PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
mamidestefan spune:
Din ciclul "Ustensile utile pentru bb" si nu numai ..
ne-am decis si noi sa luam un steamer..
Zis si facut ..am scotocit putin pe net ..am vazut cam ce ofera piata ..
si pina la urma am luat TEFAL ..chiar arata cel mai bine dintre tot ce vazusem ..si optiunile nu sunt foarte multe
Noroc de Bulinuta (parca ea ne scrisese de el ..sorry daca gresesc)...
asa ca multumim mult de pont
..si pina sa ii facem puiului bunatati cu el ..am cam inceput sa "exploatam" instrumentul pentru papica noastra ..Abia astept sa gatesc in el peste proaspat ..cel congelat a iesit super ..ma gindesc ca cel proaspat iese si mai bine.
Mami de
Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
bulinuta27 spune:
mamidestefan cat tp ai lasta tu pestele acolo?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
mamidestefan cat tp ai lasta tu pestele acolo?
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Eu l-am lasat 20 min ca sa fiu sigura ca se face ...dar initial l-am decongelat in apa rece..
Sunt un pic reticenta la capitolul decongelat "fortzat" (adica in apa calda ..sau abur..)..dar poate cu timpul mai imi schimb parerea
Mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?------------------------------------------------------------------------
elena24 spune:
Neata fetelor.Abia am deschis calculatorul si obsev cat de active sunt mamicile aici pe forum,chiar imi pare rau ca pana acum nu am fost atat de activa ca si voi ,ca observ ca aici poti invata multe lucruri. Noi ne-am trezit mai tarziu asta insemnand pe la 10 si am papat iaut cu biscuite si cu banana si acum ne roadem manutele pana adormin. Fetelor spuneti-mi cat timp pot sa-i administrez atibioticul ptr stafilococul auriu din gat ? 5 sau 7 zile?
PUPICII
save spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
referitor la fiertul carnitei in acceasi apa cu legumele...de mult vroiam sa va spaun...sa nu dati cu rosiii acu ca sunt scumpe rau...incercati sa o fierbeti separat...e fff daunatoare...are numa toxine...sa va spun si de unde stiu: eu am avut ulcer cu nisa, cu hemoragie cu tot tacamul acum ceva ani si un an de zile am avut un regim foarte strict printre care nu am avut voie ciorba de carne sau mancare in care s-a fiert carnea...trebuia fiarta separat...e daunatoare ptr stomacel....va pup si cum spuneam nu dati cu rosii
Poze
,cum sa dam cu rosii, de aceea suntem aici sa ne spunem parerile si sa luam ce este bun din ele ,nu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by assa
Revin si eu cu pareri pro Omega 3 (Mamidestefan read this)
Se recomand#259; bolnavilor cardiaci, pentru probleme vasculare, hipertensiune arterial#259; (asociat cu Aloe Vera Gel #351;i Garlic-Thyme), sc#259;zānd nivelul colesterolului sanguin , ateroscleroz#259;, arteriopatie, gu#351;#259;, scleroz#259; multipl#259; (asociat cu Aloe Vera gel #351;i Nature Min), ajut#259; sistemului imunitar, fiind curant #351;i stabilizator, īnl#259;tur#259; durerea de cap #351;i cu efecte pozitive īn leucemie..........
Deci?
Eu cum am spus am luat in sarcina si nu am avut nici probleme de ritm cardiac accelerat, nici probleme cu picioarele si nici un alt fel de probleme....si de felul meu sunt mai , hai sa zic sensibila, nu bolnavicioasa.
So? Ce rau poate se faca daca ei cu moderatie si mai ales unul bun?
by the way...si acum iau...de la forever.
Ce s-a intimplat cu mesajul tau ??..ca nu inteleg nimic

..Da-mi si mie info astea pe PM ..PLEASE
.Mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?------------------------------------------------------------------------
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:Ce s-a intimplat cu mesajul tau ??..ca nu inteleg nimic
Originally posted by assa
Revin si eu cu pareri pro Omega 3 (Mamidestefan read this)
..Da-mi si mie info astea pe PM ..PLEASE
.
Mesajul a fost copiat cu diacritice. De-asta apare asa.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
dariana spune:
Oncicu, la noi variaza ora de iesit la plimbare in functie de starea piticului, treburile mele, vremea de afara, asa ca nu avem ore fixe, insa imi spui tu cand ajungi si incerc si eu sa ies la ora respectiva
elena, ce biscuitzi ii dai tu lui bb? vad ca la capitolul biscuitzi nu stie nimeni sa-mi raspunda.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
adelapop spune:
multumesc tuturor fetelor care mi-au scris de branzica si cea de casa si cea cumparata
ref bebei si eu mi-am dat seama cat de mare este bianca cand am vazut-o langa un bebe cu 4 luni mai mic
suntem fete mari deja!!!
eu tocmai m-am intors de afara - bate rau vantul si saptamana trecuta am stat maxim 10 min pe vant si a racit bianca
asa ca azi am prins mare viteza spre casa
aveti grija
scumpei
Bianca Maria
norocuta spune:
bulinuta27 mai intai multumesc de incurajare. Aici traficul e mult mai "galagios" decat in Ro, insa oamenii sunt mai intelegatori si accidentele nu sunt asa de grave ca in tara. Cumnatele mele conduc de n-au treaba, numai eu astept sa imi iau inima in dinti intr-o zi...
Referitor la fiertul carnii separat AI DREPTATE, e mai bine asa, stiu si eu asta din alte surse.

Se recomand#259; bolnavilor cardiaci, pentru probleme vasculare, hipertensiune arterial#259; (asociat cu Aloe Vera Gel #351;i Garlic-Thyme), sc#259;zānd nivelul colesterolului sanguin , ateroscleroz#259;, arteriopatie, gu#351;#259;, scleroz#259; multipl#259; (asociat cu Aloe Vera gel #351;i Nature Min), ajut#259; sistemului imunitar, fiind curant #351;i stabilizator, īnl#259;tur#259; durerea de cap #351;i cu efecte pozitive īn leucemie..........