PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Ana Maria (Elena) felicitari pt cei 5 dintisori . Se vede si al 6-lea in dreapta ( ei) sau mi se pare mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Se vede vag , abia se pregateste gingia dar cred ca peste o saptamana isi va face aparitia !Chiar ma bucur ca v-am socat !pupicii
TWEETY iti multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Oncicu-multumesc pentru raspuns
Adelapop,Genie- si voua va multumesc pentru rasp.-nu o pun in nimic in masina pentru ca nu sta deloc,dar si cand o tin in brate tipa la fel de tare
Elena24-felicitari pentru dintisorii printesei tale,la cate luni i adat primul dintisor?caci noi avem 6 luni si 3 sapt. si nu se an
unta nici unul.
http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=IMG_1824.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

misimica ,la 3 luni au venit 2 dintisori odata dupa care ce-i de sus dar aia ies ff greu si vad ca de acum ies repede si fara febra si fara maraiala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alina2006

scuze ca tot imi aduc aminte cate cava: fulgi de orez de care?emilia

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina

fulgi de orez de la Milupa

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

doamne ce piersicutze frumoase avem! pup limbutzele si dintzocii! si pe mamicile lor!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by adelapop

m-am apucat sa ii fac si eu branzica de casa si am uitat de lapte+iaurt si le-am gasit clocotind
le-am scurs oricum dar nu stiu daca mai este bun.....stiu ca trebuia scurs in momentul cand s-a adunat deasupra
voi ce parere aveti? este bun? sa ii dau bianci branzica aceea?

scumpei Bianca Maria

Adela,de ce te mai chinui cu iaurtul?Uite o reteta rapida:(io folosesc lapte de vaca de tara)din ochi pun lapte la fiert si-apoi adaug zeama de lamaie.Ai sa vezi ce repede se lasa zerul si gata branzica.Il strecori intr-o sita,in branzica mai cauti seminte de lamaie(ca sunt amare daca ajungi sa le pasezi,din greseala)si ...pofta buna!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinuta27
lucians nu-s io chiar asa batausa ma...asa rau te-am speriat?

O bagasem pe maneca ,sa stii!Imi pare bine ca-l"iubesti"si tu pe tutu.Mai rar intalnesti un altul ca el,sa-ti raspunda la orice-ntrebare,la orice ora din zi,indiferent cine esti.Daca nu era el,poate nici fi'mea nu exista acum.Pt ca luasem vitamina A in doza mare,vitamina care da maltformatii la sistemul nervos central.Nu s-ar fi vazut la eco.Din 7 medici pe care-i consultasem in problema asta,io fiind pacienta dansului de un an,niciunul nu mi-a garantat.Intrasem intr-o stare de nebunie chiar,pt ca mi-o facusem cu mana mea(cine se gandea ca o vitamina sa afecteze fatul),si cand ma hotarasem sa intrerup sarcina,tutu mi-a zis sa merg pe mana lui.Din momentul ala,a trebuit sa gandesc altfel,sa-mi vad de viata mea ca si pana acum,lasand in urma gandurile negre.Si uite ca ,totul s-a terminat cu bine.

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Lucians si eu fac la fel, tot cu lamaie, dar cu lapte din comert...SUPER RAPID...fara dureri de cap...si nici nu iese branzik asa acra ca cea din iaurt...prefer varianta cu lamaiaaaaaaaa...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinuta27
am uitat sa va spun ca am incercat si legume la borcanas ca am zis ca poate nu le vrea pe astea facut de mine...cah cah si air cah...a vomat dupa 2 lingurite...deci nu vrea legume

Incearca data viitoare sa pui cateva picaturi de lamaie.E posibil sa-i placa gustul putin mai acrisor si nu dulce,al legumelor

5-6 luni

Mergi la inceput