biscuiti de la 8 luni in sus, la hero de la 1 an in sus si de la rostar care sunt si cu zahar si cu gluten (i-am dat si de-astia, nu a avut nimic, dar nu am exagerat)
simonaU daca treci listuta pe prima pagina...schimba adi nutu in ani_nutu, please
si acum ne ducem pe afara...ca e frumos si soare...
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
SimonaU spune:
Tweety, tot asteptam intrebarea asta
. Eu am tot pus-o ca sa atraga atentia si sa mai zica lumea greutatea. Dar cred ca s-au strans deja cam toti siluetii asa ca poate fi trecuta pe prima pagina.
alina2006 spune:
tweety eu nu vreau sa creez dispute, eram doar curioasa ca iana nu se ridica, incearaca daca este pe un plan mai inclinat nicidecum de la orizontala! scuze daca am suparat pe cineva...a...mai e ceva piticii care au zis cateceva de ex mama, tata, papa, repeta aceste cuvinte des sau nu? si iana a zis mama dar o data iar tata azi de dim, in rest zice mai multe pe care nu le descifrez iar eu inteleg una, sotul meu alta!
va pup si sper ca n-am suparat pe nimeni!
dariana referitor la biscuiti au fost destule discutii pe aici pro si contra lor! din cauza asta n-am mai raspuns: eu i-am dat petit beurre si star, de la ulker am vazut doar peste 12 luni!
la 
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Tweety7 spune:
quote:N-ai suparat pe nimeni, puiule!
Originally posted by alina2006
tweety eu nu vreau sa creez dispute, eram doar curioasa ca iana nu se ridica, incearaca daca este pe un plan mai inclinat nicidecum de la orizontala! scuze daca am suparat pe cineva...
Eu am vrut doar sa clarificam treaba.Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
dariana spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Fetelor legat de listuta cu statul in fundulet. Haideti sa lamurim problema votand. Ii trecem acolo cand reusesc sa stea asa? Sau cand se ridica singuri de la orizontala? Astept parerile voastre.
Simona nu vrei sa trecem listutza cu siluetii pe prima pagina?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
eu votez pt cand se vor ridica singurei si sa si stea 3-4 minute bine, nu sa se ridice si sa cada, ca altfel si dar sta mai mereu, celputzin in carutz, numai in funduletz sta si se mai sprijina de barele laterale; si merci, nu vazusem mesajul cu biscuitzii.
anasia, o sa-i iau si eu ulker ca i-am dat rostar si vad ca i-au placut dar au zahar si gluten.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
adelapop spune:
in cazul asta mai ai putina rabdare
asta este procesul diversificarii, desi eu stiam ca e bine imediat dupa ce i-ai dat putine solide sa completezi cu san
dar stiu fff bine ca nu e dupa noi ca si eu am avut probleme mari cu bianca dar in timp s-a reglat singurica
quote:
Originally posted by dariana
adelapop, eu il alaptez pe darius dar am inceput si diversificarea de la 4 luni jumate, deci papa si supa, pure de legume cu carnitza, cereale cu iaurt (branza cu mar nu vrea). Ziceam ca intre aceste mese ii mai dau si lapte de san.
misimica, nu am avut probleme cu masina, doar cand stam la semafor nu-i convine, trebuie sa mergem intr-una sau cand se plictiseste, adica dupa vreo 2 oe jumate - 3 incepe sa maraie.
elena, e f buna cu calciu branzica, si eu tot asa ii fac, dar din pacate nu vrea branzica, decat f putzina, vreo 3 linguritze.
oncicu, ai grija cu varicela aia, chiar daca faci tu vaccin, am impresia ca nu actioneaza imediat ci du[pa o anumita perioada de timp are efect. Vezi ca risti sa-i dai puiului, eu zic sa intrebi cand te duci la vaccin dupa cate zile isi face efectul.
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
de ce nu luati direct din comert branzica???
ma gandesc ca este facuta cel mai bine...
quote:
Originally posted by arghirmonica
Buna mamici..despre branza facuta cu lamaie ...stiam de acu 5 ani ca nu buna.Eu cu calciu lactic ii fac.
Cat despre ospamox,e unul dintre antibioticele care plac f mult la pediatrii.La noi cand aveam rosu in gat era cam apa de ploaie.da daca merge e ok.
Sanatate la bebe bolnavi si multe luni innainte sarbatoritilor....,Monica,Daniel si Cristian
scumpei
Bianca Maria
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by dariana
save,asta as vrea sa stiu si eu dar nu am cum sa masor decat in timp, cam 1-2 minute. radu?
ai vostri mai vomita? ca lui Dari vad ca nu i s-a reglat nici acuma chestia asta, mai ales dupa lapte vomita, oare de ce?
in ce sens vomita ? adica cand il ragai la sfarsit ii cade lapte din gura ( mai putin, sau mai mult ) ? ca asta nu e voma, si noi patim inca destul de des...sau vomita in jet ?
miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica