PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 27
Sabana spune:
Neata fetelor. La multi ani sarbatoritilor de azi.
Eu am niste dureri de cap groaznice. Sinuzita asta imi mananca zilele.
Hai sa va zic ce am concluzionat eu cu vomitatul. Eu zic ca se trage de la suzete. Alexa avea suzete de la Chicco si Avent. Intr-o zi am primit unele nou name, dar au o forma mai ciudata, se numesc ortodentice. Sper sa nu gresesc. Scrie pe ele: "Papa is the best" si "I love mama". De atunci Alexa nu a mai vomat. Cum isi ia una chicco (acum si le alege singura) cum da pe afara. Cred ca alea au tetinele prea lungi si de asta vomita.
M-am hotarat sa ii cumpar si eu branza de vaci. La capitolul bucatarie sunt cam tuta, asa ca nu imi mai bat capul. Iau frumos din comert si gata.
Bibilina mea cum v-am mai spus bea cam 1 l si ceva de lapte pe zi. Azi noapte mi-a dormit nemiscata, cum s-a culcat asa s-a trezit, de la 10 la 8 fix. Si acum doarme. Eu cred ca e in perioada de crestere.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
bulinuta27 spune:
dariana asa ma gandisem si eu initial dar carnea va fi jos pe ultimul nivel si toate toxinele care curg din carne vor fi in apa aia...deci nu mere...poate doar cand pun doar legume...hai ca o sa vad...cand ajung acasa si gust va povestesc cum a iesit...noi am luat pana la urma o oala care se pune pe aragaz si este la fel cu cealalta...am dat pe ea 65 ron...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mamidestefan spune:
arsenie SANATATE MULTA piersicutzei tale BIANCA..
Pentru putin rosu in git ...daca alaptezi ...sa stii ca lapticul de la tzitzi dat cit mai des ziua si noaptea e un medicament foarte bun...asta daca se poate.
mamaluidavid Si noi suntem mindre de tine .Felicitari. 
elena24 BINE AI VENIT ...Ce de dintzoci are piersicutza ta
..au iesit usor ..sau cu multa miriiala ??
Mami de
Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
norocuta spune:
Buna dimineata,
vin si la
cu voi. M-am sculat de la 6.00 si am facut o multime de fapte domestice pana acum, gen 
. Am observat ca Nour e mai linistit dimineata. Daca nu apuc sa fac ce trebuie cand e el cumintel...apoi nu mai am trai.
mamaluidavidSunt atat de fericita si mandra de mine
quote:
In sfarsit mi-am facut curaj si am plecat singura cu copiii cu masina,pana acum am condus aici doar cu Masaaki.
Mi-au tremurat genunchii si am avut tot drumul inima in gat dar a fost bine,nu am avut probleme si ne-am intors teferi si nevatamati acasa
Te inteleg perfect si te felicit!
Eu am carnet din Ro, dar mi-e frica sa conduc. "Sosul" insista ca nu-i mare lucru, ca pot merge cu copiii la Club sau la cumparaturi, ba chiar ca imi va lasa numai mie masina...numai sa ma convinga...Eu, capos, nu si nu
, pana intr-o zi...
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Am revenit si noi, acum avem program de masa la ore fixe si papam foarte bine asa ca pentru cele a caror bebe nu papa, dati sa pape la bebe la ore fixe in fiecare zi, fara altceva de papa intre ele, eventual putin ceai.
Orele sunt: 6-10-14-18-22 (la mine se mai scoala pe la 2 noaptea nu am reusit sa il dezvat)
Nici eu nu credeam la inceput in program si incercam ca si voi daca nu papa ceva de ex. la 10 ca lumea sa mai incerc peste 1-2 ore cu altceva si asta era marea gresealaca papa ceva si la masa urmatoare iar facea nazuri.
Acum cand se face ora sa vedeti ce papa si ce scandal face daca nu e gata masa...., am incurcat-o ca si-a pus ceas acum si la fix face scandal.
Papam supa crema facuta cam dupa reteta Elizei numai ca noua doctora (stie Eliza cine) ne-a dat un program de introducere a legumelor, carnitei si branzei mai accelerat ca eram in urma cu mancarea.
Asa ca am luat-o de la cap cu supa.
Supa de la ora 14 o fac asa: (scriu si pentru cele a caror bebelushi sunt mofturosi ca poate papa si ei si parca Alina mai intreba)
500 ml apa + morcov + o rondea dovlecel + o rondea patrunjel + putina ceapa + o fasie ardei gras + 1/4 cartof + 1/4 rosie + conopida o floricica cat o maslina + cateva picaturi de ulei de masline
Ziua 1: 150 ml supa + o cupa lapte + o cupa fulgi orez
Ziua 2: ziua 1 + 2 lingurite morcov + 1 lingurita dovlecel
Ziua 3: ziua 2 + conopida + rosie
Ziua 4: ziua 3 + cartof
Se da supa asta si dupa cateva zile se adauga progresiv in supa branzica facuta cu iaurt de la un varf de lingurita pana la o lingurita plina.(in 4 zile)
Dupa ce am ajuns cu branza la o lingurita incepem cu piept de pui fiert separat adaugat (un vf. de lingurita pana la o lingurita plina in 4 zile)alternativ cu branzica in supa crema care devine deja un piure aproape grosut.
Piureul de fructe de la 10 - mar copt-fiert + banane+ branza de vaci+cereale.
La mine papa toata supa asta crema sau piure ca azi era gros fiindca am ajuns la carnita de pui.
Intreba cineva de ce nu se paseaza telina, patrunjel, ardeiul si ceapa cica au prea mult potasiu, asa o fi ....
Si seara la 22 cereale cu lapte facute cu apa - 7 cupe de cereale Milupa cu mar si morcov cu 150 de apa, fara altceva adaugat.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
piersicutza papacioasa..Multumim de ponturi cu supica
..sper sa ne fie de ajutor in viitorMami de
Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
bulinuta27 spune:
referitor la fiertul carnitei in acceasi apa cu legumele...de mult vroiam sa va spaun...sa nu dati cu rosiii acu ca sunt scumpe rau
...incercati sa o fierbeti separat...e fff daunatoare...are numa toxine...sa va spun si de unde stiu: eu am avut ulcer cu nisa, cu hemoragie cu tot tacamul acum ceva ani si un an de zile am avut un regim foarte strict printre care nu am avut voie ciorba de carne sau mancare in care s-a fiert carnea...trebuia fiarta separat...e daunatoare ptr stomacel....va pup si cum spuneam nu dati cu rosii
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mamaluidavid spune:
Fetelor citind felicitarile din partea voastra parca sunt si mai fericita! Va multumesc
la fiecare si va
pe voi si pe piersicutze!
Norocuta si eu am carnetul de multi ani,din Romania unde am condus mult si fara frica insa aici...chiar daca am trecut testul si am obtinut carnetul
in primul rand ca se conduce pe stanga,asta mi-a fost super greu sa ma obisnuiesc in plus,au astia niste stradute inguste de mi se taie rasuflarea,pe unele trebuie sa stranga Masaaki oglinzile laterale ca sa putem trece 
nu stiu daca eu vreodata o sa pot merge pe acolo,deocamdata o tin doar pe strazile principale unde sensurile sunt delimitate,sa stiu daca am loc sau nu 
si sa stii ca are dreptate sotul ![]()
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
bulinuta27 spune:
norocuta: curaj, curaj, curaj
Poze
oncicu spune:
Buna dimineata mamici
Robert a adormit acum mancand piureul de fructe
. Sucul nici n-a apucat sa-l bea, o sa-l beau eu si lui ii fac altul cand se trezeste.
Dariana m-am documentat in privinta vaccinului inainte de a-l cumpara si zice ca se obtine imunitate aproape completa in aprox 72 de ore de la vaccinare chiar daca ai luat contact cu o persoana bolnava. Eu o sa ajung sambata la Pitesti (unde stau cumnatii) si sper sa fie ok. Nu mi-ai sppus pe la ce ora iesi in parc de obicei.
arsenie sanatate multa Biencutei.
mamaluidavid felicitari pt condus. Mie mi-e frica de nu mai pot sa conduc, am condus de vreo 10 ori in total de cand am carnet ( 2 ani)![]()

Bogdan Andrei, Amalia Cristina, Ianis Vladut, Maria, Alexia Maria
Phillip
, acum avem program de masa la ore fixe si papam foarte bine asa ca pentru cele a caror bebe nu papa, dati sa pape la bebe la ore fixe in fiecare zi, fara altceva de papa intre ele, eventual putin ceai.
, am incurcat-o ca si-a pus ceas acum si la fix face scandal.