PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina

- pt 6 lunisoare

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

LA MULTI ANI

Phillip (al lui Babee)

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Sunt atat de fericita si mandra de mine
In sfarsit mi-am facut curaj si am plecat singura cu copiii cu masina,pana acum am condus aici doar cu Masaaki.
Mi-au tremurat genunchii si am avut tot drumul inima in gat dar a fost bine,nu am avut probleme si ne-am intors teferi si nevatamati acasa
Am fost la un loc de joaca amenajat de primarie,ne-am jucat cu totii iar staffii s-au mirat de Patricia ce cuminte e
Acum trebuie sa imi bat barbatul la cap sa imi arate strazile mari care duc spre diferite parcuri,deocamdata nu am curaj sa ma bag pe strazile incredibil de inguste de pe aici
Scuzati de off topic dar am vrut sa imi impart bucuria cu voi!
sarbatoritilor zilei!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE! BOGDAN ANDREI;AMALIA CRISTINA;IANIS VLADUT;MARIA;ALEXIA MARIA. sa cresteti mari si cumintei

LA MULTI ANI! PT. PHILLIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Adreea si Vladimir mananca bine de la borcanas. l-am mai lasat si pe el mai moale cu legumele comuniste. Sincer e mai aromata macarea la borcanas. Ieri a mancat mazare cu curcan cred ca de la nestle pe 6 luni (borcan mare). A fost foarte incantat si la desert un danonino. Si aseara i-am dat de la hipp tot borcan mare fructe cu cereale. Iar a mancat tot. Zice bine Cristi ca o sa ne manance urechile. Imi place ca a facut si el burtica. Ca am avut o perioada proasta intre 5 si 6 luni cand a stagnat la kile. Mie nu imi placea ca deja ii numarai coastele, la baie imi era frica sa nu-l rup. Acum suntem si noi bine.
Dariana legat de biscuiti eu ii dau de la ulker scrie pe cutie de la 6 luni. Ii plac f mult. L-am incercat si cu bisciuti de la nestle dar ii plac mai mult ulker ca-s dulci, cred.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

adelapop, eu il alaptez pe darius dar am inceput si diversificarea de la 4 luni jumate, deci papa si supa, pure de legume cu carnitza, cereale cu iaurt (branza cu mar nu vrea). Ziceam ca intre aceste mese ii mai dau si lapte de san.

misimica, nu am avut probleme cu masina, doar cand stam la semafor nu-i convine, trebuie sa mergem intr-una sau cand se plictiseste, adica dupa vreo 2 oe jumate - 3 incepe sa maraie.

elena, e f buna cu calciu branzica, si eu tot asa ii fac, dar din pacate nu vrea branzica, decat f putzina, vreo 3 linguritze.

oncicu, ai grija cu varicela aia, chiar daca faci tu vaccin, am impresia ca nu actioneaza imediat ci du[pa o anumita perioada de timp are efect. Vezi ca risti sa-i dai puiului, eu zic sa intrebi cand te duci la vaccin dupa cate zile isi face efectul.

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Dariana, vad ca ti se tot recomanda sa alaptezi mai rar. Asa ca vin eu in sprijinul tau . AAP (Asociatia americana a pediatriei) recomanda ca intre 4 si 5 luni sa alaptezi la 2 - 4 ore, si intre 5 - 8 luni sa alaptezi la 3 - 4 ore, asta in functie de fiecare copil. Din cate stiu ai alaptat exclusiv si bebelica tocmai a facut 6 luni! Deci abia acuma ar trebui sa incepi diversificarea, nu sa ai deja 3 mese solide pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

BULINUTA,multi,pt bulinel si multa sanatate

TWEETY pupam maraiciu ,multumim pt listuta cu limbute macar acolo ne putem fali

ELENA bine ai revenit , pt. dintzoasa ta

LUSHK,mancel mami pe el,pai lui ii trebuie joaca de-a vati ascunselea

MAMALUIDAVID,pupam mamica curajoasa,

SABANA ,uite de la noi pt geloasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Dariana, cred ca scriam in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neatza fetele...
anasia mi s-a parut mie ca are un picior mai scurt si unu mai lung si de aia m-am dus la dr ortoped
oncicu multumim
adelapop merci frumos ...gata am luat steamer
misimica, adelapop Rares e foarte cuminte in masina...doar cand il asez se ratoie la mine un pic dupa care e cuminte...daca am plecat eu cu el asta-vara singura pana la Constanta...iti dai seama ce schumi iese asta
lucians ma bucur mult ca te-a ajutat asa mult...e un om deosebit intr-adevar care merita tot respectul...referitor la legume...ii pun iaurt si tot degeaba...mai ia asa cate o lingurita cand are el chef
mamaluidavid...bravoooooo
save multumim

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput