PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
lucians spune:
Originally posted by adelapop
oncicu mi zi-mi odata cum sa fac brnaizca: incalzesc laptele, pun 3 linguri de iaurt _acopar si a doua zi il pun la fiert
cand il scot si il pun la scurs???? dupa ce s-a inchegat sau dupa ce da in clocot
am facut azi si a dat laptele in clocot si nu eram sigura daca e bine si nu i-am mai dat
astept raspunsul tau
[quote]
Adela,incearca reteta de la mine.E mult mai simpla si mai rapida.De ce s-o fac in 2 zile si nu in 5'?In felul asta,ai putea-o prepara zilnic
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Lucians si eu fac la fel, tot cu lamaie, dar cu lapte din comert...SUPER RAPID...fara dureri de cap...si nici nu iese branzik asa acra ca cea din iaurt...prefer varianta cu lamaiaaaaaaaa...
La-nceput si io-i faceam din lapte pasteurizat iar daca pediatru mi-a recomandat un lapte si mai gras,chiar cel de tara,m-am strofocat si-am gasit unde sa-l procur.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
emiliapop spune:
Lucians si eu faceam branzica cu lamaie ca am vazut retete la voi pe net, dar doctora mi-a spus ca branza care iese din reteta cu lamaie este o forma de branza bruta si nehranitoare
, asa a zis ea asa va zic si voua ....nu dati cu rosii....
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
lucians spune:
Bysko,e "dolofanica bine"ca Patricia,fata lui mamaluidavid.Sa fie sanatoasa ,si mami a ei sa se bucure de ea.
Emilia,e super programul.Noi tot la 4h mancam si la fel de nerabdatoare asteptam papica.Nu stiam de telina,patrunlelul si ardeiul sa fie interzise-n supita pasata.Io i-am dat la greu
.Ceapa oricum o scoteam.
Andra,nici nu mai am cuvinte sa-ti multumesc pt ceea ce faci pt noi, piersicutzele.Si,nu-i asa,ca ti-am cam dat de furca cu pozicile cu limbutze?Pai nu degeaba am propus albumul,nu?![]()
![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
lucians spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Lucians si eu faceam branzica cu lamaie ca am vazut retete la voi pe net, dar doctora mi-a spus ca branza care iese din reteta cu lamaie este o forma de branza bruta si nehranitoare, asa a zis ea asa va zic si voua ....nu dati cu rosii....
Habar n-am avut si nici n-am auzit.Mie reteta mi-a spus-o pediatru'.Dar nu vad explicatia? Fetele,voi ce ziceti?
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 5-6 luni
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
La noi se anunta o zi super calda,mai calda ca pana acum asa ca deja am pregatit mancarica,astept sa se trezeasca Patricia si iesim 
Am pierdut titlul de cea mai dintoasa piersicuta! ![]()
Elena felicitari pt. Ana Maria,inca nu am reusit sa vad poza ca imi incarca calc. ca melcul. Cat despre trecerea pe lapte de vaca
...Eu simt pe pielea mea efectele negative ale acestei alegeri,mama mea m-a trecut pe lapte de "alimentara" de la 4 luni din diverse motive
Nu stau sa scriu acum toate problemele pe care le am dar iti spun doar ca de pe la 3 ani au inceput,de anemie nu am scapat niciodata cat am fost copil.
Acum am 24 de si de 2 ani am descoperit ca am osteoporoza
,oasele mele erau ca ale unei batrane de 60 de ani
,tratament nu fac dar mananc multe produse bogate in calciu si e putin mai bine,la ultimul scan oasele mai intinerira
si nici nu am mai avut dureri de oase ale picioarelor(dureri pe care le am de la 4 ani
)
In plus,mai nou expertii recomanda ca pana la varsta de 2 ani copilul sa aibe cel putin 2 mese de lapte praf pe zi pentru aportul de vitamine,formula fiind imbunatita contine tot ce trebuie copilului pentru a se dezvolta normal. E putin costisitor dar daca ne gandim ca e pentru sanatatea copilului nostru mai conteaza?
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by lucians
Bysko,e "dolofanica bine"ca Patricia,fata lui mamaluidavid.Sa fie sanatoasa ,si mami a ei sa se bucure de ea.
Emilia,e super programul.Noi tot la 4h mancam si la fel de nerabdatoare asteptam papica.Nu stiam de telina,patrunlelul si ardeiul sa fie interzise-n supita pasata.Io i-am dat la greu.Ceapa oricum o scoteam.
de ce nu se paseaza telina, patrunjelul si ardeiul ?
miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
pika-pika spune:
Buna fetelor!
Nu am intrat ca suntem toti bolnavi in casa.Ainei i-a iesit un dintisor,se simte la mana dar nu se vede fff bine si am impresia ca vrea sa sparga si al doilea...nu prea ma pricep...
Acum scriu repede ca vreau sa fac papica,de vreo saptamana mananca fff prost(sper sa fie de la dinti si sa-si revina cat mai repede),are si diaree
Vroiam sa va intreb,asa din curiozitate,de ce acest orar la mesele bebelusilor?6-10-13 sau 14 Eu ma gandesc ca trebuie invatati incet,incet cu programul unui om mare,adica mic dejun,pranz si cina.Mi se pare un pic cam tarziu pranzul la ora 13-14.Eu ii dau intre 11:30 si 12:30.Mai concret programul Ainei este 6-9 sau 10-12-16-21 sau 22.Intre mese ii mai dau cateodata un biscuite,suc,ceai.Acum eu vreau masa de la 6 cu cea de la 9 sa le bag intr-una singura pentru ca ea bea la 6 100ml si la 9 altii 100ml,asa mai bine ii dau la 9 200ml si asta va fi micul dejun.La 12 pranzul,la 6 cina si seara inainte de culcare lapte.Intre mese bine-nteles ca ii dau cum am mai spus,suc,ceai,apa,biscuiti etc...
Muuh spune:
Legat de branza de vaci mie pediatra mi-a spus ca oricum o fac e la fel dar ca e mai putin gustoasa decat aia din comert si ca daca mai pun la socoteala si timpul pierdut sa ii cumpar.
Miruna +
Alexei