PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
elena24 spune:
BUNA FETELOR , vreu sa va intreb daca e o coincidenta sau asa e cum am tot citi pe net ca laptele de vaca face anemie la copii ?Ca acum o sapt i-am facut analizele si ia aparut anemie si vreau sa stiu daca e de la lapte ptr ca eu am trecut-o pe lapte de vaca ca nu a vrut deloc milumil 2 si de o sapt il dau combinat !
adelapop spune:
fetele care dati branzica de vaci: de la ce firma luati???? si d care???? grasa sau dietetica?
muuh parca pe tine te auzisem ca ii dai branza de vaci -i rest am uitat ca sunt 
scumpei
Bianca Maria
miti2004 spune:
adelapop deci a doua zi pui laptele (in care adaugasei serara iaurt) la foc mic si astepti pana se ridica zerul deasupra. Vezi sa fie foc mic, dureaza vreo 7-10 minute, acum depinde si de aragaz, ar trebui sa se separe zerul pana fierbe. Apoi inchizi focul si lasi sa se raceasca, eu las cam pana e caldut spre temperatura camerei, si apoi pui un tifon intr-o sita si scurgi zerul. Eu dupa ce cade toata branza in tifon, iau tifonul de colturi cu branza atarnand in el si etau asa cateva minute ( vreo 2 ) si apoi pun branzica intr-un vas de portelan sau plastic ( pe care il acopar ).
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Ramoon spune:
salutare! Fetelor nu am avut net de joi 

a fost groaznic! nu am apucat sa citesc din urma, vreau doar sa multumesc celor care ne-au urat la multi ani pe 4 de ziua lui Timi
.
Hai k ma apuc de citit, revin dupa...
Va pupam
Ramo si Timi (04.08)
P.S. pusesem o intrebare si nu mi-a rasp nimeni
nu ati rasp k era off topic sau de ce?
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by elena24
CATRE MODERATOARE : MA PUTETI TRECE SI PE MINE CU PRINTESA MEA PE LISTUTA DINTISORILOR ? LA 5 LUNI SI JUMATE AVEM 5 DINTISORI
Elena, draga mea, nu avem moderatori pe-aici. Eu sunt o mamica din grupul vostru. Si acum: 5 dintzishori la 5 luni jumate???
Am citit bine??? Astept confirmarea.Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
miti2004 spune:
elena24 bine ai revenit !
ramoon repeta intrebarea, poate s-a sarit din greseala...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Puiului meu nu-i mai ajunge holul la alergat...zici ca se antreneaza pentru maraton...ma fugareste non-stop (in premergator bineinteles
)...eu in bucatarie, hop si el...numa` ce-l vad ca intinde gatul dupa coltz sa vada sunt acolo sau nu sunt...si rade de lesina cand ma vede
...mi-e un drg de el de nu mai pot
....ce mare a crescut baiatul mamei...
Mama Doamne, ce fain trebuie sa fie! Sa
voinicul din partea mea!Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Sabana spune:
Buna seara fetele,
cam inatrziata, dar am avut divesre peripetii. Aseara dupa cum va spuneam ne-am dus in vizita la prietena mea. La stop la Baneasa eram incadrati pe banda 2 ptr a merge inainte, venind dinspre Aerogarii. Un tampit tot claxoneaza din spate, Silviu se uuita, era rosu, politie, in consecinta a stat pe loc. Ala se da jos cu tupeu si da un sut la masina si racneste din toti plamanii. Noi socati, silviu se da jos, vine si politia, vreo 3. Scandal, ii trage pe amandoi pe dreapta. Silviu era incadrat gresit, dar acolo nu-i marcaj, nu-i o scuza, in fine. Tampitului i-a dat 3 milioane amenda cu amendamentul sa ii faca lui Silviu masina, altfel ii suspenda carnetul pe viata si ii transforma amenda in amenda penala. Asa ca azi s-a dus frumusel cu Silviu la ATS si i-a polisat masina. Ala ditai regizorul la Realitatea, stilat, aranjat, parfumat. Nici nu ziceai ca e un badaran. In fine. Ideea e ca eram cu bebe in masina, am avut noroc ca a fost politia acolo, ca altfel iesea sigur cu bataie.
Si acum sa revenim la ale noastre.
Eu ii dau cereale de la Milupa si i le combin cu lapte. Altfel nu le mananca. Nu am avut nici o problema pana acum. I le dau asa de la 4 luni.
Eu ii dau ulei de masline extra virgin, din cel grecesc. E cel mai bun. Se pune numai dupa ce apa a dat in clocot, niciodata la inceput.
Legat de vizita, fetita prietenei mele e asa de mica, incat am avut un soc. Si nu mi-a venit sa cred ca si Alexa a fost o data asa. Abia cand le-am vazut pe amandoua, mi-am dat seama ce repede mi-a crescut copila. Fetita mea este o geloasa. Cand o mangaiam pe Monica, fetita mea draga incepea sa planga. La inceput nu m-am prins, abia apoi mi-a picat fisa. Cam asta este. Ma duc sa imi imbaiez copilul si sa il pregatesc de culcare. Va pupacesc pe toate.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Tweety7 spune:
Tot pe fuga, vreau sa urez insanatosire grabnica tuturor puishorilor bolnavi, sa felicit dintzosii si sa urez "La multe lunute" sarbatoritilor de ieri si de azi!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Lushk spune:
quote:
[quote]
Mama Doamne, ce fain trebuie sa fie! Savoinicul din partea mea!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Tweety pupat gandacu` din partea ta
umblaretzilor
...
feteleLushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"

....ce mare a crescut baiatul mamei...