PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

[b]Elena 24 fii binevenita!!!...
Fac si eu ca Tweety... 5 dintzihori la 5 luni...mamaaaaaaaaaa...va mananca pe toti pitik...FELICITARI[/b]!!!!!!!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

alina2006 am zis sa incerc si cu Milumil pt ca Humana nu mi--a baut niciodata bine. Acum de-abia imi ajungea la 400 ml pe zi dar asa in zilele bune si de multe ori fortat sa bea. Eu nu prea eram de acord cu Milumilul , am auzit atatea pareri contra..., dar pe de alta parte am auzit ca ar fi bine acceptat de copii. Asa ca i-am luat Milumil azi. La 7 i-am dat amestecat cu Humana jumate jumate si a baut 300 ml!!!!!! Niciodata n-a baut atat oricat de infometat a fost. I-am facut de 3 ori pt ca initial ii facusem doar 170, apoi i-am mai facut 60 si in final iar 60. Cred ca daca ii mai faceam mai bea dar am zis sa nu exagerez. Nu stiu daca a fost o coincidenta dar voi vedea zilele urmatoare. Tu spui ca la voi n-a functionat?

misimica si noi am avut probleme mai demult cu Robert in masina, nici acum nu rezista prea mult si foarte rar adoarme la drum lung. Nu stiu exact de ce , eu auzisem ca le place in masina, dar...

elena bine ai venit.

adelapop, exact cum ti-a explicat si miti, a doua zi pui pe foc, (doar daca s-a prins adica daca este ca smantana), si lasi pana incep sa se formeze guguloaiele de branzica, nu trebuie sa dai in fiert. Eu il pun la scurs imediat si las acolo pana se scurge tot zerul. Daca mai ai nelamuriri sa-mi spui. Mie mi se pare ca se face fff usor si f buna, in total iti ia cam 5-10 min s-o faci si zic ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

oncicu sa-mi spui cum mai merge cu laptele in zilele urmatoare, ca nici al meu nu e mare bautor, tot asa, cam 400 ml pe zi de lapte, i-am schimbat si laptele in sensul ca asta pe care l-a baut pana acum se schimba la 6 luni si tot degeaba, dar banuiesc ca are acelasi gust si d'aia...sau poate asa simte el nevoia. Sa imi mai spui cum mai merge treaba la voi, ca poate ii schimb marca de lapte si eu.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Da ,chiar vreau sa confirm ceea ce am afirmat 5 dintisori la 5 luni jumate . Probalil ca mosteneste parintii ca si noi i-am avut devreme , de exemplu sotul la 2 luni -2 dintisori deodata iar eu la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Misimica si mie mi se mai intampla sa urle cand o pun in scaunul de masina, eu cred ca e din cazua ca nu prea are loc( noi suntem inca cu scoica) adevarul e ca infofolita cum este acum, iarna sta destul de inghesuita, de bretele nici nu mai poate fi vorba sa i le leg... de abia astept sa o pot pune in scaun in care sta in fund...Chiar, vreuna din voi a facut schimbarea asta?
Adelapop, eu ii iau branza de vaci Milli, la inceput i-am luat dietetica, la recomandarea pediatrului, dac acum vreo 2 saptaamni am schimbat-o cu cea grasa pentru ca se ineca destul de des si sincer mi se parea cam uscata, desi o diluam cu suc de mandarina/ceai de fiecare data. Si acum se mai ineaca dar mai putin. Alte piersicute mai au problema asta? Oricum, Antonia mea nu prea iubeste masa de dimineata de branza si fructe, ea prefera piereul de la pranz, dar nici pe ala nu il papa de fiecare data, doar cand are ea chef.

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Mami de Stefan - www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adela eu ii dau dietetica. Acum prodlacta dar in general ce gasesc.
elena da laptele de vaca da anemie si alte probleme destul de complicate revin cu link-uri. De ce tocmai pe lapte de vaca ai trecut-o? Sunt cred ca cel putin 5 feluri de lapte formula pe piata, unele mai scumpe altele mai ieftine, unele mai dulci altele mai fade sunt sigura ca ai fi gasit combinatia potrivita pentru voi.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabana cum ai patit tu cu fetita prietenei am patit si eu cu baiatul unei prietene. Mi se parea ca a nascut un pitic, prematur. Si cand am intrebat-o cat are mi-a zis 3370 gr si 51 cm - adica exact greutatea si lungimea lui Alexei.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Priviti aici piersicutza noastra fruntasa la dintzuci: Ana Maria a Elenei.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

oncicu doamne ajuta sa accepte bine milumilul! si eu cand i-am dat prima data milumil a baut bine ( bineinteles nu 300, singura data cand a baut impresionant pt mine afost 250 facut cu apa de orez dar era humana ), referitor la humana eu cand i-l faceam imi venea sa vomit de miros, l-am gustat o data si chiar ca atunci aproape am vomitat...e..cu milumil e alta treaba, e mult mai bun la gust si intr-adevar multi copii il beau cu placere! sincera sa fiu iana niciodata nu a baut lapte cat scrie la carte, nici macar atunci cand alaptam! o tipa cu care am vorbit l-a schimbat pe fii-su pe milumil si a facut diaree de la el si imi spunea sa nu-i dau, eu totusi i-am dat si nu a avut nici o reactie! imi pare bine ca am trecut-o pe milumil pt ca exista o varietate mare si de cereale de la milupa pe care le mananca bine ( sa n-o deochi )...concluzia este ( ca te-am innebunit ) ca merita incercat...gusta si tu si simte diferenta!
referitor la branzica eu i-am dat milli degresata si e cam uscata, acum i-am luat tot de la milli cu smantana! oare e bine sa-i dau cu smantana de acum?
va pup pe toate si insanatosire grabnica bolnavioarilor!
elena si pe mine m-ai socat! sa-ti traiasca dintzoshica!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput